Sevgilime gelirken prezervatif al dedim sen al ben utanıyorum dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir erkeğin marketten prezervatif alması kesinlikle utanılacak bir şey değildir; aksine, bu davranış olgunluk, sorumluluk ve sağlıklı cinsel yaşamın önemli bir parçası olarak görülmelidir. Prezervatif almak, cinsel sağlığı korumak ve partnerine saygı göstermek için yapılan bilinçli bir tercihtir. Ne yazık ki bazı toplumlarda, cinsellikle ilgili konular hâlâ tabu olarak algılanmakta ve prezervatif almak utanılacak ya da gizlenmesi gereken bir durum gibi görülmektedir. Ancak bu yaklaşım, bireylerin sağlıklı ve güvenli cinsel ilişki yaşama haklarını ve sorumluluklarını göz ardı etmelerine yol açabilir. Günümüzde cinsellik, hayatın doğal ve sağlıklı bir parçasıdır; prezervatif kullanımı ise hem istenmeyen gebelikleri önlemek hem de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için en etkili yöntemlerden biridir. Bir erkeğin markette prezervatif alması, kendine ve partnerine duyduğu saygının, sorumluluk bilincinin somut göstergesidir ve utanılacak değil, takdir edilecek bir davranıştır.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl#Wolfism❤️🐺 Markette diğer kişilerin aldıkları çoğu ürün benim değer yargılarıma uymuyor denk gelince elbette ki kimseyi yüzlemiyorum. Bana göre prezervatif kullanımı doğru değil. Evlilik öncesi cinselliği de doğru bulmuyorum. Evlilikle beraber daha konforlu ve güvenli doğum kontrol yöntemi olan spiral öneririm.
04 Yorumla- 1 yıl
Ya evlenmeyi düşünmeyenler?
- 1 yıl
Bunu inancınız ve konuya bakış açınız belirler
- 1 yıl
İnancımdan kime ne
Kraliçe görünümlü çarşaflı mı var ksrşımızda - 1 yıl
😃👍 güzel espri
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılBen de denk gelince standa bakıyorum yeni bir şeyler var mı diye ve aldığım da oldu. Korunma bilincine sahip olmakta utanılacak ne var? Burun spreyi almaktan farksız bu. Ne saçma kafalar var.
00 Yorumla
1 yılbenim arkadaş da utanır kulağıma al al diyor neyse kasa da kızın biri vardı market de elimi uzattım aldım bir tane büyüklerinden kız dedi gülerek o sana küçük gelir ben arkadaş bakıyorum o bana kız ise hepmiz den daha mutlu heycanlı 🙄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
135Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye utanılacak bir şey olsun ki
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır normal bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl😱😱😱😱😱😱😱evlenin de öyle yapın bacım hem bu ne acele? Her sevgilim dediğin her önüne gelene ver ne anlamı kaldı şimdi başına bela alırsın böyle devam edersen sonra niye şöyle oldu niye böyle oldu yok evlenmeyo düşünüyorum kabul etmiyor gecmisimden dolayı bla bla bla
718 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖylemi o zaman her önüne gelene yat her hoşlandığın her sevdiğin kişiyle yat birgün yanlış kişi denk gelirse Allah korusun alırsın başına belayı günah arkadaşım haram haram tamam erkek de yapmasın genç kizlarimizda
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size 👏👏👏👏
- 1 yıl
Aynen katılıyorum bütün dediklerine ama dinleyen kim, yaptıktan sonra çok pişman olup burada dert yanan gördüm
Cevap sahibi1 yılTabiki pişman olunur yani geri dönüşü de yok bu işin Allah korusun ruhunda yaralanıyor aslında ve bu durum hep bir arayis içinde olmaya iter insanı yani güya doğru insanı bulana kadar hep birileriyle olur hem yaralanır hemde bunu bile bile devam eder kötü bir durum Aile yetiştirsin büyütsün olur olmadık biri gelsin senin bütün hayallerini elinden alsın isteyerek ya da istemeyerek yazık günah olnamasi gerek
- 1 yıl
@hynjinnnn vermeye devam et bize hoş
Cevap sahibi1 yıl@Baleman S. ktr sapik abazan seni yürü işine ya uremeyin mkk siz ya
Cevap sahibi1 yılKezban teyze dedidin senin anandir
- 1 yıl
@hynjinnnn bunlaarı herkesin bakire olduğu kiliseye kapat hayatlarını yaşasınlar :)
Cevap sahibi1 yılBu dünyada baki kalacaginizi zannediyorsunuz
- 1 yıl
Kimse kimseyi dinlemiyor ve anlamıyor daha ne uğraşıyorsunuz ki birşeyleri anlatıp kabul ettirebilmek için.
- 1 yıl
Şöyle erkekten koşarak kaçarız mesela yanına bile yaklasilmaz
160 YorumlaKanka ben migros sanal maarkette calismıştım part-time olarak
Ordan söyliyen oluyordu, kayganlaştırıcısına kadar sjnsnsn ve bence utanilcak biri degil.
Hatta asla unutmam yakın bir erkek arkadasım migros hemen'den söylemisti, o günde ben calisiuordum. Foğtoraf cekip ona atmistim altina da sunu yazmistim
"Oooo gecelerin bol olsun kankiiiimmmm"03 Yorumla- 1 yıl
Ya bence arkadaşın da olsa bu kadar sınırsız olmaya gerek yok. Bence biraz saygısızca olmuş, belki de o da farkında olmamıştır saygısızlığın. Veya ona normal gelmiştir.
- 1 yıl
Tamam öyle anlaşıyor olabilirsiniz ama arkadaşların arasında da belli bir sınır olmalı. Yani bu şekilde birbirinize saygı duymazsiniz ki. Şimdi yaşlar genç olduğu için çok göze çarpmıyor belki ama ilerleyen yaşlarda rahatsız eder seni mesela ama belki de ona normal gelecek. Bel altı bir yorum espri vs olmamalı bence. Bir de sen kadın o erkekse hiç olmamalı yani. Insanlarla belirli bir sınırın olmalı. O sınır olunca da dostluk kalıyor merak etmeyin. Dostluk demek her şeyi sınırsızca birbirinize yapacaksınız anlamına gelmiyor. Tam tersi sınırları olan dostluklar daha kalıcı oluyor..
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Değil bence. Nasıl peynir, zeytin normal bir ihtiyaçsa bu da öyledir. Hatta zaruri ihtiyaçtır. Ayrıca adam onu oraya satılsın diye koymuş zaten. Neden utanırsınız ki.
50 Yorumla
1 yılSen utaniyorsan ben nasıl alabilirim bu toplumda? Gerçekten saçma o dediği. Cinsel hayatı olan kadınlara ve erkeklere aynı muamelenin yapılmadığı bir ulkedeyiz.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYıl olmuş 2025 hala gerçekten böyle alırken utananlar var mı ya çok merak ediyorum ciddi anlamda ya burada Utanacak bir şey yok ki sonuçta Orası market ve Orası sana hizmet etmek için var bitti yani
11 Yorumla Prezervatif almaya utanan seni yatakta mutlu edemez zaten.
61 Yorumla- 1 yıl
Yani👏👏
1 yılBen kasiyer kıza göstere göstere elimde sallıya allıya almıştım ç😝😂 Mesele yüzsüzlükse ve baskı hissediyorsam anasını ağlatırım o baskının mq. Kız gülüyor hoşuna gitmişti 😜 her gün özgüven görünmüyordur gözüne böyle.
10 YorumlaYa madem erkek nefretiniz var erkekler hakkında sorular da sormayin. Kadının pes alması normal mi desek linç yeriz ama erkeğin prezervatif alması sorgulaniyor. Her kadının yüreği kötü Nietzsche nin dediği gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılyaşı küçük muhtemelen , yani ben utanan tanıdığım yok, çok kullansam firmayı arar kolisine pazarlık ederim o derece yüzsüzüm yani 😂
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın ped alıyorsa prezervatif te normal belki yolda zorlanınca işiyorum çiş kaçırıyorum, belki de penis varis çorabı olarak kullanıyorum, belki damarlı görüntüsünü sevmiyorum.
06 Yorumla- 1 yıl
Öyle şeyler için de mi kullanılıyor 😲
- 1 yıl
Ilk durakta nasıl cikariyorsun 😄
- 1 yıl
Yok artık ya İstanbul trafiği için çözüm bulmuşsun resmen ama pişik falan olmaz mısın yani orada öyle pis pis duracak
- 1 yıl
Manyak ya yeni icat yaptı 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılYaparken utanmıyor ama teallam ne garip tipler var ya
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. prezervatif almak erkek ve kadın için utanç verici değildir. bunu kullanan bir çok kişi var kimse tuhaf düşünmez.
10 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/JXVdiOypETg
Niye utanıyor da?
10 Yorumla
1 yılYoo gayet de doğan Türkler 🇹🇷 ne prezervatifi ya bol bol sevişin ırkımız şenlensin salın bebişleri piyasaya
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılYoo artık alınabilir heryerden ne utanılacak ki buda sağlık açısından korunma ilacı gibi bişey
20 Yorumla Hayır o oraya satılmak için gelmiş.
Tabular yıkılmalı20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKasiyerin cinsiyetine bağlı😅
Kadın👉Kadın kasiyerden alırsa sorun değil.
Kadın👉Erkek kasiyerden alırsa o kasiyerin aklından neler geçmez ki😅
Erkek zaten bu topa girmeyi hiç sevmez, çünkü adı het türlü sapığa çıkıyor ak😅00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMarkette ya da yaninda baska kiz vqrdir. İkerken utanmiyo prezeevatifemi utaniyor yalanaa bak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKimisi utanır Kimisi utanmaz.
Nasıl bazı erkekler sevdiği kadına molped almaya cesaret edemez ya bu da onun gibi bir şey.
00 Yorumla Ben ilkinde prezervatifi çaldım ama hırsızlık olmasın diye sakız alıp prezervatif parası kadar para verip üstü kalsın demiştim sonra alıştım tabi
00 Yorumla
1 yılDeğil, ben 1 kere aldım, kız aldırdı, x large' ı koyunca kasiyer kız önüne bakıp eli titremişti
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi eminim öyle olmuştur 😄
- 1 yıl
@scorpiongirl429 bunu farklı şekilde ispatlrım. bana küfrediyor ve edecektir, ama burada bi KScan gördü bunu..
Aslında 2, ama diğerin hiç diyemem keser :)
Yaparken utanmiyo da alirken mi utaniyo onuda gezdim prezervatifle iliskimi olur
02 Yorumla
Soran1 yılHamilemi kaliym yani ne saçmalıyorsun ya
1 yılArkadaşlar marketten ped, don, prezervatif gibi şeyler alırken utanmayın bunlar normal şeyler
10 Yorumla
1 yılBir kadının almasından daha fazla değildir diye düşünüyorum🤦♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşündüm de hic marketten prezervatif alan birine denk gelmedim kasada.
Herhalde daha cok eczaneyi mi tercih ediyorlar yoksa sabah erken saatlerde mi gelip alıyorlar bilmiyorum sfsgs
11 Yorumla- 1 yıl
Hiç almadım
1 yılBence et ete degmeli diye dusundugu için bahane arıyorda neden evlenmeden yapıyorsunuz ki
10 Yorumladaha önce bu konuşma geçti ben de ayrılıyorum senden o zaman demiştim gidip almıştı sen de öyle yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkek için utanılacak da kadın için sergilenecek bişey mi sanki
13 Yorumla- 1 yıl
Gitsin alsın moruk ben ona bişey demedim.. Kıza al demesi daha garip..
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Gay mı kocan?
Ne var bunda ekmek gibi şu gibi normal bişi. Neden utanıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne alaka alsın işte nesinden utanacak çocuk mu yoksa?
10 YorumlaBende bunu anlamıyorum besinden utanıyorlar ayıp mı sevişmek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaparken utanmıyosunuz da alırken mi utanıyosunız birey. zinalar 🤮 yok olun!
41 Yorumla- 1 yıl
Hay yaşa bacım 👑
Değil, yoksa tehlike zaten. Kaymasa iyi de çok kayıyor bunlarda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır değil ben alıyorum utanacak bir şey yok bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gayet normal
ben hem prezervatif hem de kız arkadaşıma kotex aldım kaç kez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir kaç ay önce markette prezervatiflerde indirim vardı, 6 kutu birden aldım ve bunda da utanılacak bir şey yok. Kadınlar da ped alıyor hatta yeri geldiği zaman partnerime ben de ped alıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evlilik öncesi cinsellik yaşamaya utanmayanlar prezervatif almaya mı utanıyor 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMarket eczane yer yerde seks dahil her şey alırım niye uyanayım
00 Yorumla İnterneten sipariş ediyorum benMarketten almaya çekiniyorum
00 Yorumla
1 yılBen genelde eczaneden alıyorum hem daha kaliteli hem de markette herkes diktik bakıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Eskiden bende utanirdim ama yinede sevgilime aldirmadim hic
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. hayır utanılacak bir şey değil. kız kasiyer se gülerler sadece. çünkü o kızda merak ediyor.
00 Yorumla
1 yılBüyük marketlerden avmlerden alsın utanılacak bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılUtanılacak bir şey olsa satılmazdı. Çok aldım ve hiç utanmadım
00 Yorumla
1 yılYasal olarak satılan herşeyi alabilirim. Hemde herkes için. Hiçte utanmam çekinmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDon bile almaya utanırım ben kasiyer kız olunca utanıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Eczaneden alsin. ya da getirden soyleyin kapiniza getiriyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bende utanıyorum şahsen, bimden alıyorum yabancı tanımadık bimlerden! 😅00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bir durum ama ben göstere göstere de almak istemem.
İnternetten al gitsin.00 Yorumla
1 yılBir erkek alsa sorun yok. Ama iki ya da üç erkek birlikte alırlarsa biraz kötü olabilir 😅😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzak bir marketten alsın. İlk aldığım zamana gittim şimdi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKasada bir karı alabilir miyim demediği sürece kimseyi anormal karşılamam diye düşünüyorum 😂
33 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi1 yılTesettürlüyüm yanımda biri prezervatif alsa kasılırım ama öhhh ulan h.. ödük demem için bi karı çek ordan gardaş demesi falan lazım sınırım daha yüksek o konuda 😂😂
- 1 yıl
Bir garı çek oradan 😆😆😆
Gizli Üye(25-29)1 yılHahahha o utanıyor ve senden mi almanı istiyor bir kadın olarak. Kolay gelsin canım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdiki kızlar namussuz erkekleri kendileri çağırıyor, kendileri erkeklere istek atıyor kendileri yazıyor kendileri yatağa davet ediyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSanane benim yorumumdan? Gayet alakası var ANLAYANA
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılOnu da biz mi alalım shdhs
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem birlikte oluyor hem de utanıyor, Allah'tan korkmayan insan market çalışanından koruyucuyu almaya utanıp korkuyor çok enteresan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUtanır mı hiç insan ya manitam olsun 5 kutu prezervatif le giderim yanına bak hayatım hangisini seçiyorsun derim 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin marketten prezervatif alması utanılacak bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler