Önceki sevgilimle ilişkiye girmiştim. Ondan kendim ayrıldım. Şu anki ilişkimden memnunum. Henüz hiç cinsel birliktelik yaşamadık konusu bile geçmedi. Ciddi düşünüyoruz. Eğer söylersem benden ayrılabilir. Sonuçta bu benim kişisel meselem. Yapmamış olmak isterdim ama olan oldu bir kere. Ailem duyarsa da büyük sıkıntı olur. Söylemeli miyim diktirmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşündüğüne göre kabul etmeyecektir çok büyük bir ihtimalle. Kişisel meselem diyorsunuz ama diktirip de kandırırsanız bu artık kişisel mesele olmaktan çıkar. Mesela sevgilinizin de yüklü miktar borcu olsa ve size söylemese, evlendikten sonra takılarınız ve eşyalarınız haciz edilse nasıl olur? O zaman bu da kişisel bir mesele. En az iki kişiyi ilgilendiren hiçbir mesele kişisel değildir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılCanim öncelikle soylemek isterim ki sene olmuş 2023 İlişkilerinde cinsel birliktelik yaşaman benim için normal ama yüzlerce hatta binlerce kisilerle degil herşeyin sınırı var aşmadan yapman gayet normal, nişan veya söz olmadan önce söylemende fayda var bu ikinizin meselesi değil , bu senin hayatın yaptiklarindan pişman olmamalisin, olacagin şeyler farklidir olmayacagin şey farklidir bu senin hayatin kimsenin söz hakki yoktur, diktirmene gerek oldugunu sanmıyorum, bu durumu onunla paylaşmalisin , ve ailenle onun ailesiyle tanismadan once onunla paylaş karşina al adam gibi konuş deki senden once baskasiyla birlikte oldum , sen bakirelik bu tur seylere onem veriyorsan benimle yapamiyorsan anlarim , kabul edersen iliskimiz devam eder kabul etmezse ayrilir zaten ve uzulmemelisin sen güzel ve akilli birisini oldugunu dusunuyorum unutma bu senin hayatin o olmazsa daha iyi daha acik fikirli birisini bulacagini dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim sakın olaki söyleme her türlü sorun olur sakın diyim iş ciddiye binince diktir bu senin eski özelin kimseyi ilgilendirmez ben bakire olmayan eşim ile yıllar önce evlendim geçmişi hiç takmam bende bakir adam değildim sonuçta ama bizde bile eskileri ile ilgili sorun olmuştu çok kavga ettik abim sakın söyleme eskininide çok iyi engelle ve hatta tel değiştir eski erkek arkadaşın işe ortak arkadaşın varsa onları dahi yok et sil son kez bir daha yazıyorum sakın hiç bir şey açıklama aklana bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben burada yazar yardımcı olmaya çalışırım her şey gönlünce olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılSen kandırılmayı tercih mi ederdin abi
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim tercih şansım olsa ederdim neden abi dersen eşim beni sevmiş ve ben bunu gerçekten hissederek evlendim bende onu çok sevdim eşim bana karşı aşırı ötesi dürüst olup aklımda bir soru işareti kalmasın diye özeli dahil herşeyini tek tek anlatı biz erkeklerin bu kadar özel bilmesine gerek yok sonra ne oldu abi dersen bende eski yaşantısını daha çok merak hastalığı türedi her türlü merak eski ilişkileri ile cinsel veya normal yaşantısı birde üstüne eski erkek arkadaşlarından biri mesaj atmış açtıkça kopmak istemediğini söylüyordu bana mesaj gösterdi eşim bu yüzden hakkım olmadan onu kırdım ve bir sürü kavga ettik yollar önce ilişkide önemli olan kriter gününüzdür eskiyi anlatmak kafa bulandırmak bence çok gereksiz günü yaşamak lazım tamam kandırmak kötü bir durum eeeee dürüst olunca genel olarak ne oluyor sende biliyorsun ya baştan kabul görmemek evlensen bile geçmiş yüzüne vurulması ya da iyi sevgili rolü oynayan bir adam tarafından kullanılmak bak geçmiş açıklamak büyük bir kumar gibi seni seviyorsa gerçekten bu kadın bana dürüst oldu der ve güvenir Allah aşkına sen söyle nerde böyle adam ülkemiz şartlarında çok az rastlanır böyle adama ülkemiz şartlarında geçmiş kabul görmüyor maalesef bu yüzden geçmiş sende kalsın her türlü geçmişi engelle benim eşim kadar şanslı olmayabilirsin küvetle muhtemel sorun olur bak sana çok basit bir örnek diyelim açıkladın ve bir şey demedi sorun olmadı ama sen öyle sanırsın erkek beyni senin eski cinsel yaşamını içinden bile olsa düşünür kendini kıyaslar vesaire sana odaklanıp kendini sana tam olarak veremeye bilir bu yüzden ortamı bozma hiç bir şey söyleme tahminimce her şey maaf olur yoksa eskim aramaz sormazda deme yıllar geçse bir mesaj ı bile herşeyi bitirebilir düşün eskite itafen atılmış bir mesaj ve eşin görüyor facia olur her halde
Cevap sahibi+1 yılŞu an sen her şey yolunda bu iyi bir adam ben buna yalan söyleyerek kendimi kötü hissederim seviyorum onu nasıl yalan söylerim vijdanım el vermez diyebilirsin bu vicdanda senin vijdanın ayıpsa senin ayıbın günahsa senin günahın olacak onun değil çünkü cinsellik yaşamayı sen tercih ettin vebunun ileride sorun yaratabileceğini azda olsa tahmin etmen gerekiyordu ama bitmiş olmuşa çare yok sen günümüzde huzurlu yaşamak istiyorsan geçmişi sende kalmalı
Soran+1 yılAbi ben durduk yere konuyu açmam ama sorarsa ne yapacağım? Yaşamadım dersem yalan olmayacak mı bu sefer
Soran+1 yılNeyse abi sağ ol
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere konu açarsa üstün körü sevgiliydim ciddi bir şey olmadı de geç konuyu ayrıntıya taşıma yeter
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişinin düşüncesi önemli bu konuda maalesef kendisi yaşayıp da karşısındakinin yaşamamış olmasını isteyen bir tip ise diktirmeden çözümü var. ya da rahat ederim diyorsan diktir. Çünkü insanlar dürüstlükten anlamıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin, ilişkide yalan olmaz. Ayrılacaksa da ayrılsın. Bakire değülsin diye seni istemeyecek erkeği asıl senin istememen lazım.
00 Yorumla
+1 yılZor bir soru ama gerçekten pişmansan sorun olmayabilir. Diktirme olayı falan bence hiç düşünme bile
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden pişman olayım adam mı öldürdüm hırsızlık mı yaptım. Sadece aşık olduğum kişiyle seviştim. İşler yolunda gitmeyince ayrıldım. Şu an ise aklımda da hayatımda da olmayan birisi. Tek pişmanlığım bunu Türkiyede yaşamama rağmen ve birçok kişinin beni yargılayacağını bilerek yapmak oldu
+1 yılÖnemsiyorsa ayrılır çoğu kişi bakire ister umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızda bu konu hic geçti mi peki sevgilin bakir mi. Bakire olmadığını soylersen belkide oda iliskiye girmek isteyebilir
00 YorumlaBence bilmeye hakkı var onu kandıramazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan ne tepki verirdin
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Diktir ortalıgı karıstırma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani uzulup ayrilabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylersen o da seni kullanmak ister
023 Yorumla
Soran+1 yılDiktireyim mi yani? Ayıp olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ben sana öyle mi söyledim hem dediğin şeyi yapsan bile evleneceğin kişiye doğruyu söylemen gerekir
Cevap sahibi+1 yılErkekler bu yüzden bakire istiyor Çünkü kadınlar Biriyle sevgili bile olsa ikinci kişiyi öbür kişiyle her zaman kıyaslar bunu unutma bakire Kadınların hepsi gerçekten aşırı derecede çok sadık oluyorlar Çünkü her şeyi kocasında yaşayınca insan Sadık oluyor bu yüzden erkekler bakire istiyor
Soran+1 yılİlişkiye giren erkek de önceki sevgilisiyle kıyaslar o zaman. Ayrıca bakire olmasına rağmen ilişki yaşayıp yaşamadığını bilemezsin ki. Her şeyi yapıp sadece oraya girmemiş olabilir. Asıl söyleyen dürüst olan kız sadık olmaz mı. Ben biriyle sevgiliyken gözümün ucu bile asla başkasına kaymaz mesela. Sadece o açıdan değerlendirmek ne kadar doğru
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen bakireliğini kaybettiğin için böyle konuşuyorsun Eğer bakire olsaydın bakirelik önemli derdin
Cevap sahibi+1 yılBeni yanlış anlama ben bakireliği önemsemiyorum benim için bakire Olsa da olur olmasa da olur yani
Cevap sahibi+1 yılBenim için bir kadının gerçekten dürüst Sadık namuslu ahlaklı olması çok önemli ben bakire demiyorum artık nasipte kim varsa zaten o olacak
Cevap sahibi+1 yılDiktirip adamı kandırırsan bunun vebali var haberin olsun Ben senin yerinde olsam insanları kandırmadan dürüstçe söylerdim zaten biz İnsanoğlu nasibimizde kim varsa onunla evleneceğiz
Soran+1 yılDostum ben bakireyken de ilişkiye girilmesi gerektiğini düşünüyordum çünkü hayatını geçireceğin insanla ten uyumunu görmek çok önemli. Bu mantığıma yatıyor sadece içinde olduğumuz toplum beni üzüyor. Herkes herkesle yatsın demiyorum ama biriyle ciddi düşünüyorsam cinselliğini bilmek isterim
Cevap sahibi+1 yılHanım Efendi Bende Bakireliği Önemsemiyorum
Tek isteğim Ten Uyumu Olması Gerektiği Ve Sekste iyi Olmamız Gerekiyor Çünkü Yıllarca ikimiz Seks Yapacağımız için Bir de Ben Eşimi Aldatmak istemiyorum O yüzden Seçerek Alacağım
Yani Ten Uyumu Önemli inanki
Kısaca Sana Katılıyorum
Soran+1 yılYani sen de evlenmeden önce ilişki yaşamak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBakireyse Yapamam Ama Değilse Oda isterse Denerim Tabiki Çünkü Uzun Yıllarca İkimiz Seks Yapacağız Ve Eşimi Aldatmak istemiyorum inanki
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğim kişiyle seks hayatımızın Devamlı güzel olmasını isterim bu yüzden dolayı denemek gerekiyor diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım kafana göre birini bulursun ben insanların dış görünüşüne bakmıyorum benim için en önemlisi İnsanların iç güzelliği bir insanın eşine Sadık olmalı aramızda Ten Uyumu olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi müsait misiniz Bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılUmarım bulurum dostum. Gizlemek zorunda olmaktan bıktım. İnsan dürüstçe bir ilişki yaşayıp zevk almış olduğu için yargılanmamalı. Sırf bu yüzden kesin sadık değildir denmemeli mesela. Türkiye kadınlar için çok zor. Umarım atlatabilirim bu süreci
Cevap sahibi+1 yılİstersen Sana Her Konuda Destek Olabilirim Ve Yardımcı Olmak isterim inanki..
Cevap sahibi+1 yılHanım Efendi Gerçekten iyi Niyetli biriyim Her insanın iyi Olmasını istiyorum
Size de Yardımcı Olmak isterim Her Konuyu Bana Danışabilirsiniz 😋😋 Olur mu
Cevap sahibi+1 yılCevabınız Nedir
Soran+1 yılSiz o da kullanmak ister dediniz başta. Ne diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılNasıl Yani Anlayamadım Tam Olarak Ne demek istediniz Ve Ne Yapacaksınız
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi biraz dertleşebilir miyiz Ben inan ki sana yardımcı olmaya çalışacağım ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılHanım Efendi Ne Yaptınız
Konuştunuz mu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇakmayı düşünür ya da çaktıktan sonra ayrılmayı
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsam bu sefer yine başkasıyla aynı şeyi kafama takıcam
- +1 yıl
Yaşamasaydın patlak olunca bögle oluyor hiçbir erkek istemez seni boşuna uğraşma
Soran+1 yılİnşallah sana diktireni denk gelir
Soylersen oda üstünden gecer ayrilir sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılDiktirip kandırmak da ayıp olmaz mı
+1 yılDiktir kanka kandır napacaksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHet bulusmada sxer
00 Yorumla
+1 yılSoylee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir
00 Yorumla bişi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gider yaa kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan ne yapardın
Cevap sahibi+1 yılKanka gel anlatayım mesaj at
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir
01 Yorumla- +1 yıl
Kocanda Gay Çıkar diktirip Gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktir gitsin
00 Yorumla