Hayır tabiki. Şöyle düşün 20 yıllık bir yolcu otobüsü şoförü ile Yeni ehliyet alıp trafige çıkalı birkaç gün olmuş şoför hiç aynı olur mu? Olmaz tabiki... deneyimli olmak herzaman daha iyidir..
Çoğu öyle, yatağa atana kadar. Sonra hop degersizleşi veriyor birden. Ben zamanin ilişkilerini anlamıyorum. Anlamakta istemiyorum denk gelirsem kendi görüşüme uygun aynı pencereden baktığım birine ne ala gelmezsem tek devam, alıştık...
Çoğunluk ne yapıyorsa o havalı ve çağdaş olmak oluyor ya sözüm ona hepsi fabrika bandından inmiş gibi aynı şekilde konuşup, giyip, düşünüyorlar. Özgünlük nerde ben yoğum, bu iki taraf içinde geçerli arkadaş ortamında gençler birbirini bakır olmakla suçluyor, aşağılıyor falan. Aslında övünülecek bisey, adam veya kadın kendini korumuş bu sanki eksiklikmiş gibi lanse ediliyor. Ben anlayamam bu kafaları, o yüzden benden uzak Allaha yakın.
şimdi çok yaşamış ama seni gerçekten seviyorsa geçmişini silip geçmiş ilişkileri ve seks tecrübelerini seninle ne kıyas eder ne seni onlarla aynı kefeye kor ve tam tersi az yaşamış kişi de sonuç olarak yaşadı ama doyumsuz biri olursa seni geçmil ilişkileri ile kıyaslar onlarla aynı kefeye koyar hatta seks esnasında sana odaklanmak yerine aliye/ayşeye odaklanır onu la olan seksi hayal edip boşalır gibi farkları var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır tabiki.
Şöyle düşün 20 yıllık bir yolcu otobüsü şoförü ile
Yeni ehliyet alıp trafige çıkalı birkaç gün olmuş şoför hiç aynı olur mu? Olmaz tabiki... deneyimli olmak herzaman daha iyidir..
O kişinin senin hayatındaki yeriyle alakalı biraz da
Hmm
Alelade bi arkadaşsa isterse 100 kişiyle olsun banane ama benim sevgilim olacaksa o zaman işin rengi değişebilir
Zaten öyle
Esc ye isim arıycaz yani
Öylede ıvıspıdır böylede
Erkeğin esc si var mıymış yavvvv
Var tabi
Az yaşayan sınırlı stresli olur çok yaşayan pamuk gibi olur
Tecrübeli olmak Daima artı avantaj sağlıyor.
Biz hiç kişiyle yatanı arıyoruz. Çünkü bizde hiç kişiyle yattık.
Tamam siz inşallah bulursunuz siz
Aramıyorum ki öyle dediğime bakma, bekarlık sultanlık.
Aşk güzel şey
Aşık olursam hamle yaparım, sırf biriyle beraber olmak için yapmam ama gitsin herkes kendine uygun olan insanı bulsun, vakit çalmakta kul hakki
Biriyle beraber olmak için yapanın allah cezasınıversn ztnn
Çoğu öyle, yatağa atana kadar. Sonra hop degersizleşi veriyor birden. Ben zamanin ilişkilerini anlamıyorum. Anlamakta istemiyorum denk gelirsem kendi görüşüme uygun aynı pencereden baktığım birine ne ala gelmezsem tek devam, alıştık...
Ben de anlamıyorum kızlar da kullanmaya başlamış
Çoğunluk ne yapıyorsa o havalı ve çağdaş olmak oluyor ya sözüm ona hepsi fabrika bandından inmiş gibi aynı şekilde konuşup, giyip, düşünüyorlar. Özgünlük nerde ben yoğum, bu iki taraf içinde geçerli arkadaş ortamında gençler birbirini bakır olmakla suçluyor, aşağılıyor falan.
Aslında övünülecek bisey, adam veya kadın kendini korumuş bu sanki eksiklikmiş gibi lanse ediliyor.
Ben anlayamam bu kafaları, o yüzden benden uzak Allaha yakın.
Aynen öylee
evet aynı ama onları ayıran farklar var işte
Mesela
şimdi çok yaşamış ama seni gerçekten seviyorsa geçmişini silip geçmiş ilişkileri ve seks tecrübelerini seninle ne kıyas eder ne seni onlarla aynı kefeye kor ve tam tersi az yaşamış kişi de sonuç olarak yaşadı ama doyumsuz biri olursa seni geçmil ilişkileri ile kıyaslar onlarla aynı kefeye koyar hatta seks esnasında sana odaklanmak yerine aliye/ayşeye odaklanır onu la olan seksi hayal edip boşalır gibi farkları var
Fizik bile bir olmaz 😂😂
Nası yani bacım
Vajina gittikçe genişleyen bir şey sürekli ilişkiye girmek doğum yapmak bunu değiştirir
Hee
Bunun biri de bin bini de bir :D
Helal olsun
Bir kişi Ne o da benim olduğum kişi...
Para yoksa evet. Çünkü canı istemiştir
Ne degisicek hepsi ayni
Her takladan sonrası aynı
Ne anlamda bir midir?
namus olarak
orada bir yapan bir daha yapmamış mı o önemli
Noo yapmamış
Farklı o zaman ikisi
Sence?
Noo
O halde?
Yoooo 💅🏻
O emoji ne
Benim imzam gibi bir şey bu emoji. 💅🏻😌
Gay misin yoksa kanki
Elbette 💅🏻
Ahqhqhhahshwhzhdhhdhwhwhqjhswj
Güvenilirlik anlamında soruyorsan bir değildir.
Evet
hayır tabiki
Değildir
Aynı sokimti yok
Değil tabiki
Evet birdir
Hepsi aynı bok
10 olur
Allah bilir
Değil
Degildir
Degildir olur mu