- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteğin varlığına rağmen cinsellikten uzak durulması, psikolojik sorunlara neden olur. Libidinal enerji diye bir şey var. Ataerkil toplum yapısının ve dinin getirdiği nikahsız seks yasağının psikoloji bilimiyle çeliştiği nokta tam olarak bu. Ergenliğe girmiş, âdet görmüş kız çocuklarının (18 yaşından küçük tüm bireyler kanunen çocuktur) evlendirilmesinin dinen uygun olmasının nedeni de ergenlikle birlikte gelen doğurganlığın cinsel isteğe neden olacağının ve cinsel tatminin ergen kız çocuğu için bile bir gereklilik olduğunun bilinmesidir. Ancak, modern dünyada evlilik yaşının yükselmesi nikahsız seks yasağını çağdışı bırakmıştır. Bu da dinsel kuralların her çağın ihtiyacına cevap veremeyeceğinin, bu kuralların geçerliliğinin dinin ortaya çıktığı dönem ile sınırlı olduğunun kanıtıdır. Evlenene kadar bakire kalmak zorunda olup cinselliğini bastırmak zorunda kalan kadınların ruhsal durumlarının ne kadar bozuk olabileceğini tahmin bile edemezsin. Cinsel istek psikolojik değil, fiziksel bir şey, nedeni de üreme sisteminin salgıladığı hormonlar. Kaba tabirle çiftleşme isteği her ay yumurtalıklardan olgunlaşmış bir yumurtanın serbest bırakılmasıyla zirveye çıkıyor, bunu yok saymanız, engellemeniz, bastırmanız mümkün değil. Biraz biyoloji, psikoloji okusanız, cinsellik kültürünüzü geliştirseniz bu soruları sormazsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çocuksu ve sallama bir yorum ve yoru olmuş. Aşk var ise her türlü yaşanır zaten seks. Bu aşkın doğasında vardır ve bir bütündür. Aşk olduğu halde sevişmiyor, kaçıyor isek te zaten bir sorun, bir problem vardır zaten ve o ilişkinin sorgulanması şarttır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten. Ben aşık değildim çoğuna ondan istemedim.
- +1 yıl
Zaten aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmadım, dokunmam da. Aşk var ise de her türlü yürürüm, kaçmam da...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın cinsellik yaşamasa psikolojisi neden bozulmaz biliuo msuun. Erkek cinsiyle muhattap olmadığı için. Yani çevresinde çok düxgün erkek profili olsun diyelim. O zaman kadının psikolojisi de bozulur
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen onu diyorum işte. Erkekler o kadar toksik ki insan ve ilişkide. Kadına tek verebilecekleri belki iyi seks çoğu onu da veremiyor zaten. seks zevki için katlandığın eziyete değmiyor. Ben birçok erkekle oldum ilişki denedim sevgililik yok valla hiçbir mutlu etmedi tamtwrsi enerjimi huzurumu sönürdüler ondan sexsiz hayat daha iyi benim için.
- +1 yıl
Sana katılıyorum. Seks zevki için erkeği çekmektense öylecene yaşamak insana daha çok huzur verir. Erkek ilgi göstermeyi bilmiyor. Kadının nasıl düşündüğünü anlayamıyor ve önemsemiyor. Seks yaptığında senin üzerinde daha çok hakları olduğunu sanıyorlar hatta
Soran+1 yılAynen öyle yani Seksi mi sahiplenme tehdit ve şiddet aracı yapıyor çoğu. Ya da sana gram değer vermiyor yanında olmuyor. İkisi de kötü. Değmez. seks yapılacak erkek çok az onlar da genelde zaten yabancı ülkede.
- +1 yıl
Hemcinslerimi sizlerde duydukça tanıdığımı fark ettim. Akıl mantık alacak gibi davranmıyorlar cidden
Soran+1 yılAynen normal erkek arkadaşlarıma anlattığımda onlar da dumur olup inanamıyor ama iğrenç ötesi çoğu.
Soran+1 yılBen de düşünüyorum arada ama gerek yok yani o kadar seks ihtiyacım yok para verecek kadar.
- +1 yıl
mastürbasyon ile bastırabiliyosan ne ala
+1 yılHaklısın günümüzde çoğu kişi yapıyor ve sonra pişman oluyor
10 Yorumla
+1 yılBazı kişiler cinsellik psikolojik sorun muş gibi algılıyor buda hayatını etkiliyor
10 YorumlaWrkek kadını sevmeyip onla sadece cinsellik yaşıyorsa bence kadın kendini kullanılmış hissetmemeli. Sonuçta kadın da erkeği kullanmış oluyor.
10 YorumlaBöyle bi mit yok kendin öne sürüp sonra çürütmeye çalışıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılMal var defol git
+1 yılÖyle bir şey mi varmış, yani cinsellik yaşamayınca psikolojimi bozuluyormus?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte herkes öyle diyor. Oha işte hiç yaşamamış işte insan kafayı yer ya da yıllardır seks yapmıyormuş diye herkes oha diyor insanlara.
- +1 yıl
Herkes konuşuyor bu konuda, bilgisi var ya da yok! Hiç seks yapmamıs biri neden kafayı yesin? Ha seks yapmaya alışan biri için uzun süre ara vermek zordur ama oda kafayı yemek değil, tatminsiz kalmak olur
Soran+1 yılYooo bence o da olmuyor. Tamtwrsi kendini alkol gibi bol sekse bağımlı yapanların sağlığı daha sıkıntıda bence.
- +1 yıl
Seks bağımlılığı başka bir şey tabiki, sen hiç girdinmi iliskiye
+1 yılEger evliysen ve esinke yaşayamiyirsan psikolojin ve evdekinhuzir olumsuz etkilenis
06 Yorumla
Soran+1 yılE yani. Onu demiyoruz biz ne alaka. Bi ilişkide ve evlilikte cinsellik yoksa zaten sıkıntı.
- +1 yıl
Ben sadece fikrimi soyledim. Zaten diger durumda cinsellik beklentin olmaz. Olmayan beklentiyinyasamadigin icinde psikolojin bozulmaz
Soran+1 yılAynen işte. Zaten bi ilişkide cinsellik yoksa gitmez bence. Gerçi gidenler var da. Hani ama bi taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa gitmez biter zaten. Ya da yapıyorlar ama bir taraf tatmin olmuyorsa yine biter. Ama işte iki tarafın da tatmin olması zor ya.
- +1 yıl
Uyumu yakalar ve birbirlerini digru yinkendirip dogru tanirlarsa iki tarafta tatmin olur
Soran+1 yılÖyle de sonra erkek fos çıkabilir.
- +1 yıl
Bu teknerkek ya da kadinla ilgili degil ki. Çogunlukla biribirinin belerden zevknaldigini bilmemekle ilgili
+1 yılPsikilojiyle seks ayri konulardir
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum ama mesela 40 yaşına kadar hiç yaşamamış insanlara sorunlu ya da bunun psikolojisi bozulmuştur gözüyle bakıyorlar ya.
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılben kendimi kötü hissediyorum. Açken ben ben değilim...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tr de hiçbir şey yapmasan tv izlesen bile bozulur çok zor değil psikolojinin bozulması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen aradaki bağın saglamligi ile ilgili bir konu.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de bu devirde herkes ilk buluşmadan sevişmek istiyor ne sağlamlığı yani.
Cevap sahibi+1 yılİlk bulusmada sevismek isteyebilir insan. Sizin sekse karsi kotu onyarginiz var. Kadinlarda erkekler kadar istekli ama Türkiye gibi cahil bir toplumda kadin bastiriliyor. Evli olup kocasindan utanan kadinlar var. Yani konuya donersek senden cinsellik bekliyor olmasi seni sevmedigi anlamina gelmez.
Soran+1 yılBen öyle demedim zaten. İkiye ayrılıyor erkekler. Bi hani cidden beni sevip değer vermiyor tek derdi seks. Diğeri de cidden çok aşık seviyor ölüyor ama seks için de ölüyor. Şimdi olay şu. Erkek beni sekste ve hayatta tatmin ediyor mu. Çoğu erkek için kadının güzel olması ve erkeğe yük olmaması zaten ilişki için yeterli ama benim için ve kadın için değiş. Ben erkek zeki kültürlü romantik saygılı özenli olsun beni tatmin etsin ilgilensin isterim. O nedenle de sadece çekici diye biriyle yatmam ya da olmam çünkü daha önce denedim seks anında keyif alsam da sonrası tamamen üzüntü ve eziyet oluyor benim açımdan. Sonra pişman da oluyorum hatta keşke seks de yapmasaydım özelimi paylaşmasaydım diye. O nedenle ben ilişki kafasında olmayan bir erkekle seks yapmaya karşıyım.
Soran+1 yılAyrıca kadınlar da erkekler kadar istekli filan değil abi. Benim üstümde bir baskı yok. İstersem sevişirim ama istemiyorum çünkü çoğu erkek kadına saygısız özensiz ve değersiz davranıyor kolay elde edince. Ondan erkeği tanımak vakit geçirmek önemli. Bi kadın önüne gelen erkekle yatmamalı bence. Kadın seçidir. Evrimde de doğada da böyle. Erkek önüne gelenle yatar.
Cevap sahibi+1 yılSen bana bir ulaş 😂
Biz erkekler zorlami sevişiyoruz ya da seks yapıyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılE bulamıyorsunuz ya
Soran+1 yılValla bana asılan bazı erkekler dünyada tek kadın benmişim ve yapmazsa ölecek gibi üstüme atlamaya çalışıyor ben de diyorum defol git eskorta be diye.
Soran+1 yılEvet güzel ve sexyim benle öpüşürken bile boşalıyor mallar.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılikiside bence dogru degil
07 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek değil. Cinsellik yaşasa da kadına inanılmaz aşık sadık prenses davrananlar var ama çoğu erkek tek amacı cinsellik olduğu ve sorumluluk istemediği için genelde cinsellik yaşadıktan sonra saygısız davranıyor ki kadın yapışmasın. Bu nedenle işte birkaç buluşma yatmadan takılmak lazım ki gör karakterini.
- +1 yıl
orasi dogru zaten iliskide de once onu taniyip arkadas gibi olup karakterini goreceksin sonra guven verip guven alacaksin ona iyi gunde kotu gunde arayip durum anlatacaksin e zaten guvenip sevdigin yaninda eglendigin cocuklastigin kavga edip geri baristigin bir iliskide de sevgili olursun sonra zaten aradaki sarsilmaz guvenle cinsellik yasasan da ne kadin pisman olur ne kendini degersiz hisseder
Soran+1 yılAynen öyle ama hiçbir erkeğin bu sürece sabrı yok. Benim karşıma çıkan hepsi 3 buluşmada seks yapmazsa ölecek gibi davrandığı için çoğundan soğuyup bitiriyorum çünkü tek dertleri seks.
Soran+1 yılŞuana kadar sevgili olup seks yaptığım hiçbir erkeği de sevmedim sadece ihtiyaç ve yalnızlık geçirmek adına takıldım.
- +1 yıl
ben hic o konuda baski yapmadim hep onlarin isteklerine biraktim ki hepsi de hazir olmadigini soyedigi bende anlayis gosterdim sevgilimle bile opusurken sordum devam etmemi ister misin diye hayir dedigi icin onda da durdum ve hala bakirim 🤦😂
Soran+1 yılİşte böyle erkek çok az. Bana da hep abazalar denk geliyor zorlayıp hayırdan anlamayan ondan da bitiriyorum zaten. Ayılar.
- +1 yıl
onlar kadini gercekten obje gibi gören varliklar baska hic bir sey degil
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonuç olarak o da fizyolojik bir ihtiyaç
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi tamam da saçma sapan biriyle yapmanın zararı çok daha fazla. Git mastürbasyon yap daha iyi.
Soran+1 yılYok ya olmaz. Tutarım ben kendimi. Öpüşürsün en fazla. seks fazla güvenmeden değer vermeden.
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sabahın köründe çok düşündün mü bu soruyu 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon bamya
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sanmam
10 Yorumla
+1 yılYürü git bakire
21 Yorumla
Soran+1 yılAy manyak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen cinsellik olmadan bazı kadınlar yapabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılBen yapıyorum bi şey değişmiyor yani. Hatta cinsel hayatım olunca psikolojim daha bozuk oluyor. Çünkü erkekler diğer anlamda çok toksik ve yıpratıcı olduğu için dengem bozuluyor. İki dk keyif için onların duygusal manyaklıklarını çekerken.
Soran+1 yılAma seks yapmıyorum diye de hiç psikolojim bozulmadı yani.
Cevap sahibi+1 yılAynen ben hata yaptım mal gibi cinsellik yaşadım değmezmiş birdaha yapmam artık asla ilerde evlilik dışında
- +1 yıl
Geçmiş olsun gizli üye
- +1 yıl
Olan oldu ki artık bakire değilsin
Soran+1 yılSen orgazm olmamışsın yazık ondan tabii boşa yaptım diyorsun. Ben baya zevk aldım valla ondan bi pişmanlığım yok ama zevk almasam ben de pişman olurdum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBozulur tabiki
00 Yorumla Sanırım evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat