Cinsel bir yaşamı olmayan insanlar ne kazanır ne kaybeder söyleyin bakalım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten önce aşırı merak ederdim nasıl bir duygu diye ama öyle ahim şahım bir şey değil yani hayat felsefesi haline getirenler var bana garip geliyor. İhtiyaç mi evet ihtiyaç lakin olmazsa olmaz olmamalı sonra yanlış yollara itebiliyor maalesef kadını da erkeği de aşırı isteklisi doyumsuz bir insan haline getirebilir. Buda psikolojik sorunlara sebebiyet verebiliyor. Güzel mi evet güzel ama zaman ilerledikçe yaş aldıkça bu düşüncelerin isteklerin bakis açın değişiyor. 20 yaşındaki ile 40 yaşındaki insana sorun eminim bir çoğu farklı cevaplar verecektir..
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnan ki yaşadınmi bumuymus diyeceksin bu sana kalmış bir şey aslında ihtiyacına bağlı bir şey. Kadınlar ile erkekler arasında çok fark var. Bana kalırsa zevk erkeğe bakarsan ihtiyac. İnşallah karşına hayırlı birileri çıkar bunilma girme demek ki zamanı var
Cevap sahibi+1 yılSorunu pek anlamadım ne gibi bir kötü algı?
- +1 yıl
Genelde erkekler hep istekli olurken kızlar sanki erkeği mutlu etme amaçlı isteksizce birlikte olur gibi bir algı var kafamda ama emin değilim. Yani bir kız birlikte olduktan sonra bu onun kafasında kötü benim hakkımda kötü algı bıraktırırmı belki bu korkular benim aklımda olacak emin değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence mutsuz olur ve sürekli depresyonda yaşar. zaten cinsellik bilimsel olarak insanı mutlu ettiği kanıtlandı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ruhsal huzur ve mutluluk meselesi yalnızca yapamanda yapmayan da aynı duygunun biri hasretini diğeri zevkini yaşar.
00 Yorumla
+1 yılhiç yaşamamışsa ne kaybettiğini anlamaz ama bir kere yapınca anlar ne kaçırdığı
06 Yorumla- +1 yıl
senin yaşın kaç bakir misin
- +1 yıl
lan canım mısın bu yaşa kadar niye bekledin
+1 yılMastürbasyon yapmasa hiç bir şey kaybetirmez ama yaparsa erkekliği gider 15saniyede boşalır
015 Yorumla- +1 yıl
Erkekliği gider derken?
- +1 yıl
Yani rezil olursun kadına ilerde
- +1 yıl
Tamamda sonuçta oda aşılacak durum değilmidir? Zaten erken boşalma korkusu oluyor birde sen böyle diyorsun
- +1 yıl
Erken boşalmanın önüne kadınlarla tecrübeyi mi artırmamız gerekiyor? Sonra kadınlar kıskanmıyacak mı bunca tecrübeyi sen kimlerle edindin diye?
- +1 yıl
Mastürbasyon yapmasan olmaz korkma ha böyle bir sorunun varsa aşılır bu
- +1 yıl
Sorunun olup olmadığını bilmiyorum daha tecrübe etmedik ama illaki ilk anda çabuk olurda ikinci üçüncü daha rahat olur
- +1 yıl
Kadınlar kendini tatmin eden erkeklere tapar unutma dostum bu ayıp bir şey değil 🙂
- +1 yıl
Daha uzun okur
- +1 yıl
Etki tepki durumunu yaşamadığım için daha bana tapanını görmedim
- +1 yıl
Şimdi dostum sana birkaç tuyo vereyim kimse vermez bunları zaten ilk seferde aşırı heyecanın olur kaçınılmaz ama tamamen erkekte oldun diyelim sevişirken asla boşalmaya odaklanma farklı şeyler düşün duygusal olarak o kadını düşün ve asla seksde soft olma öküz gibi ol seksde acıma diyelim ki boşalacaksin anladın yavaşla bir kaç saniye sakın kadın orgazm olmadan boşalma yavasladinn tekrar hızlandım baktinki sperm geliyor cinsel organının kök yerini iyice sık tüm gücünle geri gidecek sperm 😅yeterlimi
- +1 yıl
bilginin kötüsü olmaz şimdi kızlar düşünsün 😅😅😅
- +1 yıl
Zorlanırsan dostum küçük lastikli siyah tokalar oluyor bez erkekte oldukdan sonra onu sar köke direk ama 3 dk da bir gevşet kadın pes etmeden asla boşalma asla ve sekde kadına aslı acıma
- +1 yıl
Bu sekste kadına acıma durumuna daha önceden de şahit oldum normalde nazik olsanda yatakta umursamadan vurmak gerekiyor sanırım ama ah uh çekince acı durumu insanı tedirkigin ettirmiyor mu?
- +1 yıl
Dostum vurmak derken kafa göz tekme tokat değil haaa 🙄🙄🙄🙄
- +1 yıl
Farkettim 😅 o kadarda değil yapmasakta izledik diyelim
+1 yılyaşamıyorum ve bir eksim yok vücüd ona göre ayarlıyor kendini ancak irade gerçekten güçleniyor
00 Yorumla
+1 yılBir çeşit terapiden mahrum kalmış olur.
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler