Böyle baya uzun yapılı erkeklerin penisi de büyük müdür😋
Birinin penisinin büyük olduğunu nasıl anlarım ya seri taktik verin
Böyle baya uzun yapılı erkeklerin penisi de büyük müdür😋
Birinin penisinin büyük olduğunu nasıl anlarım ya seri taktik verin
Bunun öyle olmadığına dair bir film seyrettin adam tam üçgen vücut kaslı ve uzun boylu bir kadınla tanışıp yatağa gittiler o kaslı uzunboylu 90-100 kiloluk adamdan bir alet çıktı bamya gibi kadın umduğunu bulamayınca telefonla kısa zayıf bir adamı çağırdı adam geldi kadindanda kısa öbürkaslı adamın yanında çocuk gibi kadın onunla öpüşüp soydu kısa adamda bir alet çıktı kaslı adamın 3 katı 😁 yanyana getirdi kısa adamın kadının bileği gibi uzun kaslininkide kadının basparmagi gibiydi o filmden sonra kimde ne mal çıkacağı belli olmaz dedim. Ancak bir kopya olsun istersen adamın orta parmağının 2 katıdır. Örnek bende orta parmak 9,25 boyu 9,25 x2=18,5 cm böyle alınabilirsede o konuda emin olmak için yoklama yapilabilir
Peki bu dediğin gerçek mi parmağın iki katı falan
Et penisi ise sertleşme iş halde de sert hali kadardır veya sert halinden az kısadır, eşofman giydiğinde belli olur, sorabilirsin.
Et penisi sertleşmemiş halde sert hali kadardır
alakası yok. eski sevgilimin boyu 1.93 falandı. Kiilosu da o civardaydı baya kalıplıydı. İlk seksimizi yaptığımızda şok olmuştum. hatta ciddi ciddi merak edip mezurayla köküne kadar ölçtüm penisini ve yemin ediyorum 14-15 santim falandı. Hiç zevk almadım.
Ne alaka zevk için 8 cm yetiyormuş abartmayın
Cevap
31Cevap
Penis ölçüsüyle erkeğin cüssesinin hiç alakası yoktur. Çok büyük çıkabileceği gibi bamya kadar çıkması ihtimali de vardır.
Benim 1.93 manitim vardı baya kalıpliydi da haliyle beklentim yüksekti bı baktim ki bamya çıktı sjsjsjsjsj
Ee nasıl anlicaz ki öyleyse
Bıraktın mı manitan?
zaten burdaki tüm erkeklerin dalgası 23 - 25 Cm arası ya hepsini ki en serti en damarlısı faln filan. Zaten bir bnde var 19 cm. en erkek sizsinz 😅😂😂
Harbi he jjjh
Bunun boy ile bir orantısı yoktur. Ters durumda olabiliyor, iri de olabiliyor. Bunu dışardan bakarak anlaman birqz zordur, dar giyinmiyorsa
Yok alakası yoktur ben zayıfım ama penisim kim görse kalint der. Hatta bir kız arkadaş gördü şaşırdı bu kadar kalint nasıl olur diye.
Ellerin boyutuyla orantılı oluyor diye duymuştum
Bana mantıklı geliyor 😄
Benim ellerim de büyük çünkü
Ben iki kişide 18 cm ideal kalınlıkta görmüştüm. İkisi de normal vücut yapısında hatta biri bir tık zayıftı
Sanırım ellerin boyutuyla orantılı oluyor biraz
Doğru tespit mi?
@güçlüyüm83 benim elimden bir tık büyüktü
Onun elini diyorsan erkeklerin elleri genel olarak kadınlardan hep büyüktür ki
Hmm o zaman benim teori çöktü 😄
Senin ellerin kıza göre çok büyük değilse tabi
Peki o ikisi için yaşadığın en iyi cinsel deneyimdi diyebilir misin?
Evet kızların elinden her zaman büyüktür erkek eli zaten
Benim demek istediğim ortalama bir erkeğin eline göre büyük olup olmadığı
@güçlüyüm83 hani elleri abartılacak kadar büyük değil. Benim elimden büyük ama normal ortalama erkek eliydi yani. En iyi cinsel deneyim biri için diyebilirim, diğeri için diyemem. Biri tecrübeliydi, biri tecrübesiz
Hmm anladım
O zaman ortalama yani elleri.
Ben öyle bir şey duymuştum ve bana mantıklı gelmişti ama şimdi teori çöktü tabi 😄
Bu arada hangisi daha iyiydi? Ve hangi yönden iyiydi?
Buradan ya da direkt yazabilir misin merak ettim :)
@güçlüyüm83 tecrübeli olan iyiydi çünkü ne çok sert ne çok yavaş. Tecrübesiz aşırı utangaç ve aşırı sertti belki ilki olduğum icin daha once yaşamadığından olabilir ya da yılların patlaması falan 😂 Çocuğun ilk öpüşmesi bile bana aitti. Öpüşmede bile kötüydü dilini dahi kullanamıyordu.
Ahaha öpüşmemiş mi hiç 🤣
Kaç yaşındaydınız ki
Merak ettim ya tepkisini çocuğun 🤣
Kesin sevişmeyi de sen başlatmışsındır o zaman sjsjdjd
@güçlüyüm83 biz o dönem 22 yasindaydik. şu an 23 yaşındayım çok uzun zaman geçmedi. Kendisi liseden beri arkadaşımdı. İlk öpüştüğü kişi benim ama benim ilk öpüştüğüm kişi o değil
Öpüşmeyi bile ben başlattım. Çok çekingendi. 15 dakika sonra ancak dokunmaya başladı. Öpüşürken bile dokunmuyordu resmen.
Ahaha çok utangaçmış ya
15 dk sonra dokunmak nedir 😄
Sonra nasıl devam etti peki anlat bakiim
Neredeydiniz bu arada?
İlk cinsel deneyimimi hatırladım ya sjsjsjs
Ama öyle utangaç değildim ben
Kendimi hazırlamıştım o ana
Gerçekten de işe yaradı o an 😄
@güçlüyüm83 herkes bir değil. Sexting te bile utanıyordu. Nude at dediğimde atamıyordu ben rahatlıkla atmıştım, o boxeri çıkarmadan nude atmıştı 😂😂 ilki olmak garip güzel utangaç halleri sevimliydi. Kendini hazırlamak için ne yapmıştın?
Ahaha sekstingde neden utanıyordu 🤣
Nude ı da mı sen istedin yani ilk sjsjsj
Dm ye gelsene sen ya 😄
Ondan önce internetten bir süre konuştuğum biri vardı benden büyüktü.
İstanbul dışında olduğu için görüşememiştik ama uzun uzun seksting yapardık 🤣
Teoride baya tecrübe kazandırmıştı bana sjsjsj
İlk ilişkimde de kız arkadaşımda uygulamıştım
Onun ilki değildi ama kız kendinden geçmişti sevişirken 😁
@güçlüyüm83 teoriyle uygulama her zaman örtüşmeyebilir de dkdkd şans meselesi. Bazı erkekler de tecrübeliyim vs diyor ilk dakikadan sönüyorlar
Ahaha
Yok ya tutmuştu bende
Biraz da kişisel yetenek ve fantezi dünyası sanırım sjsjsj
Peki diğer 18cm lik nasıldı onu anlat bakiim biraz da 🤣
Onda neyi beğendin en çok sekste
@güçlüyüm83 o benden birkaç yaş küçüktü. Ama daha önceden tecrübeleri olmuş. Hani yatakta direk oldu bittiye getirmiyordu. Ve baya uzun süre yatakta işlevliydi. Bir de benim boşalmami önemsiyordu. Bazı erkekler çok davar sadece kendini düşünür ya hiç öyle bir çocuk değildi. Güzel zamanlardı kıl konusunda aşırı dikkatliydi. Çocuk her açıdan pozitifti
Yok hiç öyle biri olmadım ben ya
Ön sevişme ile kıvama getirmesini bilirim karşı tarafı 😄
İlkin miydi yoksa senin? Aklında baya kalmış o :)
@güçlüyüm83 İlkim olması tabiki bir etken de kötü olsaydı bir daha cinselliği tecrübe dahi etmek istemeyebilirdim.
Hmm anladım :)
Merak ettim ya anlatır mısın ilk deneyiminizi?
Neredeydi, nasıldı vs
Bu arada seninle daha önce konuşmuş olabilir miyiz? Tarzını birine benzettim ama mesajlar da siliniyor bende bir süre sonra
Bulamadım
@güçlüyüm83 hayir konuşmuş olamayız çünkü bu sitede özelden konuşmuyorum. Bu siteye 2016 da girdim ama çok abaza olduğundan güvenim yok. Zaten 1 gün siteye giriyorsam 1 hafta belki daha uzun girmiyorumdur. Çok nadir canım sıkılırsa ancak buralardayım
Buranın eskilerindensin o zaman :)
O kadar çok var mı ya rahatsız eden?
Engelleyip geçsen yetmiyor mu?
Neyse nasıl rahat hissedersen öyle olsun tabi :)
Yukarıdaki soruma gelirsek cidden merak ettim ya 😄
Anlatır mısın biraz nasıldı ilk deneyimin?
@güçlüyüm83 gizli görüş atınca istek atamıyorlar haliyle. Cinsellik başlığının altında 1 kadın yazsa direk istekler gelir. Tip falan da umursamazlar, pembe renk olsun nefes alsın yeter kafasindalar. Hayir belki organ mafyasıyim, belki suçluyum nereden belli. Buraya o yüzden 0 güven
Evet orası öyle tahmin ediyorum 😄
Hatta çoğu kırmızı hesaplar da fake bence
Bazıları çok belli ediyor
Ben iri birisi değilim ama penisim iri. Demek oluyor ki iri vücutla alakası yok 😊
hayır. iri erkeklerde aksine protein tozun steroid nedeniyle küçük olur
oral seks teklif edeceksin düny gözüyle görürsünn hem de dimyata giderken eldeki bulgurdan olmazsın
yine serinia:) sen benim yorumları sevdin galiba abone ol kanalıma istersen:)
Ben 183 ve 67 kiloyum normal yani penisimin boyu 17 ki çok şükür her türlü yerde varım der elhamdülillah
Eli buyuk olanın seyide büyük olur derler ama bilemem 🙂
Peki bu doğru mu
Onu anca görmeb lazImm bazı irilerin küçük oluyoe baya hemde
minicik de çıkabiliyor
Şans
Alakası yok
Ben 180 boy 72 kg
Aletim 18 cm ve kalın
@zürazhr öyle ama
orantılı değil öyle herkeste
Hiç belli olmaz alakası yok cüsseyle
Benim ki büyük damarlı
Kesin öyledir kdksk
Minikte cikabilir
yani anlayamazsın öyle:)
Penis ebatinin vücut yapısıyla alakası yoktur.
Sevgilin iri biri galiba
Tamamen genetik
Penis büyüklüğünün boy ve kiloyla alakası bile yok
Neyle var peki
Genetik bişey bu. Benim boyum 1.75 onun boyu 18cm mesela
Çok iyi ya küçük penise denk gelmek istemem
Evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmesen bile bu tür şeyler konuşulmalı bence çünkü o kişiyle bi ömür boyu beraber olucaksın ve cinsellikte doyum noktasına ulaşamazsan o evlilik zor yürür
böyle düşler kurma hayal kırıklığı yaşarsın
onla alakalı değil
Vücudun geri kalanıyla penisin ilişkisi yok.
Benimki 23 cm videolu 😂
Oo çok iyi
Evet
Gizlisin ama
Öyle bir durum yok bence kendimden biliyorum
Ne alaka:))
Alakası yok
Alakası yok
bellı degıldır asla.
Burdan anlatılmaz ban yenilir :D
Çok basit
Nasıl