Kocamla evliliğimde cinselliğe yaklaşım konusunda ciddi bir sıkıntı yaşıyorum. Tavırları beni ondan itmeye başladı. Düzelir mi?

Duşumu aldım, kokumu süründüm, bordo mini bir elbise, altına siyah ince külotlu çorap giydim, hafif makyaj yaptım seksi giyinmişim bir güzel olmuşsun sözünü bile ağzından zorla aldım. Sonra da evde bihter ziyagil gibi dolaşıyorsun diye güldü. Bakımlı bir kadınım, hakkım olarak kadınlığımı hissetmek istiyorum adam doğru düzgün ne sohbet ediyor, ne süslenmeme iyi bir yorum yapıyor. Hadi içeri git de dersine çalış dedi, (üniversite öğrencisi değilim, işimle alakalı bir durum) sonra ben de sinirlendim. Sinirli içeri gidince de niye suratını astın diyor. Aynısını kadın olarak ben yapmış olsam erkekler aldatılmayı hak ediyorsunuz derdi. Sonra yatmaya yakın geldi sırnaştı hadi geceliklerinden birini giy dedi. Ben sanki seni zorluyormuşum gibi hissediyorum dedim, ne alakası var dedi, sonra ilişkiye girdik. Saatinde nabzı 150 olmuş o esnada, bak bir de etkilenmiyorsun benden diyorsun gör işte dedi. Sonrasında içimde tutmamak adına anlattım, bak böyle böyle yapıyorsun canım sıkılıyor, sana o kadar cilve yaptım dedim. O kadar şey yapmışım ne cilvesi, surat astın, ben sana sırnaştım sen bir şey yapmadın ki dedi. Bir şey yapmadın dediği o kadar hazırlığımın üstüne sürekli sarıldım, öptüm, tatlı tatlı baktım. Bir de suçlu ben oldum. Bu gidişle hem kendinden beni soğutacak hem de suçlu beni ilan edicek. Ben daha ne yapayım? Ki yatakta onun sıkıntıları var, ben bir kere bile bunu onun yüzüne vurmadım. Ereksiyon sorunu var, içime girdikten sonra boşalması en fazla 1-2 dakika, penisi kısa. Ben bunlara sesimi çıkarmıyorum üzülmesin diye ama bir de üstüne suçlu ilan ediliyorum. Biz evleneli daha 1 yıl olmadı.

Kocamla evliliğimde cinselliğe yaklaşım konusunda ciddi bir sıkıntı yaşıyorum. Tavırları beni ondan itmeye başladı. Düzelir mi?