prezervatif almak utanılacak bir şey mi nişanlımla ilişkiye giriyoruz ve ben alıyorum kendisi utandığını söylüyor sen nasıl alıyorsun diyor ilişkiye girmeyi seviyorum ama çocuk gibi ciddi bir konu için önlem ikimiz içinde ben istemiyorum kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum sizce utanılacak bir konu mu almak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kadın kondomu ya da doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapı ya da kayganlaştırıcı herhangi bir jel hasta utanılacak şeyler olduğunu filan düşünmüyorum bu arada istediğiniz kadar istediğiniz zaman istediğiniz gibi alabilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hani bu Utanılacak bir şey değil vallahi ben Carrefour'dan alıyorum Bir de hani böyle cam fanusun içine koyuyorlar onu alıyorum kasiyere götürüyorum kasiyer anahtar almaya gidiyor Birkaç kişiden anahtarı istiyor falan arkada sıra oluyor sanırsın Topkapı Sarayı'na Kaşıkçı elmasını alıyormuşum gibi oluyor ama utanmıyorum yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUtanılacak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılped alırkan kadınlar çekiniyor ben bazen denk geliyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılBence çekinilecek bir konu değil ilaç alırken insan utanmıyor bence milletimizin bi beyni temizlenmeli regl olmak ayıp değil millete göre regl olmak ayıp olmazsın olmadın diye neler geçer akıllarından çocuk doğuramazsın ayıp bizim millete göre her şey ayıp ☺️
- +1 yıl
aynı görüşteyim ne utanılacak ne de sıklacak bir şey seks yapmasan eleştiri yaparsan eleşrtir regl olsan yan gözle bakma milletimiz bi değişiğiz
Soran+1 yılYapmasan karşı hanzo adam ee benden bişe mi gizliyosun yapsan acaba kaç kişiyle yaptı erkekler için diyorum kaç kişiyle birlikte olduğu bellisiz namus bekcisi kesilirler bir zara namus bağlamak bana göre çok yobazca
- +1 yıl
satılmak için konmuş raflara ghem ped hem de prezervatif demek ki ihtiyaç bir şey insanlar için bu tür yobazlar çok bence çevrede olabilir yetişrime tarzı da olabilir
Soran+1 yılYani olabilir insanların eğitilmesi lazım en başta ☺️
- +1 yıl
okullarda cinsellik eğitimi yok maalesef ancak görsel sanat dersleri var :)
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonra bence verilmeli herkes acıyor kanıyor ölüyoruz vs dedi ama bende asla kanama olmadı ama eminim kendimden kulaktan dolma laflar ve savsatalardan başka bişe değil 6 aylık kuş bile çiftleşmek istiyor üremek istiyor insanlarda namus namus diye ölüyor namus sadece bir zardan ibaret değil bunu bir iştirak etseler keşke
- +1 yıl
maalesef böyle hep çevrede duyulan yanlış bilgiler hep... şurada sorulan sorulara bakıyorum da bazen şaşırıyorum...
Soran+1 yılTers ilişki yaşayıp hamile kalır mıyım diye soranlar vsr ya cidden bu kadar cahillik kötü
- +1 yıl
ciddi değillerdir bunu soranlar da bend e sürtünürken hamile kalırımıyım diyenler vardı :) birde regl iken ilişki yaşadım hamilemiyim diyen de vardı
Soran+1 yılYani umarım değillerdir
- +1 yıl
belki de oldular çaresizce soruyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlıyken de ilişkiye nasıl giriyorsunuz ya evliliği beklemek daha doğru olurdu bence.. bende utanırdım soruya gelecek olursak.
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz bekleyebilirsiniz herkesin görüşüne saygımız var
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Olabilir sana göre utanılacak bir konu değildir ona utanılacak bir konu gelebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin almanız gayet normal. nişanlının utanması ise anormal. bunda utanılacak ne var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır aksine gurur duyulacak bir şey ya seks yapıyorsun zevkle daha ne olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır utanılacak bir konu değil. Her zaman yanında bulundurmayı ihmal etme. Nişanlında utanmayıp alıp her zaman yanında tutsun.
00 Yorumla
+1 yılHayır ama bekar olunca mal mal bakıyolar
06 Yorumla
Soran+1 yılParmağımda yüzüğüm var bekar diye alnımda yazmıyor 😂
- +1 yıl
O zaman utanmaması gerek düğünden önce niye başladınız onu anlamadım
Soran+1 yılZevk yaşamak varken neden düğün adı altında milleti eğlendirip o zamanı bekleyelim ki herkesin düşüncesine saygım var benim düşüncem de bu yönde ☺️
- +1 yıl
Anladım ne bilim seni bırakır sonra adını çıkarır erkekler biraz haindir ondan dedim
Soran+1 yılBir zara namus bağlamıyorum ben 2 senedir beraberiz zaten ilkimde o ve o yobazlıkta birisi değil bende kanama olmadı mesela ama ilkim eminim kendimden olmayabilir doğaldır ben araştırdım aklımda hiç bir soru işareti yok dedi ve ben daha çok güvendim
- +1 yıl
Anladım mutluluklar dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Hayır utanılacak bi durum değil
00 Yorumla
+1 yılYoo hiçte utanilacak bir şey değil ne var bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Neden utanılsın ki normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yooo neden ki satan utanio mu😅
00 YorumlaEvet utanç verici
00 YorumlaAyıb değil
00 YorumlaHiçte utanılacak bişey değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem