Anal istediğimi söyledim diye trip atılması normal mi sizce, bende ona kızdım konuşmuyorum kim haklı sizce?

Konular açılmıştı bende anal isteğimi söyledim direk kızıp trip atmaya başladı. Saçma değil mi sizce de? ısrar etmedim baskı yapmadım sadece böyle bir isteğimin olduğunu söyledim. Hayır istemiyorum deseydi konu kapanmış olurdu hani en fazla taş çatlasın şunu söylerdim sorardım kararına saygı duyuyorum baskı yapıyormuş veya kararından döndürmeye çalışacak gibi anlaşılmasın ama sadece neden istemediğini merak ettim bunu söyler misin derdim. Direk en baştan tersledi yok anal istiyorsan git erkek becer filan dedi. Sinirlendim bende onunla konuşmuyorum. Hayır demesine kızmadım kızdığım nokta düzgün bir şekilde hayır dememesi ve git erkek becer demesiydi. O da aşağılıyorsun beni dedi. Anal istemekle aşağılamak ne alakası var ki. Tamam acır diye endişesi olabilir veya anal ilişki sağlık açısını düşünerek reddedebilir veya istemiyordur saygı duyarım ama direk saldırarak cevap vermesi kızdırdı beni.

Anal istediğimi söyledim diye trip atılması normal mi sizce, bende ona kızdım konuşmuyorum kim haklı sizce?