ya ben erkeğim bana bile alırken bayan kasıyer gelio her an bı ara bana da ugra sende iş var dicek gibi gelio dusunsene erkek kasiyer aksam benı mıkecekler kılıfı bile ben alıom adam ne dusunur:)
Ulan ne kadar abazasın a... m... k çüş ya. Ulan kimsenin alnında bu s2lmiş bu s2lmemiş yazmaz. Prezevatif almaması seks yapmadığı anlamına gelmez. Alması da yapacağı anlamına gelmez. Bunu sadece senin gibi karısızlıktan kuduran herifler böyle düşünür. Soruyu soran kadına diyorum ki o utanıyorsa sen git al o prezervatifi. Onun saIak utangaçlığı yüzünden ondan hastalık kapabilirsin hamile kalabilirsin. Böyle şeyler çok önemlidir. Buradaki tiplere de bakma. O zaman ben marketten jilet ağda aldığımda da ooo akşama s2ş var hazırlık yapıyor diyorlar. Deseler de umrumda olmaz. Sen marketin manav reyonundan muz alsan ooo karı onu a.. mına sokup zevk alacak diye düşünen sapıklar çıkacak. Yani boş ver et.
@NickSevmeyenlerden ne alaka agda ile prezertafi alma amacı net evde misafire ikran edilmeyecek ya da bulasık makinasına konulmaz abazalık iile alakası ne medenıyet bir yere kadar genişlik ayrı sey medenıyet ile karıstırma prezervatif almaya utanır ama mikmeye utanmaz on a. mım olsa birini verme olesine
Ben prezervatif almasına utanmasına bir şey demiyorum. Sen diyorsun ki kadın alınca karıya bak gece s2şecek. Normal bir insan bunu niye düşünür a... m... k bu resmen sapıklık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Utanmak Gereksiz bişey ama her kezin mizacı ayrı
Valla ben alırım ne utanacakmisim
Herkes bu konuda rahat olamıyor
Mesuliyet almıyorsa prezervatif alacak🤷♀️
Böyle cok kisi var bence
Ben ped bile almıştım eski sevgilime
Prezervatif kullanan erkekten olmaz yavrum
Yazık heba olan bir gençlik
Utanılacak bir şey yokki bunda
eskiden çok utanırdım ama artık utanmıyorum
Ben yıllardır almıyorum
Ben giderim alırım utanmam
genelde çoluğa çocuğa erken karışırlar
Benim çebimde hazır bulunur
Bende asla alamam utanırım
alamıosa yapmayacak sen mi alacan o utanıo die
Evet alamazsa alırım
o utanıo da sen alınca resmen aksam benı mıkecekler diosun kasiyere
Yani doğru ama bilmiyorum
ya ben erkeğim bana bile alırken bayan kasıyer gelio her an bı ara bana da ugra sende iş var dicek gibi gelio dusunsene erkek kasiyer aksam benı mıkecekler kılıfı bile ben alıom adam ne dusunur:)
Erkekler daha iyi anlarlar ya. En azından yadırgamazlar
yadırgamazmı lan bız a. m bulamıoz millet kılıfı bile aldırıo su kızı bıde ben miksem demezse bişi bilmıom
Ulan ne kadar abazasın a... m... k çüş ya. Ulan kimsenin alnında bu s2lmiş bu s2lmemiş yazmaz. Prezevatif almaması seks yapmadığı anlamına gelmez. Alması da yapacağı anlamına gelmez. Bunu sadece senin gibi karısızlıktan kuduran herifler böyle düşünür. Soruyu soran kadına diyorum ki o utanıyorsa sen git al o prezervatifi. Onun saIak utangaçlığı yüzünden ondan hastalık kapabilirsin hamile kalabilirsin. Böyle şeyler çok önemlidir. Buradaki tiplere de bakma. O zaman ben marketten jilet ağda aldığımda da ooo akşama s2ş var hazırlık yapıyor diyorlar. Deseler de umrumda olmaz. Sen marketin manav reyonundan muz alsan ooo karı onu a.. mına sokup zevk alacak diye düşünen sapıklar çıkacak. Yani boş ver et.
@NickSevmeyenlerden ne alaka agda ile prezertafi alma amacı net evde misafire ikran edilmeyecek ya da bulasık makinasına konulmaz abazalık iile alakası ne medenıyet bir yere kadar genişlik ayrı sey medenıyet ile karıstırma prezervatif almaya utanır ama mikmeye utanmaz on a. mım olsa birini verme olesine
Ben prezervatif almasına utanmasına bir şey demiyorum. Sen diyorsun ki kadın alınca karıya bak gece s2şecek. Normal bir insan bunu niye düşünür a... m... k bu resmen sapıklık.
Ben utanırım
Olmaz
knk eli alışık değil işte almaya netttt olurrrr
utanmasın bi zahmet
Ben alıyorum
Olur prezervatifle iyinolmuyor zaten boş ver
çok amatördür uzak dur
Ya bilmiyorum. Alamazsan en kötü ben alırım dedim tamam dedi
salla bence verdiğine değmez mundar olursun
Ama dürüst en azından kendini olmadığı gibi abartmıyor. Yani büyük demiyor saatlerce boşalmam felan demiyor
sen bilirsin
Neden utanacaksin ki? Kadın var alan bırak erkeği
utanıyor diye ne olur yani?
Olmaz koyup alacak, normal bir şey.
Bunda utanılacak bişey yık
Nasıl anlatıyım ona slsknsks
Anlatma sen al😁
Slsnlsmdks
Sevgilin mi
Evet
İlk defamı seks yapacaksınız
Beraber ilk defa yapıcaz