Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Var. bunu sebebi de içinde yaşadığımız toplum dolayısı ile cinselliğin ayıp sanılması. halbuki hepimiz bir cinsel aktivte sonrası meydana geldik. özgüven ve biraz da Kafayı açmak önemli. aynı durum kadınların ped almasında da yaşanıyor. yıllarca siyah poşetlerde taşıyıp gazete kağıtlarıyla eve sokmadık mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBiz çocukken erkek kardeşimle annemlerin odasından prezervatif alıp şişirip balon diye oynardık. Uzun zaman böyle ne olduğunu bilmeden oynadık. 😂😂😂😂 Bence alırken utanması kötü değil. Sevimli bulurum. Biraz dalga geçerim. İstersen beraber gidip alabiliriz derim. 😂😂😂 Bence prezelatif almayan erkekten olmaz dememek lazım. 😂😂😂😂
Bu arada yorumlardaki erkekler takmam demiş. Et ete değecek demiş. O zaman herkes nikahlı karısıyla yapacak. Sevgilisiyle, nişanlısıyla yapan erkek takmak zorunda. Kimse sizden hastalık kapmak ve hamile miyim endişesini yaşamak zorunda değil. Ya da sürekli dolum kontrol hapı kullanmak zorunda değil. Bu ne düşüncesizlik a... m... k.
54 Yorumla- +1 yıl
Eczanede çalışıyorum. Gelen kadınlar hep doğum kontrol veya test alıyorlar. Kadınlar buna mecbur değiller.
- +1 yıl
@Heyyoheyyo1 evet doğru. Kadınlar her şeyi çok kolay kabul ediyorlar ya.
- +1 yıl
Söyle adama kendisi alsın kondomunu gelsin. Et ete değecek? Gören de mükemmel seks hayatları var sanır.
Soran+1 yılçok haklısınnızz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın 😒 utanmak da artık bir eksi kriter mi yani
10 Yorumla
+1 yılYa benim böyle şeylerle hiç alakam yok fakat arada sırf zevk için, insanların utanacaklarını bildiğimden ve benimde utanmaz arlanmaz bir şerefsiz olduğumu bildiğimden gidip, içerisi kalabalıkken "abi prezervatif ne kadar?" diye bağırıp çıkıyorum LLKAJSHFDKJLSHFADFASDAFDA
52 Yorumla- +1 yıl
Okurken güldüm lan 😂😂😂
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden tavsiye ederim, on numara aktivitedir 😂😂
Şimdi olur ya da olmaz diyemeyiz nasıl bir ortamda ailede büyüdü bilemiyoruz ama bunu aldı ya da almadı diye bir kriter olarak görüyorsan çok komik bişey bence bundan daha önemli şeyler var yani alamıyorsa internetten alır olur biter çözümü var en azından😉
10 Yorumla
+1 yılBu kompleksi hiç anlamış değilim. Bana gayet normal gelmekte, rahatlıkla her türlü ortamda veya koşulda alabilirim. Ama utanıyor diye de olmayacak değil, olur. Ben genellikle birebir alıyorum. İnternetten yalnızca bir gün almıştım. Bir çeşidi merak ettiğim için.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Senelere evvel bir arkadaşın düğününde yaşadım bunu. Konvoy olacak gelini evden alacağız arkadaş kulağıma eğilip kondom alır gelir misin dedi jfjfjf o anda demek aklıma gelmedi bu saate kadar mı bekledin diye marketten alırken herkesin bakışları efsaneydi ya 😂 ben bir şey yokmuş gibi aldım çıktım
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörünce aklima çocukken yaşadigim bi ani geldi.😅😅😅 reklamlarda yeni ciktigi bi donem markette görünce tabi ne oldgunu ne ise yaradgni falan bilmiyorim. Elime alip baya incelemistim. Kutusu ilgimi cekmisti.. simdi hwr gördgumde aklima gelir 😅😅😅😅
45 Yorumla
Soran+1 yılBen de sakız zannediyodum. Kutuda sakızlar oluyofu ya dikdörtgen ahahha
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅 tabi oda var seceneklerde
- +1 yıl
Şimdi de inceliyor musun😂
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki o zamn cocuktum bilmiyodum 🤣🤣
- +1 yıl
😄😂
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılOlur. Küçükken onları ne alakaysa parfüm zannediyordum. Ambalajlarında herhalde ama içimde pek iyi bir his yoktu, yanlarında durmuyordum. Kimse yokken bir yaklaşıp okuyarak anlamıştım ne olduğunu.
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındaydın o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Erkeğin olup olmayacağını prezervatif almaktan utanmasına göre karar vermiyorum
71 YorumlaOlabilir alamayan varsa PTT ile gönderim Yeter ki üremeyin
73 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından samimi bi sevgilin var. Ama bu utangaçlık yatakta başına bela olmaz umarım
12 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum. Ben de çok rahat biri sayılmam zaten ama o tarz şeyleri almaya alıştım ped jilet ağdadan vs sevgilimin böyle demesine şaşırdım sadece
- +1 yıl
ben utansam da kız arkadaşıma diyemezdim böyle.
Bir İnsanı belirleyen çok daha önemli Özelikler var.
51 Yorumla
+1 yılYaparken utanmıyorlar da alırken mi utanıyorlar!!! Bi halt olmaz bunlardan
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl o erkekten olurda size öylesi değil fırlama lazım
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHic mi bilmiyor gider migros Carrefour a otomatik lasadan gecirir en kotu ev siparis gec Trendyol satiliyor😏😁 gider alirim cekinmem kasa erkek kadin varmis
13 Yorumla
Soran+1 yılMigrosun otomatik kasasını söyledi ama arkada bi ton insan oluypr dedi
- +1 yıl
Sevismeyi haketmiyor😁🤣
Soran+1 yılAaa hayırrr hahha
Fan fini fini fondan utanmıyo prezervatif almaktanmı utanıyo öküz 😂😂😂 olmaz ondan
48 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha ondan da utanıyo be. 1 yıl birliktelik sonunda yapıcaz seks başkası olsa ertesi gün ısrara başlardı smdhdjs
Soran+1 yılHahahah başka şeuler alırım belki😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Güldürdün kız
Soran+1 yıl@Samet1994444 🤣
- +1 yıl
Kızlar sizce kalınlık önemli mi?
Ben de utanırım aslında. Ne biliim, hele kasiyer hanımsa utanırım.
20 Yorumla
+1 yılUtanma hıssını kaybetmiş Su nesılde Sımsıkı sarıl ona derim ☺️
10 Yorumla
+1 yılEvli olsam almam ama illa almak istesem getirden al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Prezervatif de aldım. Ertesi gün hapı da gebelik testi de. Ne utancam len
10 Yorumla
+1 yılOlmaz abi o erkek baskıcıdır ve özgüven eksikliği vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIlk aldimda bende utanmisdim zaten kullandimda cok sıkmisdi daha da kullanmam
10 Yorumla
+1 yılBen partnerlerime her türlü jartiyer takımları vs bile aldım
10 Yorumla
+1 yıl17-18 yaşlarında almaya çekinirdim. şu an ekmek alıyor gibi rahat alabiliyorum..
10 Yorumla
+1 yılHic görmezsin çünkü erkekler de saklaya saklaya gizli gizli alıyor hatta çoğu zaman kariyerle bile hiç muhatap olmadan alıyor çıkıyor (tabi yine bazı erkekler hariç, bazıları göstere göstere alıyor
00 YorumlaHiç utanmam. Hatta gidip almıştım. Kasiyer kız gözlerimin içine baktı eve gidince kıza verdim taktı çaktım
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nerde ucuzve kaliteli bulursam ordan alıyorum
20 YorumlaBen utanmiyorum şahsen sizlerin ped alması nakadar normalse bizlerin kondom alması okadar normal
12 Yorumla
Soran+1 yılPed alorken ben de başta çok utanıyordum ama sonu olmadığını fark ettim dlsjskms
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic unutmam sabah 9 da almistim kasada bayan vardi pazarratifte aldim ped de aldim bugun olsa yine alirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden utanayım ki o da bir ihtiyaç. Ayrıca kadınların ped alırken utanmaması gerektiği bunun çok doğal bir şey olduğu gibi bu da aynısı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanacak bir şey yok ama utanabilir bu da o çocuğun garip olduğu ya da kötü olduğu anlamına gelmez.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o nasıl bir cocuk ki öyle? markete gidip ped almışlığım bile oldu bunlar cidden utanılacak seyler mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYooo niye utanayım sağlıkla ilgili sonuçta ama internet çağında yaşıyoruz, her yerden alınabiliyor..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekingen erkekler genelde pek aldatmalar bence olur genede iyi tanımak gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Çapkınlık için cambaz girişken olunmalı içe kapanık utangaç adam bu işleri yapamaz cesaret edemez
İsteyene lazım olana ped kondom seks oyuncağı alınır hemen teslim edilir 😂😂😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılHahhahah
Soran+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılNeyi sallaya sallaya😂😂😂
Soran+1 yılHahahhah
Netten alsin eve gelsin utaniyorsa. Marketten alan bende pek görmüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinternet diye bir sey var, halen marketlerden alan var mi ya..
10 YorumlaPrezervatif almaya utanmam ama kullanmayı da tercih etmem kullanmadım da hiç bir zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bu ne pisiriklik ben Orkid bile. aliyprum arkadasima
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Condom almaktan utanan erkekte ne bileyim yani.
10 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey değil tabi ama utanırsa da çok önemli değil bence.
00 Yorumla
+1 yılgururla alması lazım evet kadınla yatcam diye :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. neden almasın yani bunun ayıbı yok ki özellikle büyük marketlerde prezervatif te kayganlaştırıcıda alıyorum utanılacak bir şeyse satmasınlar marketlerde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hah belki boyu küçüktür söylemeye çekiniyordur kuşum 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılOlur. Efendi erkek
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Abi alamazsa nasıl olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılBen alıvaktım ama almış şükür
Utanacagim bisey degil, zamaninda eczaneden bimden, petrol ofislerinden vs aldim.
Artik almıyorum ama sevmiyorum cunku, et ete degecek.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözelikle kasada bayan varsa çekiniyorum. çünkü haraeketleri değişiyori hafif tebesüm edende oluyor, heyecan yapanda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkondoma bakarak adama nasıl not verelim. özelliklerini sıralamalısınız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGülü maske ile koklamıyoruz kardeş. kondom birçok erkeğe ters. Et ete değecek aga
Soran+1 yılO zaman hap kullanmak gerek ona da ben emin olamıyorum
+1 yılneden utanayımki her ihtiyaç gibi dogal bir durum
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey yok bence
20 YorumlaOlmaz. +ped alırken utanan kadından da.
20 Yorumla
+1 yılYok artık 🙄 yıl olmuş 2023
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne utancammmm büyük ihtiyac
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyorsan olur takılmalıksa olmaz
10 Yorumla
+1 yıleskiden belkı ama simdi utanmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmaktanda utansin ozman mk
12 Yorumla
+1 yılKorkak erkekten olmaz cesaret herseydir
10 YorumlaBen utanıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBen kasiyer oldupumu hayal ettim bi.. ya bi kere ped alırken erkek kasiyer vardı çocuğun eli ayağı titremişti kızarmıştı o geldi aklıma dkdnnsks
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenfe utaniyorum
14 Yorumla- +1 yıl
E hadi gözün aydın bir kutu bu gece bitermi
Soran+1 yıl1 yıl yeter dedim 1 gün dedi dşsndjd
- +1 yıl
Eger bitiremese bir daha verme
Soran+1 yılSlsmndms
+1 yılet ete değmeli neden alıyorsunuz
05 Yorumla- +1 yıl
Kutlayın bugün 🔥
Soran+1 yılYarın kutluycass
- +1 yıl