Erkekler ne sanıyor? Penisim kocaman deyince "offf erkek yaağ" deyip kucağına atlamak istediğimizi mi?
Ya da başka biriyle yaptığı şeyleri anlatınca "yaa bana da yap erkekkk" falan diye düşündüğümüzü mü?
Bu ne kafasızlıktır ya
Daha adını bilmiyorum gelip bana çok iyi sevişirim, penisim kocaman falan deyip kendini övüyor. Başka kızlarla yaptığı şeyleri söylüyor.
Yani pardon da başka kızları memnun etmen beni edebileceğin anlamına gelmiyor ayrıca bana başka kızlardan bahsedilmesi beni niye etmilesin? Soğutuyor?
Bilmem nerdeki kıza çok yükseliyormuş, bilmem nerdeki kızı çok iyi tatmin etmiş falan. Tamam heh en iyi sen sevişiyon dayı, en iyi penis seninki. Bunla övünecek ne var? Başka ne vasfın var? Yok.
Bu şekilde olan erkek kendini bir iş görüşmesinde gibi görüp tüm tecrübelerini ve becerileri göstermek istiyor. Gel gelelim kadınların ilk tanışmadaki beklentilerine, tabiki kadında bşr noktadadan sonra cinsel becerilere bakacak ama ilk baktığı kesinlikle o değil. Fizilsel görünüm, iletişim becerisi, eğlence seviyesi, ekonomik imkanları, kendisine özen gösterip göstermediği gibi bir çok şey sıralanabilir. Ama piyasada öküz çok olduğu için her erkek aynı şekilde değerlendiriliyor. Umarım bu öküzlerden kurtulursunuz. Banada bi kadın gelip kocaman memelerim var arasına alayımmı dese hoşuma gitmekle beraber ürkerim 😃
bi laf vardır el şeyini görmeyen kendininkini kazma sapı sanarmış. bizim genelde kendi aleti ile övünen homosapien arkadaşlarımız bazı anlattıklarının %80 i şehir efsanesi olmasıyla beraber yaşadığı %20 cinsel yaşamında ya cinsellik anlamında sadece gir çık ya da erken boşalıp 5 dk yı skor olarak görüyorlar :-D
Şaşırdım bende bir erkeğim ve bu cümleyi bırak kurmayı dusunemem bile, kaldiki bir kıza gidip böyle konisacam adam utanır ya! Arkadaşlar arasında banada soruyorlar seninki küçük tür vs diye laf atıyorlar... verdiğim cevap benim işimi görüyor siz işinize bakın diyip tersliyorum
Cahillik göstergesi, başka bir tanımlama göremiyorum, beyin onlarda hormonal bir ilerleyiş görüyor. Nasıl bir cahillik anlamıyorum sanki bütün kadınlar onlardan bir işaret bekliyor zannediyorlar. Herkes kendindekini keser sapı zannediyor
Cevap
20Cevap
senin yanına ne için yanastigi belli ciddi ilişki düşünen biriysen uzak durman gerken erkek tipi başka övünecek herhangi bir şeyi olmayınca konuyu oraya getiriyorlar çünkü düşünebilme kapasiteleri o kadar. Herkesi kendileri gibi meraklısı sanıyorlar
Kanka bana düzgün yanaşan tek erkek görmedim. Hepsi cinsellik için yanaşıyor ki ben bakireyim ömrümde yaşamadim bunlari
Seni çok iyi anlıyorum benim çevremde öyle. Ciddi düşünüyorum ayağıyla geliyorlar ama yüzlerinden davranışlarından bile amaçları anlaşılıyor ben artık uğraşmıyorum kimseyle o yüzden ilişki düşünmüyorum şimdilik ilerde düzgün biriyle karşılaşırsam gerçekten ciddi düşünen iki yüzlü olmayın biriyle o zamn düşüncem değişir ama şu an çevremde öyle biri yok
Kanka benim eski sevgilim evleniyor. Gelip bana metreslik teklif ediyor. O yüzden kimseye güvenemiyorum artık. Evliliğe adım attığım kişi eski sevgilisiyle birlikte olmak istiyorsa ben kahrolurum
Demekki yatakda iyi değil yoksa anlatmaz uygular. Bir erkek penisiyle sevismesiyke yatakda kadın seks bitince teşekkür edince gurur duymalı yoksa kafasındaki zenci penisi profili ile değil.. benim görüşüm bu
Bugüne kadar bu kategoride gördüğüm en mantıklı olgunca soru ve çok daha haklısın. Kızlık zarım bozulmuş mudur 18 cm yeter mi gibi ergen abaza sorularından sonra ilaç. Senin gibi üyeler iyi ki varlar..
Mal beyanında bulununca ilginç mi bulunuyordu bahsediyorlar bilemem ama vagina gönderen hiç diyalogum olmayan yorum isteyen kizada rastladım azda olsa öyleside var
Bana boy isi biraz sacma geliyor. Ben isleviyle ovunuyorum. Karsimdakini tatmin edemedikten sonra 11 olsa ne olur 20 olsa ne okur.
benzer şeyleri kızlarda yapıyo meme resmi atan vajina resmi atan yalatmak istiyorum hıhım istiyorum diyolar 😂😂 bu yüzden dm yi kapattım ben 😂😂
Bunla benim dediğimin gram ilgisi yok.
Kızların buna çok önem verdiği yanılgısı var zira.
Skdkfkf en azından onların kendine göre övünecek bir. şeyleri var bizde o da yok aw
İşlevi olmayanın agzindadir. Erkek dediğin performansı iyiyse bununla ovunmez.
Öyle deme onlar sıkleri olmasaymış neyle oynucaklarmış bu dünyada acaba merak ediyorum shsh
Başka ovunecek ozelligi olmayınca böyle oluyor işte.
Gerçekten öyle ya gerçekten öyle
boş ver takılma umursama onlara en güzel cevap bu olur.
çiğdir.. ondan öyle konuşuyordur.
Gerçekten iğrenç değil mi ya?
Libidom tavanken biri gelip bana başka kadınlarla yediği haltı anlatınca resmen soğuyorum ya resmen iğreniyorum. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun neyi kdksmdxkxk
sevimsiz
o övünenlerin aslında çoğu yalan geri kalanıda gereksiz bence hepsi aynı işi görüyor
Kızlar büyüğe çok rağbet ettikleri için
Abi yok ki öyle bir şey?
Kadınlar gibilmek değil sevilmek istiyor âq.
Seviyoruz ya. Sorun yok da yatağa gitince ilk boyuyla ilgileniyo hanımlar, işlevi çnemli diyende yalan söhlüyor, iri büyük dik olsun yeter diyo çoğu
Aptallıklarından.
Erkek milleti işte
cahiller yapar
Bazen de en'iyle övünüyoruz 😀
Hiç ölçmedim
Aferin git onlarla takıl
Bence cevabı biliyorsun 🤣
Eğri duruyor kalkık haldeyken özgüvenim kayıp 🙃
Öyle ama
Kimsenin umrunda değil.
Penisinizle ya da başkalarıyla seviştiğinizle övünmeniz hiç etkileyici değil.
Ayrıca bu sadece abaza olduğunuza kanıt.
Görsen öyle demez sin ama
Hala kendini övüyor ya Çok kötüsün cidden çok iticisin. bb
Lütfen ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?