Bu durum gittikçe kompleks haline gelmeye başladı sanırım. Elinde cetvelle mi geziyorlar ne yapıyorlar. Herkeste de bi Hulk havası...
İşin gerçeğini partneri öğrendikten sonra mahçup hissetmez mi erkeler?
Bu durum gittikçe kompleks haline gelmeye başladı sanırım. Elinde cetvelle mi geziyorlar ne yapıyorlar. Herkeste de bi Hulk havası...
İşin gerçeğini partneri öğrendikten sonra mahçup hissetmez mi erkeler?
Saçmalığın daniskası. Türklerde muhabbeti çok dönünce gücü boyu ile sanıyorlar oysa tutku ve aşk varsa 2 tarafında mutlu olmaması imkansızdır. Bazı kadınlar öyle istiyoruz vs diye geçinince bizimkiler başlıyor ya sallamaya ya içine kapanmaya. İsteyen kadının max derinliği 15 cm, ortalama erkeklerde 13-15 santim. Bir de erotik filmlere kapılıp bizde sorun var kafasına giriyorlar. Sanıyorlar ki iş orada bitiyor. İş sevgide, aşkta, tutkuda, birbirine olan bağda bitiyor ama gel de anlat. Ataerkil sistemde var tabi. Yani kafa erkekliği orada arıyor yetiştirme ve kendini geliştirme tarzının yanlışlığından dolayı. Sonra mutsuz oluyor. Bir de kadınlardan izleyip böyle olması gerek diyenler var onlar da bir cacıktan anlamıyor. Zaten vajina kendince genişleyip daralan bir organ neyin peşindeler onları da anlamıyorum. Vajina doğum sonrası genişler en fazla. Etken çok yani de mantık yok bizimkilerde mantık.
Bir çoğu aşağılık kompleksi yaşıyor ve cinsel eğitim olmadığı için 12 cm penisi varken 19 20 cm su borusu gibi felan sözlere giriyorlar. Bilseler klitorist başta ve içine girmek yetiyor ama bilmiyorlar. Bir kadın parmakla bile orgazm olabilirken iyi bir penisle çıldırabilir ama gelip yalana girişiyorlar.
Cevap
67Cevap
Yav senin dediğin de laf mı şimdi?
Bir defa Türk erkeği dedin mi 20 cm’den başlar. KS dedin mi 23 cm’den aşağısı gitsin boğaz köprüsünden atlasın.
Bırada abartı olur mu hiç?
Teessüf ediyorum bu ön yargınızdan dolayı. 🤣
Eminim türk erkeklerine böyle bir soru sorduğun için şimdi vicdanın sızlıyordur 🤪
elin yumrugunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış derler o misal
ya da dert düt benzer en büyü bende sanırsın derler :) bizim tr erkekleri de öyle en büyük dert benim sanıyo
kaç kızla olduysam hepsi çok memnunda çünki geç boşalıyorum ve uzun sürüyor cinsellikte aman aman bi boyu da yok afacanın sadece kalın oldugunu söylüyorlar hahaah ama mutlu ediyor.
ha birde şöyle bir şey var uzun oldugu zaman onu kaldırıp dik tutmakta zor yeterince sertleşemiyor uzun olanlar anlamayan varsa cetveli 50cm açtıgında dimdik durur 100cm açtıgında boynu bükülmeye başlar gibi gibi dhsahdsah çok eğlendim bu soruyu yanıtlarken
bizim erkek arkadaşımız yok mu? erkeklerde konuşuyo böyle şeyler yakın arkadaşım tabi orası ayrı
cahil oldğu için
kadını anatomik ve ruh yapısı olarak bilmiyor. filmleri gerçek sanıp kadını köle gösteren filmleri kendilerine eğitim aracı yapıyor
kadını anatomik olarak bilmediği içi vajina içinden zevk alacağını ve kendisini tamamen hissedeceğini sanıyor. çok traji komik durum.
arkadaşım bilim insanı keşfetmiş. sevk almaızı sağlayan sinir ağı ortada
g nokası gibi saçma bir efsane yaydılar vaji, na içerisinden zevk beklentisine girdiler
klitoris penisin anatomik eşidir. kdının merkezi klitorsitir. vajinal orgam yoktur. orgazm klitoris tarafından sağlanır bunu herkes anlamalı artık
En temizi hiç yalan konuşmamak, 15 cm 3 parmak kalınlık bana yetiyor, artıyor bile;şimdiye kadar memnun olmayan tek bir kadın bile görmedim yeter ki erken boşalmasın bir erkek her türlü zevk verir kadına, zaten 20 21 22 cm penisler çok çok nadir bulunuyorlar dünya çapında da öyle, şimdi burdaki erkeklerin sor hepsine 100 tanesinden 90 tanesi 18 19 cm den aşağı söylemiyor dediğin gibi bu işin gerçeği ortaya çıkınca ne olacak peki :D
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır, o yüzden kimseyi dolandırmayalım sayın erkek kardeşlerim o donlar inince 12 13 cm pipiniz kendine güldürüyor sonra :D
Teşekkür ederim... <3
Rica ederim iyi günler... <3
Eline vereyim bi bak böyle malafat gördün mü incele, sana hiçbir kız damarlarındaki kanı bile hissediyorum dedimi , damarlar catlayacak gibi fışkırıyor , sakin ol sexin padişahıyım dedin biri geldi kral beni dedi saygı duy git ötede oyna agla napıyosan yap , sana bi çakarım gırtlagından çıkar kafasını saga sola dönemessin 😁😁 sonra hergün bidaha yap diye yalvarırsın , benim yattım kadın beni asla unutmadı yıllar geçti hala yazıyorlar unutulduk bi selam verir falan diye , sebeb cobrayı özlemiş böyle cobra bulamımış olması akıllı ol görürsen aklını alır
Dayı sana 🖕🏼 hediyem olsun shxhdh
Ergenlikte izlenen p*rno sevdaları yüzünden "ölçmedim" diyen erkek yalan söyler 🤭
Ve işin garibi, eğer silahını doğru kullanamazsan, boyunun hiçbir önemi olmadığını çok geç öğreniyoruz 😝
Ahh, ne güzel ince bir iltifat bu teşekkür ederim ♥️
Yaş aldıkça tecrübe de artıyor malûm. O yüzden silahımın boyutundan çok daha önemlisi, onu kullanmayı bilmem ve her attığımı muhteşem vurmamla kendimden gurur duyarım, boyutu da fena değil ama artık önemsiz benim için 🫣🤭
Karşılıklı beklentiler dedikodu yoluyla yükseltiliyor herkes de ufak ufak ekleye ekleye 20 lere geldik pek yakında 30 cm ile başlayan cevaplar da gelecek 🤣🤣

Tek taraflı bi kabahati değil bu p*rno dünyasının etkisiyle insanlar kendilerini uzayda ya da uzaydakine layık görüyor.
Hayat p*rno ibaret değil eskiden yeşilçam filmlerinde kızlar şöhret olmak İstanbul 'un ışıklı hayatına kanıp kötü yola düşerdi
Maalesef ki hem kızlar hem erkekler bir yalana, hayale daha çok inanmak istiyor
Zaten kız muhabbetinde pikim bukadar demiyorlar ki. Genelde erkek muhabbetinde sarıyorlar bu konuya. Sevgilisine övse de neticede sevgilisi tatmin oluyorsa sıkıntı yok, ölçecek mi yani
Kompleks haline getiriyorlar. Bunda sürekli izledikleri vidyoların da etkisi büyük.
Kendini yetersiz hissetme durumu da olabilir.
Ben de öyle düşünüyorum hep Bi havalar civarlar 🚬
Hahah elimizde cetvelle gezmiyoruz tabi ki ama merak edip ölçüyoruz yani. (16cm Partnerim öğrendikten sonra mahcup hissetmem :D
:D sağ ol
Bazı erkekler bazı kadınların büyük penis algısında dolayı böyle yapıyor ama neyse o abartmam 17 ise 17 bana yeterli karşıdakinede olması gerektiği gibi güzel yaparım tercih onun büyük bulsun büyük sevenler
Hahaha Aynen öyle
Yani isteyen alır istemeyen almaz taklaya gerek yok
Herifler de yüz yok ki bildiğin eşek derisi. Gerçek ortaya çıktıktan sonra nasıl olsa ben malı götürmüş olacam diyor ş*refsizler
Gerek yok şu kalitesiz k*raktersiz tiplerden uzak durun yeter.
Anlaşılır ve muhabbetinden falan nasıl bir tip olduğu ve de karına bakışı.
çünkü nerdeyse türk kızlarından başka boyutunu önemseyen soran yok. yani bir nevi arz talep kızlar ne kadar çok önemserse erkeklerde kızların duymak istediğini söyler. bakire bir kızın kalkıpda bana 20 cm olması gerek demesi. bu sadece penisde değil kariyer sahibi birini arayan kızada duymak istediğini söyler erkekler
Koyu renkli vajina nasıl linçleniyorsa, küçük penis de o kadar linçleniyor. Bu da özgüven sorununa yol açıyor.
Hahhhha bende buna çok güldüm ya herkes makina cony sins anasını satayım 😂
https://youtu.be/FRwMSbt_ebo?si=NNcHdDpFFYeo21bV
Zeki Müren versin cevabı
Rüyalarım olsa demiş
Çok ağırdan girdin be konu nerden nereye geldi meze yap rakı alıyorum ben 😂
Xmdkd fark ettimm
Xlsnsn hayal dünyaları çok geniş ama icraats gelince 1den sonea uyurlar bıraksınlar ya dkdk
Amin o ne güzel duadır öyle ilk defa böyle bir dua alıyorum zödndn
Allah seni de hor kullananlarla karşılaştırmasın ne diyim zldns çok güldüm ya 😂😂
Amin nasıl dua ettirdin bana ya xkdk
Gerçekten garip ya o bende anlamıyorum. Yemin ediyorum hiç ölçmedim cetvelle dnmsm ne gereksiz
Yok BEA vallahi ölçmedim bilmiyorum boyunu ndjsjsjsk
Dnkskskskskjsksks evet duydum gayet rahatım yalan söylemiyorum ciddiyim. İnanıp inanmamak sana kalmış cınım 😉
Evet maalesef öyle herkes olduğundan büyük söylüyor
Ama bu durum biraz da bayanlara sebep bayanlardan ağzını açan 20 cm üstü istiyor erkek de haliyle yalan söyleme ihtiyacı duyuyor
Cinsel anlamda kendilerini yetersiz hissetme psikolojisinden kaynakli.
Hep ray malafatiko gibi kanaat önderleri tori Black gibi bana mısın demeyen ablalar yüzünden bu tramvalardan kurtulamadık çok üzdüler coook :) 😀
Ben olduğu gibi söylüyorum neyse o yani daha büyük olunca ne olacak 😂
Yanii sonunda görecek ise yalan söylemeye gerek yok neyse onu söylüyorum hatta bununla dalgala da geçiyorum zaten küçük diye 😂
Yanii bı o bide daha büyük olsa ne olmasa ne
Özgüvenim penisimde değil. 14 cm. Boyut abartanlar seksi penis ile yaptığını sananlardır
katkısı olmaz olur mu? daha derinlerde olması daha doluluk hissiyle tatmin sağlar. ama önce kalınlık şart
Cinsel organ erkekliğin gücünü temsil ettiği düşünülen toplumsal bir algı. Her erkek gibi bende ölçtüm ve standart üstü büyük olması gururumu okşuyor ne yalan söylüyeyim😀
Evlendiğimde inşallah😀
Teşeklür ederim. Sanada hayırlı kısmetler dilerim. Seni çok seven biri olsun
Rica ederim😊
yani bunu kadinlar biraz yaratti gibi ya kocam tatmin edemiyor bosalamaiyoruk falan dedikleri icin erkekler sorunu oeniste aramaya basladi kadinlar olayi daha iyi ifade etselerdi konu penis boyundan ziyade on sevisme agirlikli olurdu
Ben abartmıyorum, açıyı değiştirip foto çekince abartılı yorum alıyorum çoğu zaman ahahha
Keser sapı kıvamında dedim diye niye suçlu oluyorum ben şimdi de bir hele bana 🤪
Aslında toplayıp hepsini bir yere kökünden kesmek lazım. Mis gibi, kurtuluruz.
Hiç mahçup hissetmedim😉
Ayrıca kadınlar için boy önemli. İnkar etmenin manası yok.
ciddi anlamda bir ilişkileri olmayan bir kadını tatmin etmenin penis boyu ile alakalı olmadığını bilmedikleri ve cinselliği sadece p*rno gördükleri için maalesef öyle oluyor
Benimki siyah digiturk kumandasinin tuşsuz olanı😂 en boy kalip birebir ayni gibi. Cetvel ögrenci isi😂
Kadınlar itiyor bu duruma maalesef..
Kesin siz başlatmışsınızdır bu savaşı..
Kan akıtmak için çok basit bir neden.. Değmez..
Evet abarfıyorlar doğru ölçüm mezure ile oluyor cetvel fazla göster iş r bazende yanlış eksik ölçebilir
Boyu önemli değil benim için boyutu
Sonuçta her erkekte boyutta farklılık oluyor. Standart bi ölçü yok yani. Ben ölçmüyorum mesela😀
kadınların kaç erkekle seks yaptıkları konusunda yalan söylemelerinin nedeni ile aynı. Çünkü karşı cins onu daha çekici buluyor
Boyuna takinti yapmak kadar sacma birsey yok boyu olsa ne olacak islevi ve cinsellikteki yetersizligi olduktan sonra...
demekki büyük olunca girer girmez kadın orgazm olur sanıyorlar :D büyüdükçe öğrenirler ablası dert etme kendine sen...
Evet saçmalıyor arkadaşlar 🤣 işlevi önemli
Dk 120 vuruş 45 dk ile açılışı yapıyorum var mı artıran 😅🤣
Siz egonuzu tribinizi bizde penis boyunu, ayriyeten siz seçerken penis boyunu değil banka hesap boyunu tercih ettiğiniz için çokta umurunda değil kimsenin
Saca bi kiyas. Buyuk olmasi iyi, pozisyon cesitligi icin uzun penis lazim. Onun haricinde eli, gozu doyurur.
Ben küçümseyerek yalanlıyorum yalanlamak eğlenceli kalkınca 1.8 cm miss gibi
Anal yapılır acısız 2 liralık ekşi yüz şekeri gibi aw sksmsımss
Çoğu sıkıyor yav hayatları yalan
Gerçeği söylerim hep 13 cm, oda herkesi memnun eder ve ediyorda. Küçük ikende 2 cm.
Bazı kadınların küçük penis mi büyük penis mi zevk verir diye takıntıları yüzünden
Ya organı küçüktür veya kızı tahrik etmek için
Güvenmiyorum desen de karşı taraf niye öyle diyorsun özgüvenli ol diyorlar ne diyecez? Bazıları 15 cm yi kısa buluyor 20 ye kısa diyenler var e bu durumda 25 cm mi yapalım ne yapalım?
Çok öyle şeyler e takılmıyorum önemli olan boyutu değil işlevi
Onu bende anlamiyorum:) :) sacma bisey
Doğrusu neyse o açsın baksın 🤔
Herkes En büyük Yark Benim Sanıyor Iste
Aynen Öyle 🤝
Kucuk olunca cıkıyor bazen. Yamuluyor
Napıcan allah vergisi. Kaju gibi benimkisi
Yapcak bisey yok
Dur ben sana burdan yazayım 😅
İstersen Erkeksiz Skuirt Orgazmı olmanın Yöntemini Anlatabilirim inanki Ciddiyim
Yalan konuşmayı ve konuşanı hiç Sevmem
16. Benimki Zamanla Uzak Doğu Seks Tekniklerini Öğrendim
#TantraTekniği Vs..
En Önemli şey Vajinanın içinde Ne kadar Uzun Süre Seks yaparak Kalabildiğimizdir
Partnerimi 45 Dakikada 20 den Fazla Üst üste Orgazmlar Yaşatmıştım Hatta bu Duruma inanamayıp Buradan bir çok kişiye Sordum sadece 1 2 kişi Yaşadığını Söyledi
Ve Yine bigün Seks Yaparken bi Ara Partnerim Bu Zevke Dayanamıyorum diyordu Bende yapmaya devam edince Zevkten Bilincini Kaybedip Bayıldı ve Ben Hala devam ediyordum Bir süre sonra Ayılınca Bu Zevki bana Her zaman yaşat dedi
İnsan Bayılınca bile Vücut Zevk almaya devam ediyor O Zevk Kız Ayılınca Beyine iletilmek için Orada birikiyor ve Kız Ayılınca Çok Farklıydı Bunu kelimelere Sığdırmam imkansız 😍😍😍😍
Bu Yüzden Kadınları Kıskanıyorum ama Her Kadın Erken Boşalan Erkekler Yüzünden Bu Hazlardan Zevklerden Nirvanalardan Yaşamadan Ölüp gidiyorlar..
Sormak istediklerin Varsa Dürüstce Anlatırım Ciddiyim
Hayır kesinlikle abarmıyorum kadınlar 2 cm ignenin acısına dayanamayan 20 cm peşinde rekor kırma peşinde
Hayır digeride acı veriyor
Belli bir zaman sonra yok acıyor yok olmuyor o yüzden bu kadar aldatmalar oluyor
İlgi çok göreni gördüm ve aldatmaya devam ediyor çünkü duymuyor
Boyu 14 cm, kalınlığı 4 cm. Uçlu kalem kadar boyu var.
Kontrolün kendinde olduğunu gostermek icin
yarihten gelen bişi sanırım
Kaldirsinlar da gölgesinde çay icelim
Kadinlarda meme buyuklugu neden onemliyse o yuzden.
Egocu bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?