Neden erkekler daha rahat yaşarken bu durumu kadınlar neden rahat yaşayamıyor yaptığın an yok sen 2 inci günden verdin yok sen şusun yok sen 50 kişiyle olmuşsundur yok senin ki yalama olmuş artık hiç katlanılmıyor cinsellikten ve hayattan soğudum bu laflar yüzünden artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bir hemcinsin bir gün derse ben bakir erkek istiyorum sen erkek o*susun sen erkek kaşarısın sen 2. De Verdin yalama olmuşsun derse işte o zaman adalet ve eşitlik sağlanır. Ama nerede sorsan özellikle bakire el değmemiş kızlar onları deli gibi bekliyorlar buldular mı nikahı basıyorlar kral tacı kafasına koyuyorlar erkek diyorlar erkeğim diyorlar onla geçmişte birlikte oldukları hemcinslerine de basamak olarak kullandı o* ve f* diyorlar arkalarından
İkinci bir mevzu vermeyin ciddiyet ve nikah görmeden vermeyin o lafları da işitmeyin zaten aklı fikri cinsellikte olmayan bir erkek evlenince alır zaten aklı fikri cinsellikte olan ise 1 dk senin yanında kalmaz ya da seni yanında bekletir arkadan farklı kadınlar ile ihtiyacını giderir.
Üçüncü mevzu erkekte duygu merhamet efendilik sadakat arayın yani erkek kaşarları ile takılırsanız ya da sevgili olursanız o lafları çok duyarsın gerçekten onları erkek olarak görüp beğeniyorsunuz ya bizim gibi insanlara hakaret ediyorsunuz ama farkında değilsiniz her erkeği aynı görüyorsunuz duygu beslenmeyen yapmacık duygulu seni obje ve ihtiyaç giderme olarak gören insanlar zaten istediğini aldıktan sonra çokta güzel yol verirler
Dördüncü mevzu basit olmayın emek harcayan sevene verin yoksa tanıştın hemen eve atana cinsellik mevzusu açana gidip verirseniz olacaklar bunlar maalesef
Yaşım 30 olmuş daha elime kız eli değmedi sevgilim dahi olmadı selam verdiğim ya da konuştuğum kız 1 dk bile yanımda durmuyor hemen kanka ayağı çekiyor dost diyor sonrasında evlenmelik erkek yokmu seven yokmu sahiplenen yokmu diye dert yanıyor lar
Keyfiniz bilir hayat sizin hayatınız zaten aşka sevgiye olan inancım kalmadı bu şekilde de mezara gireceğim gibi duruyor umrumda bile değiller artık yarı yolda bırakılmışlar aldatılmışlar kullanılmışlar vs sebep aramayın sebebi kendiniz yaratıyorsunuz kendi canınızı kendiniz yakıyorsunuz
Kısa bir not
Eğer ki bir erkek o lafları söylüyorsa çok doymuştur nasıl olsa kız bol istediğimi de aldım kızları basit ve sıradan görüyordur ve kendini altın kaplama zannediyordur altıma alamayacağım kız yok zihniyetindedir
Saygılarımla
12 Yorumla- +1 yıl
kızlar neden sizinle sevgili olmadı
Cevap sahibi+1 yıl@gururlufakir boşverin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. senin söylediğin tarzda bir ilişkim oldu 1 ya da 2 hafta telde görüşme süreci sonunda buluşmaya karar verdik ve ilk buluşmada ilişkiye girdik cinsellik oldu diye bendeki yeri ya da değeri değişmedi senin söylediğin tarzda kelimeleri söyleyen insanlar ulaşamadıkları için kötülüyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu söylerken kendi başka kızlarla olan erkek ne olacak peki. Genelde kızların bekaret konusu çok büyütüldüğünden kaynaklı. Kimisi için gerçek manada önemli tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisine muhteşem görüyor yaşandı bitti hemen yok sen şusun 2 gün sonra başkasını bulur onunla olursun bıktım bu yüzden
+1 yılHastalıklı şizofren kişilerin kendilerini yüceltmesi yüzünden eleştiriler oluyor aile destekli hemde. Ya öyle bir pohpohlanmışlar ki genel olarak erkeğe taviz verdiğinde bir iki sözünü dinlediğinde kendini öyle bir şey sanıyorki öyle bir sahibinmiş muamelesi yaşıyorsunki.. O kadar ilkel beyin varki yani kadını maalesefki imza ile elde edip üreme aracıymışcasına hem duygusuz hem bencil dürtüyle kullana kullana yıpratan ve kadının çocuk bakıp ev işi yapıp eşe hizmetten başka hiçbir vasfının olamadığı bir ortamda erkeğin hem kendi hayatına baktığı istediği gibi hayat sürdüğü ve canı istediğinde başka kadınlarla da görüştüğü ve bunu fütursuzca gözlere soka soka yaptığı bir düzenin içindeyiz. O beyinlere kadın köle gibi kazınmış. Uzun derin ve konuşulması gereken konulardan. Bu dediğim sadece bir yüzü çoğunluğun ömrünü çürüttüğü hayatını yok saydığı bir yeri. Daha buna benzer ne örnekler var burdan çıkıyor kadının neden kendini bu kadar bastırmak zorunda kaldığı. Umursayan insan yok. Gelişmemiş beyin çok.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef. biz erkekler kendi zevkimiz için uydurulan bir şey. erkek vurur geçer gibi kanun mu yazılmış. erkek egemen toplumlarda uydurulmuş bir şey. erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... haksızlık ailede küçükken başlıyor. çocuğuna ayrım yaparak şu soruyu sormakla. "oğlum kaç tane sevgilin ya da kız arkadaşın var... aferin". "kızım sakın erkek arkadaşın olmasın... kırarım bacaklarını." terbiye eğitimi erkekte başlamalı.
00 Yorumla
+1 yılSen sallama o itleri. Bu dünya hep kendileri etrafında dönsün istiyorlar.
Ne demisler sen eşek olursan semer vuran çok olurmuş. Tek dertleri hep bana hep bana02 Yorumla
Soran+1 yılher şey anında güzel yaşa geç ama hakaret edip başka şeyler söylemek hoş değil
- +1 yıl
E yani haklısın ama demek ki erkek seçimlerin yanlış ve çok kalitesiz tiplerle takılıyorsun .
Bence iki tarafin aşırısı da cirkin. Dogru insanlari bulursan da boyle dedigin gibi bir problem yasamazsin ayrica.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. maalesef buda doğanın erkeğe verdiği kıyak işte... bu konuda haklısın ve sana son derece hak veriyorum ama böyle.. cesaretin varsa bekaret filan dinleme sende cinsellik yaşa...
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kültür böyle
Ama Erkek de kadında kasarlastikca
Evliliğinde dikiş tutmaz
Daha tahammülsüz hisseder
Partnerini sürekli onla bunla karşılaştırır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen okul bittiği gibi evlendim. Açıkçası zor dayanıyorum. Erken evlenmek lazım. Bu zulüm bence her insanın düzenli cinsel hayatı olmalı
50 Yorumla
+1 yılboş ver onlar yapıyorsa bizde yaparız şahsen ben yapıyorum umurumda değil
30 Yorumlaİnan ki ben de bastırıyorum aşırı istekliyim doğru düzgün sevgilim olmadı eşim için kendimi tutuyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle bir zorluk yok kaldiki oda ihtiyaç. Naeni anlamiyorsa anlayana seni sevene git bil. mesela ben öyle düşünmüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBen de duyuyorum bunlari ama umursamuyorum diledigin gibi yasicaksin hayati
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle hatunları hanzolar buluyor sonra da sıkıntı cıkıyor işte
00 Yorumla
+1 yılToplumsal tabular. O yuzden gizli sakli iliskiler yaşıyor insanlar ozellikle kadinlar
00 YorumlaKız haklı dağılın ☺️hakkatende erkeğin namusu yok sanki yaşa gitsin bu hayati
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sana bu lafları diyen başka kızlarla yatmamış mi acaba çok merak ediyorum ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Zorunda değilsin, karar senin kararın kimseyi bağlamaz.
00 Yorumla
+1 yılSende aynı lafları karşıdakine et. Niye siniyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel ihtiyaçlarını bastırmak zorunda değilsin ki
Milletin dediğini umursama, hayat senin hayatın istediğin gibi özgürce yaşayabilirsin...
00 Yorumlayapmak isteyen yapıyor hiç bastirmiyor hatta daha fazla bastir aşkım diyor
00 YorumlaErkekler de ulu orta yaşamıyor ki. Sende yaşa buna engel nedir?
00 Yorumla
+1 yılBu senle alakalı kızlar korkuyor sonrada başkasını bahane ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyenlerden uzak dur.
Hepsi deneyimli bakire ister hayal dünyasında yaşıyor bunlar.00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünen insanlara takma hayatına dahi sokma.
00 Yorumlasenin hayatin senin kurallarin salla milleti ya hu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende yaşa ne millete bakıyorsun erkekler sanki birbirleriyle mi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende rahat rahat konusabilirsin kim seni engelliyor ki
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZorunda değilsin ama bilmiyorum ben çok fazla kişiyle yatmış kızla olmak istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane lan diyeceksin. Bağ benim belletirim, a.. m benim dilletirim diyeceksin
00 YorumlaEn guzeli sexting rahat acik acik herseyi konusuyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBastırma sende devam et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben öyle düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet erkekler çok rahat yaşıyor, haklısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHarbiden ne iğrenç laflar ettin öyle sen !!!
00 Yorumla
+1 yılNeden zorunda olasın yaşa
00 YorumlaMastürbasyonla idare etcez artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adam gibi birini bul sessizce yaşa bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen sana bu lafları demem bastırmadan yaşayalım
00 Yorumla Sana neye göre söylüyorlar bunu
01 Yorumla- +1 yıl
En doğru soru
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBastırmak zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim diyor bastır diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin lafı çok mu önemli senin için?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ben de bastırmak zorundayım bastıralım mı?
00 Yorumla
+1 yılBastirman için bı neden yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bastırma
00 Yorumla
+1 yılBende senin tarafındayım dert etme😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yardımcı olalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yasa dibine kadar
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO cevrenle. alakalk