+1 yılToplumumuzda cinsellik bir tabu değildir, evlilik dışı cinsellik öyledir. Bu durumu ayırt etmekte fayda var. Ayrıca canı isteyen kimsenin toplumu taktığını düşünmüyorum. Muhafazakar bir ailenin evladı da canı istiyorsa gizli saklı bir sekilde mutlaka yapar yani. şu an apartmanımızın hangi odasında ne oluyor bilemeyiz. Xd
35 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle ama mesela benim gibi insanlar bunu kafasında yıkamıyor tabuyu yani çok kez denedim ama olmuyor
- +1 yıl
Mesela nasıl yıkmaya çalıştın? O değilde uykum geldi yarın konuşurz xd
- +1 yıl
Uyandın miii
- +1 yıl
Evet
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Ya bunu bazıları fazla özelleştiriyo, bazıları fazla tabulaştırıyo. Sek. s bu kadar abartılacak bişey değil bence. Yaşaması güzel evet ve çok iyi hissettiriyo ama bu kafadaki şeyleri yıkmadan yaşayıp saçma triplere girlecek bişey de değil. Yok ilk seks yaptığım insanla evlenmeliyim, yok onu unutamam. Ya saçmalamayın seks işte bu, yaparsan geçip gider. Bu kadar çok anlam yükleyince yaşaması da zor yapması da. Basit bişey bu, hormonların sana yaptırtıyo bunu. Yapın istiyosanız kendinizi zorlamayın
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için farklı daha duygusal bakıyoruz
Cinsellik, temel ihtiyaç değil. Biz hayvan değiliz. Temel ihtiyaç olsa doğar doğmaz yeme, içme gibi yokluğunu hissederdik. Ergenliğe girmeye yakın bir şeyler hissetmeye başlıyoruz ancak yine de hayatı sürdürme şartlarımızdan biri değil.
Yaşanılmadığı için bir şey kazanılmış ya da kaybedilmiş olarak görmüyorum.60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye de cinsellik konusu çok tabu. Yurt dışında yaşıyorum ve burada hiç böyle değil. Orada sanki ayıp bir şeymiş gibi görülüyor. Aslında okullarda falan gençlere bu tür şeyler öğretilmeli (gidin s*KS yapın anlamında değil. Cinsel organ nasıl çalışır ve bu tür şeyler nasıl oluşur anlamında). Çünkü çoğu genç hele ki ergenlik döneminde ki kişiler bu tür konulara ilgi duyuyor. Ve bunda kötü bir şey yok.
92 Yorumla- +1 yıl
o yuzden kızlar altın burda
- +1 yıl
Çok haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
+1 yılBunun cevabını ancak iyi bir seks deneyimlediğinde anlayabilir. Sabaha kadar baklavayı tarif etmektense ağzına bir dilim koy demişler
120 Yorumla
+1 yılNeden bişey kaybetmiş olsun ki? Herkes tavşanlar gibi sevişecek diye bişey yok bence. Ne kadar ihtiyaç olsada sevdiğin ilgi duyduğun insan dışında yapmaya tenezzül etmemeli insan. Buda ilk sefer için beklemeyi gerektirebilir. Ayrıca kendine mukayet olabildikleri için de ayrıca saygı duyuyorum
20 Yorumla
+1 yılBurada o kadar çok denk geldim ki ahh azdım f*ck me yazan 15-16-17 yaşındaki kızlara. yaşlarını sormadan biraz muhabbet edince anladım ki hiçbirinin gram cinsel bilgisi yok. Anca penis vajina birleşimi biliyor ve kendi vücudunu tanımıyor bile. Bir sıvı geldi o ne? Bu nasıl bir soru ya? Daha neler var neler...
20 YorumlaKaybedecekleri bir şey yok aksine daha iyi ilk cinsellik sonrası pişmanlik oluyor kandırılmış hissetme gibi.
Cinsel ilişki sonrası kendini tutamıyorsun daha azgın oluuorsun
Düşüncelerin daha olgun ufak sebeplerden bırakmıyorsun topluma önyargın azalıyor
Regl dönemlerinde vajinan geniş olduğundan canın yansa bile sancısız atabiliyorsun.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatın güzelliklerini kaçırmıştır aşırı zevksizdir
115 Yorumla- +1 yıl
Gören de kendisini seks makinesi sanacak ahah
Cevap sahibi+1 yılPeki sana birşey soracam zeka abidesi kardeşim. Beni nereden tanıyorsunki bu kanıya variyorsun?
- +1 yıl
Sen insanlara aşırı zevksiz deme lüksünü kendinde nasıl buluyorsan ben de o kanıya öyle varıyorum
Cevap sahibi+1 yılKişisel algiladiysan beni ilgilendirmez az ötede yorumunu yap
- +1 yıl
Hihi aynen
Dini görüş yüzünden evlenmeden önce yapmak namus meselesine girdiğini düşünenler var. Namus 2 bacak arasında aranmiyor arkadaşlar. Yapan yapar, yapmayan yapmaz. Herkesin temposu farklı sekste o yüzden tecrübe gerekli diye düşünüyorum.
65 Yorumla- +1 yıl
Sen tercubeli misin
- +1 yıl
Evet
Psikologlara göre ilk 3. de olmazsa olmaz bir olgu
Neden diyecek olursanız
Ataerkil dönemlerden bugüne yuzbinlerce yıldır yaşam çoğaltmak soyunu devam ettirmek
Mücadele etmek üzerine kurulmuş bir sistematik olgu
Mutlu evlilikte ise düşüncesel hazlarin dışında bedeni hazlarda rol oynuyor
Metebolik insani arzu ve istekler durdulerde ancak ve ancak cinsellik dediğimiz olguyla hayata geçiyor yani tukaka bir olgu değil olmamalı bence
Önemli bir olgu11 Yorumla
+1 yılEninde sonunda yaşayacak zaten çok dert etmemek gerek
110 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğimi yaparım kimseyide ilgilendirmez bu tabuyu yıktım hayvanlar bile yapıyo canlıların doğasında olan bir şey kime neden hesap vereyim herkes baksın işine laf yapanada ağzının payını veriyorum
97 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın hayvanlar yaparken biz niye yapmayalim
- +1 yıl
En dürüste en çok eksi, ilginç 🤔
Cevap sahibi+1 yılg*tüne zor gelenler dislillke atmış aynen kardeşim harika müslümanlarsınız çok oturaklı fena otariter ve edeplisiniz
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
sorsan herkes müslüman demi
Cevap sahibi+1 yıl@askeradam1 yapanlar namuzsuz zaten onlara düştüya
- +1 yıl
her koyun kendi bacağından asılır boşver
+1 yılTabular sana mı ait yoksa topluma mı😄 Güvendiğin, sevdiğin, sana değer veren biri olursa yaşayabilirsin. Kimsenin sözüne kulak asmana gerek yok, hayat senin, tadını çıkar. Ne istiyorsan onu güvenlik sınırları içinde yaşa.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞahsen evlenmesem bile ömür boyu bakire kalamazdım ister ahlaksız ister namussuz desinler beden benim
141 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldislike umurumda değil
Hiçbir şey kaybetmez. Cinsellik yaşamayı istemeyen kızlara "kezban" diyerek baskı yapan zeka geriliği olan arkadaşlarımız var tabii, onlara aldırış etmeyiniz.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurayı çokça kullanan insanların aklı uçuyor bana kalırsa. Aşırı odaklandığınız durum buysa ateşe benzinle gidiyorsunuz zaten. Tabu dediğiniz şeyin ne olduğu önemli. Kısaca kendi hayatını kendin yönet, ama pişman olursan zırlama.
14 Yorumla- +1 yıl
Aşırı odaklanmıyorum hatta hiç istemiyorum bunun nedeni tabu olarak görmem ve toplumun beni aşırı baskılaması
Temel olan ihtiyaç ise ben neden istemiyorum bunu sorguluyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes anı olamaz ki, temel ihtiyaç diyenlere pek bakma. İradeleri pek güçlü değil. Yapmayı çok istiyorlar, ondan ötürü ihtiyaç diye yutturmayı deniyorlar. Yani tabu olarak görme sebebin önemli ama işte. Sevdiğine mi özel olmak istiyorsun yoksa ortamda adım çıkmasın diye mi? Çünkü bunlar çok farklı şeyler.
- +1 yıl
Teşekkürler🌸
Cevap sahibi+1 yılNe için ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim mutluyum huzurluyum. Yaşamak isteyen yaşasın yaşamak istemeyen yaşamasın. Kimse yaşayacağı kişinin geçmişini bilmiyor erkek de kadın da... İnsanların bu kadar çok cinsellik yaşaması garibime gidiyor ama herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi kararı... Herkes istediği gibi yaşasın.
10 Yorumla
+1 yılBir kazanım ya da kayıp durumu yoktur böyle kavramlarda kişi kendini bun hazır ve istekli hissederse yapmalıdır adım atmalıdır. Hiçbir zaman hiçbir şeye mecbur değilsin. Paşa gönlün ne zaman nasıl isterse :)
20 YorumlaDinimin gereği helal haram hassasiyeti dolayısıyla yaşamıyorum. Henüz bekarım. Kendimi sevdiğime saklıyorum.
50 Yorumla
+1 yılBence bir kadın iliskiye girmediği için değil girdiği için çok şey kaybeder bir anlık şehvet onu ölüme bile sürükler
53 Yorumla- +1 yıl
psıkolojı gıder yanı
- +1 yıl
@anticorr00 giden tek sey piskoloji olmuyor malesef
- +1 yıl
baska ne gıdıyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ki tabudan dolayi yasamiyorsan evet cok sey kaybedersin.
Yok eğer sen sana zerre deger vermeyip sadece yatıp sonra şutlayacak pislik erkek modelinden kendini korumak için yaşamiyorsan o zaman en iyisini yapmis olursun.80 Yorumla
+1 yılYaratılış gereğince buna ihtiyaç halinde tasarlanmışız. Bazı insanlar bunu hayatlarının merkezine koyarken, bazı insanlar bu olayı önemsemez. Ama aman aman bir şey kaydedileceğini düşünmüyorum. Ancak bu genede kişiden kişiye değişir
10 YorumlaHayatî önem taşımayan şeyleri ihtiyaç saymayan bir güruh var Türkiyede. Cinsellik tercih meselesi diyenler falan.
Konuşmak nasıl bir ihtiyaçsa, sevişmek de bir ihtiyaç. Kimseyle konuşmasan ölmezsin, ama çok şey kaçırırsın, yaşam kaliten düşer.10 Yorumla
+1 yılyooo ben kendim istemiyorum yoksa istesem şimdiye kadar ohoooooooooooo
63 Yorumla- +1 yıl
teklıf cok yanı
- +1 yıl
@anticorr00 yani
- +1 yıl
yas 18 ıse normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşamayanı kız kurusu yA da erkek kurusu olarak görüyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Kız kurusu mu oldum kanka
Neyi kaybeder bilemem belkide hiç bişey kaybetmez , ama çok şey kazanır yaşamazsa bunu biliyorum kendini eşine saklamak temiz olmak kadar güzel ve saf bir duygu yok umarım herkesede nasip olur🤗
10 YorumlaÇok şey kaybeder ihtiyaç bu. Beden ister bunu. Kaybetmez diyen rahip ve rahibeleri sahneden alalım. Lan oğlum çok büyük çoğunluk mast yapıyor bırakın artık iki yüzlülüğü be.
10 Yorumla
+1 yılYapmak değil ki önemli olan,, sevdiğin, güvendiğin, arzuladığın biri olduktan sonra tavukların canı cehenneme,, ama tabi bu tabuları ne kadar taktığına da bağlı,,,
10 Yorumla
+1 yılHayatın boyunca sırf ayıplarlar diye hiç kaşınan bir yerini kaşımadığını ve kaşınmanın insanı nasıl rahatlattığını bilmediğini bir düşün.
Hah işte öyle bir şey bu durum.10 Yorumla
+1 yılKaybetmek değil de, evlendiğinde yaşayacağı ilişki için çok şey değişir mesela istediği şekilde yaşayamaz, kendini baskılar, korkar, çekinir gibi sorunlar, böyle düşünüyorum Heli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. 23 yıldır bir şey kaybetmedim kayvedecek bir tarafıda yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Atar mı yapıyorsun bana
+1 yılEvlilik öncesi yaşayan iffetini kaybeder
Yeterli mi ;)47 Yorumla- +1 yıl
Senin namus anlayışın ile bizim namus anlayışımız bir değil demekki
Biz bu anlayışı islamdan alıyoruz
Peki sen nereden alıyorsun? - +1 yıl
İşkembeyi kübradan salla
Dinler tarihi okudun sanki ne kolay inkar etmek
Nur suresi ayet ﴾31﴿ Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, başka kadınlar, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz!
- +1 yıl
Dinler tarihinden tek anladığın müslümanlık ve Kuran sanırım. Yazık... Ayrıca iffet kelimesi bacak arası namus anlamına gelmiyor. Kökeni Arapça'daki iffa, affa yani utanmak kelimesidir. Zina günah demiyorum elbette günah ama namus dediğin şey cinsel ilişki ile ölçülemez diyorum ki öyledir de. Hiçbir dinde zina yapan kadın namussuzdur gibi bir şey yok. Kuran'da yalnızca uyarılar ve günahlar yazıyor.
- +1 yıl
Zina yapan kadın namussuzdur
Zina yapan erkekte namussuzdur.
Namus bedenini helalinden başkasına sunmamaktır.
Namusun ve iffetin tek kriteri zina etmemek değildir tabi
İffet kelimesini Google’dan araştırdığın gibi faişe kelimesini de araştır ;) - +1 yıl
Namusun iki anlamı vardır ve bunlar:
1.
toplum içinde onur ve ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlılık.
2.
doğruluk, dürüstlük, erdemlilik, ahlaklılık.
Yani güzel kardeşim namus sandığın gibi cinsel ilişkinin bir ölçüsü değil. Senin lugatında bu böyle olabilir ama üzgünüm ki değil. Ayrıca faişe değil fahişe. Ve de fahişenin kelime anlamı para karşılığında seks yapan kişi demektir. Türkçe'de sıkıntı var galiba senin.
+1 yılo kadar çok şey kaybederki o kaybı ilk cnselliği tattığında neden bu ana kadar beklemişim neden diye isyan ederek yakınır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tabu yıkılmadan..
Tadına bakılmadan..
Kan ter içinde yaşanmadan..
Şelale gibi ıslanmadan..
Orgazm olmadan..
Zevkini tadamadan..
Neler kaybettiğini anlatmak İMKANSIZ..10 Yorumla
+1 yılCinsellik arkadaş ortamının baskısıyla ortaya çıkan bişey hiç yaşamadıysan bişey kaybetmiş sayılmazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani insan kendi tercihi dışında yaşayamıyorsa baskı oluyor yani isteklerini bastırmış oluyorsun kötü bir his o yüzden acikcasi
50 YorumlaHastalıkları, kötü ruh hallerini, zaman kaybını falan kaybeder
31 Yorumla
+1 yılHiç sevgilisi olmayan biri ne kazandıysa ya da ne kaybettiyse aynısı
30 Yorumla
+1 yılDünyaya bir kere geleceğimizi varsayarsak her şeyin yaşanması gerektiğini düşünüyorum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaybettiğin de kazandığın da birşey yok aslında. Yaşarsan yaşamış oluyorsun o kadar
30 Yorumla
+1 yılhahha çok komik yaşayamayan kim pardon vallaben burada tabuyu onemseyini görmedim..
32 Yorumla
+1 yılKaybedeceği hiç birşey yok bugün olmazsa yarın ama mutlaka bi gün olur ama seks in tadını alan bi daha vazgeçemez
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki yaşayamamış kızların hepsi "birşey kaybetmez " demiş... hiç samimi değilsiniz bence çok şey kaybediyoruz..
10 Yorumla
+1 yılHiçbirşey. Yaşamak isterseniz yaşarsınız. Yaşamak istemiyorsanız yaşamazsınız. Bu her bireyin kendi kararı ve seçimidir...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilerin yapısına ve düşünce yetiştirme tarzına gelecege bakış acısına göre degişir kimine kaybettirirken kimine kazandırır
10 Yorumla
+1 yılÇok şey kaybetmiş olur cinsel lik dünyanın en güzel zevki bence hayatta ondan daha güzel bir zevk olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir şey kaybettiğimi düşünmüyorum
60 YorumlaDoğru insanla, sevdiğin insanla yaşamak kadar keyifli bir şey yok. Her şeyin doğru zamanı var ve o zamanı az çok insan kestirebiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabu falan dinlemicem yasaklardan sonra seks yapacam misler gibi 😍
125 Yorumla- +1 yıl
Oo kankam kız nerde
Cevap sahibi+1 yılOrası bende kalsın şşt 🤫
- +1 yıl
Tayfu sen misin la neyse hayat sana güzel Allahima
Cevap sahibi+1 yılYoo değilim 😂 valla hayat güzel olcak bana yasak bitse bi ah ah
- +1 yıl
Değildi, hayat bana güzel değil şş. 😂
- +1 yıl
Adımız çıkmış gardaş görüyon mu? 😂
- +1 yıl
Sevişecek birini gördü mü çakıyo damgayı. 😂 😂
Cevap sahibi+1 yıl@PetroSexual şsgkldlglg
- +1 yıl
@PetroSexual ahahaha hala sen olduğundan şüpheleniyorum
Cevap sahibi+1 yılİkiniz ile de konuştum zamanında merak etmeyin gençler şdlflg
- +1 yıl
Kimsin sen la söyle bakam. 😂
- +1 yıl
Yorumumu göre göre bunu demen hoş Heli. 😂
Cevap sahibi+1 yıl@PetroSexual Söylemem çok beklersin flgllgh
- +1 yıl
Aklımda biri var da o gizlenmezdi. 😂
- +1 yıl
@34TUZLALI sen bi gel bakem buraya. 😂
- +1 yıl
@34TUZLALI olum kim la o zaman bu görüş sahibi? 😂 😂
Cevap sahibi+1 yıl@PetroSexual Adı üstünde gizlii 🤫
- +1 yıl
Seviş madem krdşm. 😂
Cevap sahibi+1 yıl@PetroSexual içinden geçicem brooo 😂
- +1 yıl
Biliyorum kim olduğunu atabinen sanırım sjdj
- +1 yıl
@34TUZLALI ay yine geldi bela
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim
+1 yılHiç birşey kaybetmez günümüzde artık. çünkü internet çağında yaşıyoruz her bilgi dökümam elimizin altında istediğimiz herşeyi elde edip okuyabiliyoruz kafamız a takılan bütün soruların cevabına da ulaşabiliyoruz
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin helal olmasında cinselliğin zevkini kaybetmekten başka bir şey yoktur herhalde.
20 YorumlaHayatın, ilişkinin cinsellikten yana olmadığını öğrendikleri için çok şey kazanırlar.
20 YorumlaÇok şey valla anlatılmaz ki hee ama şans meselesi de var hepsi aynı performans değil ki
21 YorumlaHiçbir şey kaybetmez, gereksiz bi soru.
75 Yorumla- +1 yıl
Cevaplama?
- +1 yıl
Ya ondan değil de şunu düşünüyorum şimdi madem temel ihtiyaç ben neden gerek duymuyorum hiç acaba bunun nedeni baskılanmış olmak mı fazlaca yani kafamdaki tabuyu yenememek mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılileride evlendiğimde eşim yaşamamış ben yaşamış olursam hiç iyi olmaz.
Yobaz falan degilim yaşamak isteyen yaşar ben istemem eşimin de yaşamış olmasını istemem.
Canım kocam bak neler düşünüyorum djjdjejd70 YorumlaEvlilik haricî ilişkilerde erkek ve kadın kirlenir, namusları bozulur.
20 Yorumla
+1 yılbi b. k kaybetmez, zaten aklını kaybedenin aklı nerede olduğu belli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ne hayatta ne de kâğıt üstünde hiçbir şey kaybetmiyorsun.
20 YorumlaYaşamayan ne kaybettiğini bilmez ama yaşayan da neden şimdiye kadar yaşamadım diye hayiflanir
20 YorumlaBir şey aybetmez ondan önde gelen sorumluluklar var
20 YorumlaNe kaybedicek allah aşkına hiçbir şey kaybetmez tabii ki
10 Yorumla
+1 yılTabu derken neyi kast ediyorsunuz? başkalarının yorumlarını mı? kendinize koyduğunuz engeller mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence süper ilk seninle birlikte olacak
Kimi erkek tecrübeli
Kimi erkek tecrübesiz ister😃😀10 Yorumla - Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar