ilk defa bir kızın içine boşaldım kadın evli çoçuklrı var bir korku düştü içime ciddi yorum yapacaklar yapsın yüzde kaçtır spermlerimin onda döllemesi ihtimali
ciddi yorum yapın
ciddi yorum yapın
Çok salağız biz ya inanıyoruz. Bunu o haltı yediğin evli tecrübeli aşifte insana sor. Sorması bedava şöyle de..."Sen tam kaşarlanmışsın evli komşum hani içine boşaldım ya çoçuk falan olurmu 9 ay sonra fırlar gelirmi kucağımıza"
% 60 hamile dir doğurgan bir kadın dölleme çabuk olur..
Genişliğe bak vay anasını millette
iki çoçuğu var
Birde kız demişin artık nası hayal ettiysen kadın evde hazır bekliyodu seni galiba tövbeler olsun.
Elalemin tavuğu kaz karısı kız gelir hesabı inşallah hamiledir :D
doğru konuş mal ben istemiyorum ne inş felan
Cok ciddi cevaplayacagim bak simdi. Kadinin hamile kalma olasılığı %50. Kocasinin ogrenmesi durumunda gelip senin icine bosalma orani %100.
ahahahah çoçuk olmaz ama cocuk olma ihtimali var. menapoz dur belkide
Cevap
10Cevap
böylesine telaşa kapılan bir adam bunu burada yazmaz bence bunu bir salaklar yer :D
Kocasından sanacaklar, kocasına benzerliğin varsa, renk, göz, ten
her zaman risk var. ama belli olmaz tabiki. sonuçta insanlar her birlikte olduğunda çocuk olmuyor
sorun yok be oğlum kocasından bilir ;) sende arada bir sevmeye gidersin seninkini
nısan almayı bılmıyorsunuz ates edıyorsunuz..
%50 ya olur ya olmaz..
o haltı yemegi biliyon da sonucunu bilmiyon mu :D
Bir ella al icin rahat etsin..
hayatllerinize hayranım
Babasindan sanarlar sallaa
İhtimal dahilinde dua et kalmasın
hamile kalma ihtimali var :)
100 de kaçtık uyması
Orasini bilemiyorum eger adet dobemine yakinda ihtimal yuksek adet gunune yakin degilse belki diyebiliriz keske ilac icseydi
olması yuksek ama kocası ile bu senden der adama
kardeşim kocasına senden dese bile sonuçta benden olacak inş öyle bişey olmaz vallah korku düştü içime
Poku yedin benden demesi
Nasıl yaptın yaa içki yuzunden
% sini Allah bilir
fantazi.
sexhikayeleri. com
sen öyle san
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar