Daha önce birliktelik yaşadığım kiz, eve girince poposunu elledim diye bana sapikmisim deyip trip atıp evden gitti? Neden acaba?

1 aydir tanışıyoruz ve bir kaç kez birlikte olduk. Regl olmuştu, 1 hafta sonra buluştuk. Eve gelince pardesu ve ve örtüsünü çıkarırken poposunu falan oksadim. Kapali biri. Bana sapik gibi trip atıp beni ne sanıyorsun dedi, sonra kizdi ve evden gitti, bende peşinden gidip sokak ortasında biraz tartıştık. Seninle sevistik ve tekrar sevismek istedim diye bana sapıkmisim gibi davranamazsin dedim. Yaninda telefonu vs sildim. Simdi de bana telegram dan yazıyor. Tekrar buluşalım seni seviyorum vs diyor. Ya ben kiza iyi davrandım. Gezdirdim eglendirdim , bana da seninle iken harika vakit geçiriyorum diyor. Ben onun ihtiyacı olanları karşılarken o basit ve ikimizin eğleneceği seks yapmayıp, libidomu bana karşı silah olarak kullanması zoruma gitti. Evlilik asla olmaz , ama guzel vakit geçirdim bu kiz bana bağlanır mi? Yoksa bana yine hakaret mi eder? Buluşmalimiyim? Yoksa takılmaya devam mi etmeliyim?
Daha önce birliktelik yaşadığım kiz, eve girince poposunu elledim diye bana sapikmisim deyip trip atıp evden gitti? Neden acaba?