Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsel dürtülerini tatmin etmek için bir partner olması şart değil. Bunu kendi kendine de yapabilirsin. Küçük bir yerde yaşıyor olman ve ailenin baskıcı olması seni bu ihtiyacını karşılama konusunda engelliyor olabilir. Zor bir durum. Ama çözümsüz değil. Tek çaren mastürbasyon yapmak. Film izleyerek, ya da hikayeler okuyarak kendini o moda sokup yapabilirsin. Mastürbasyon sağlıksız bir eylem değil. Belirli ölçülerde yaptığın süre, sorun olmaz. Partner olayı için de uygun bir ortam olması gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu tarzda dertlenecek kadar bir şey kaçırdığını düşünme. Eğer cidden bu manada bir durumdaysan acilen evlen illa sevgili olacak diye bişe yok görücü usulüde bulunur. Çevredeki milletin yasayisina bakipta aldanma evlenmeden cinsellik yaşayan kadınların yüzde 90 i mutsuz. Kendini neden mutsuz edesin? Küçük bir yerde yaşıyorsun başında ağrır mahalle baskısı mevzuna. Sal gitsin rahat ol. Meslek edin evlen bunlara bak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik illa birine ihtiyaç duymak değildir ki anonim yazılı sexting yap bir çok rahatlama yöntemi var dene, baktın kesmiyor cinsel oyuncaklar al
Örneğin dil aparatı bile var birisi oral yapıyor gibi yalayıp duruyor. Bir sürü şey var kullanacağın.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Cinselliğe sadece partnerine olan ilişki olarak bakmamak lazım bence mastürbasyon vb gibi kendini tatmin etmekte cinselliğe dahildir isteksiz ayrı bir şey partnerle yapma isteği yarı bir şey her sağlıklı kişi illaki kendisini tatmin etmek ister
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sadece cinsellik degil, ten, kafa, yeme, izleme uyumu da olacak. Cinsellik olup, diğerleri olmayınca yine olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılYaşanır tabiki neden yaşanmasın ki ? Sabah beraber uyanmak beraber sabah kahvesi içmek, birlikte kahvaltı hazırlayıp sohbet eşliğinde yemek.
00 YorumlaEksiklik değil kesinlikle olmasamda oluyormuş diyeceksin..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 26 yıldır yaşıyorum. Evlenene kadarda aynen devam edeceğim.
Bal gibide yaşanıyor yani00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanıyor bir şekilde 😁 Allah yardımcımız olsun.
00 Yorumla Neden böyle hissediyorsun, onu biraz halledersen zevkler dünyasına da girip oralarda yüzebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşanır ama nasıl yaşanır
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler
İstedikten sonra imkan bir şekilde bulunur00 Yorumla
+1 yılBenim gibiler için eksiklik çünkü sevoyirum ama yaşamadım
00 YorumlaBu kişiden kişiye değişebilir senin için öyle ise başka biride olmadan yaşaya bilir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle eksiklik iyi ve kaliteli bir cinsellik hayatı güzelleştirir her yönden
00 YorumlaGüvenilir bir arkadaş bul ve onunla SX ihtyacini gider
00 Yorumlacinsellik olmadan gün içinde nasıl yaşıyorsak öyle yaşanıyor yani 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bi eksiklik değil cinsellik olmadan da yaşanır. Evlenince yaşarsın zaten harama bulaşmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de eksiklik, benim yaşama sebebim diyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan yasanmaz bazısı çok seks yapar bazısı az ama hicsiz olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlen sende yaş aralığın doğruysa geçiyor bile zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaya ihtiyacın var mı
017 Yorumla
Soran+1 yılbu soruya cevap verebilirsin buna ihtiyacım var dm kutusuna gelmiyorum
- +1 yıl
Eksiklik açıkçası da biraz sorun hakkında detay verirsen daha iyi olur
Soran+1 yılCinsellik yaşama imkanım yok ve çevremdeki insanlar cinsellik yaşıyor ve ben birşeyler kaçırıyor gibi hissediyorum
- +1 yıl
bir şey değil açık konuşmak gerekirse çok şey kaçırıyorsun evlenme şansın yok mu yani sevdiğin biri falan
Soran+1 yılemin olduğum biri yok şuanda
- +1 yıl
Yaşınızı sorabilir miyim peki
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Sevişme vs de mi olmadı hiç
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Peki sevgilin vs oldu mu hiç
- +1 yıl
Çok soru soruyorum kusura bakma
Soran+1 yıloldu
- +1 yıl
Peki neden sevişme şansın yok ahlaki değerlerinden dolayı mı
Soran+1 yıldenk gitmedi diyeyim bi üniversitede evden çıkabildim oda pandemi oldu zaten
- +1 yıl
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun. Bu arada cidden dm geçsek olmaz mı daha sonra engellersin falan yorumda konuşmak zor oluyor cidden
Soran+1 yılevet küçükbiyer
- +1 yıl
O zaman sıkıntı ya laf söz falan çok oluyor öyle yerlerde
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle sacmalık olur mu seksiz hayat mı olur
00 Yorumla Evlen o zaman eksik hissetmezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanıyo bi şekilde şikayet ederek veya çökerek
00 Yorumla Cinselliksiz yaşanır!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsadece seçici olduğunuzu düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılartık ben de dayanamıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl imkanın yok
00 Yorumla neye imkanın yok açıklarmısın?
00 YorumlaZannetmiyorum vardır herşeyin bir çaresi
00 Yorumla
+1 yılEvlendinde yaşarsın merak etme
00 Yorumla28 tane kediyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan yaşıyorum gayet yaşanıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Daha önceden olmadı sanırım
00 YorumlaAcelen ne?
010 Yorumla
Soran+1 yılknk bilmiyorum işte dediğim gibi ben kızım şimdi şöyle söyleyeyim ortam benim için güvensiz aynı zamanda aile kısıtlaması vs. evlilik desen şuanda biri yok , he sevgilim olsa maddi gücümde yok ailem zaten kısıtlayıcı , bir şey kaçırıyor gibi hissediyorum ya da his değil direkt dürtü ya da içgüdü
Soran+1 yılbenim derdim gelecekle ilgili değilki zaten böyle yaşamak istemiyorum anlık
Soran+1 yılşu anda yok
Soran+1 yılbilmiyorum ama bu durum zaten gerginlik ve stres yaratmıyormu
Soran+1 yıltamamda bu bir ihtiyaç değilmi
+1 yılTabiki eksiklik yaş kaç ki
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam imkanım yok bu konuda ne yapabilirim diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Nasıl bir imkansızlık bu
00 YorumlaEksiklik
00 YorumlaEvlen
01 Yorumla- +1 yıl
@çilek599 sadece bunun için mi
+1 yılKendi kendini idare etmelisin
00 Yorumla
+1 yılNedenki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden imkanın yok yaş kaç
03 Yorumla
Soran+1 yılailem yüzünden diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılAnladım yaşın 20mi
Cevap sahibi+1 yılAma cinsellikte olmadan olmaz yaşın 49 uzeriyse de annem gibi mastürbasyon ile idare et
+1 yılNeden imkanın yok
00 Yorumla
+1 yılSeks partneri bul
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne