Ben durumu kısaca izah edeyim. Bizim çocuğumuz yok, binaya evlendiğimizde yerleştik. Kadının iki tane oğlu var akşamları bi koşuyorlar üst katta o baştan öbür başa durmadan. Hiç bişey söylemedik. Aşure götürdüm geçen sene, çocuklar bazen durmuyor lütfen gelin zile basın söyleyin dedi. Bende 6 ya ladar yokuz ama erken işe gidiyoruz sabah istedikleri kadar ses yapsınlar dedim. Saat olmuş 12 mesela eşim yataktan kalkıp gidiyordu oda biraz sessiz olabilir misiniz diye asla yeter artık vb şeyler değil. Arkalarından da hep napsın erkek çocık vs diyorduk. Depremin ertesi günü, artık sinirlerim bozuk öylr böyle gürültü yok sinirlerim boşaldı bağırdım alttan yeter artık diye. Eşim çıktı kadın eşinle yarın bişey konuşucam diye geldiğim saati sormuş. Ertesi gün eve girdim 5 dk sonra indi aşağıya. “Ben gelmeye utanıyordum ama eşin sürekli yukarıya çıkıyor ya sizinde özel anlarınızın sesi geliyor. Beni geçtim eşimde duyuyor” Bende gayet sakin çocukların sesinden dolayı gelmez diye düşündüm daha önce gelseydiniz dedim. Bu seferde bizi geçtim alt kat yan tarafada gider ses duvarlar incecik zaten sedi sonra evine çıktı ama ben şok geçirdim. Eşime söylesem gebertir kadını da kocasınıda. Birde en som ses duymasının üzerinden 15-20 gün geçmiş önceki gün ses duysada gelse yine anlarım. Resmen biz yukarıya çıkmayalım diye geldi söyledi. Tabi ki uyaracak bende istemem eşim başka kadının sesini duysun. Gelip bi abla gibi uyarsa böyle böyle diye bişey demezdim. Ama kimseyede anlatamıyorum patlicaktım artık. Siz olsanız ne yaparsınız? Ne düşünmeliyim. Birde avazım çıktığı kadarda bağırmadım.
+1 yılAbla koca bulmuş mühendisim için işe gidiyormuş bak ediyorum sana erkeği üzerine çıkardığı zıplasın Dursun bırak zevkten bağırabildiğin kadar var O yatak Senin o y****** Sen yiyorsun diye söylüyorum bak yanlış anladı onunla bırak boşalsın seni vücudun sürekli 37. Derece iken maksimum O senin vücuduna yani vajinana giren penis en az 40 derece 42 derece ve dölleme yapıyor sana yani emin olun ne kadar sevgin yaşarsan o kadar rahat edersin kocamın çıksın a**** koyayım zıplasın Bir de gittin onun karısını s***** a**** koyduğumun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO olay bizde de oldu bir süre o muhabbeti salona taşıdık sonra da bizim burası lojman ve sağ sol tanıdık olduğu için milletin yatak odasında olmadığı zamanlar hallediyorduk
06 Yorumla- +1 yıl
Oda mantıklıymış
- +1 yıl
Bunun belli bir saati yok illa gece olacak diye gün içinde en rahat olduğunuz saatte yapın halledin işte sorununuzu
- +1 yıl
Ya bide gece öok sessiz saatlerde yapmıyoruz ki 8-9 yani
- +1 yıl
O zaman üstteki kadının biraz içi fesat olabilir
- +1 yıl
Desat kesinlikle
- +1 yıl
Umursama boş ver ya kafana taktıkça üzerine gelir o tipler
+1 yılSen eşini yari tanrı falan mı zannediyorsun, onu gebertir bunu gebertir falan? 😂 İnsanlar sizi özel anlarinizin sesi geliyor diye uyarmış. Bunda bir şey yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen komşu geldiğinde beraber yapalım dersin
- +1 yıl
Ben kimseye öyle bir şey demem de, sen eşini gözünde fazla büyütme. Alır elin oğlu eline, evire çevire döver senin de hayallerin yıkılır. 😂
Komşun terbiyesizlik yapmış sırf siz çocuklarını ses yapıyor diye şikayetçi olduğumuz İçin sizin yatak odasını bahane etmiş üste çıkmak İçin ama yaptığı AYIP
04 Yorumla- +1 yıl
Ahlaksız işte uyanmasıda yok
- +1 yıl
Valla gayet rahattı bende rahattım nasıl sinirlenmedim anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar rahatsız da olsam bunu söylemezdim herhalde tabii sizin de dikkat etmeniz gerekiyor.. Kadın haksız olduğu için utanman için onu ortaya atmış ayıp ya. Bir dahakine ablayı direkt odaya alın zorlanmasın dinlerken yazık sfdfhksd full hd izler
21 Yorumla- +1 yıl
Valla ni daha gelsin eşime söylerim sonra ellerinin arasına başını alır ben ne halt yedşm der 😂
1-Binada ses yalıtımı mı çok kötü?
2- Komşu kötü niyetli ve sizi dinliyor mu?
3- Seks sırasında kendinizi kaybedip fazla mı özel sesler çıkarıyorsunuz?
14 Yorumla- +1 yıl
Yalıtım yok herhalde, demek ki oturup dinliyorlarmış. Hayır onun öyle demesi için çığlık atmam lazım ki atmıyorum
- +1 yıl
Bende bundan bahsediyorum
Yalanda olabilir doğruda. Ama ilişkide kontrollü ses çıkarmakta fayda var... Millete bakın biz ne güzel şeyediyoruz demek gibi olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Ay kime ne güzel yapıyorum ki sesim çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim üstte çocuklu biri var. O kadar ses yapıyor ki sinirlerim bozuluyor. Bütün gün koşuyor şarkı söylüyor vb. Bir şey yapmıyor. Bizim köpeğimiz var. Bizi baskılamak için bu sefer sizin kopeginizden uyuyamıyoruz demişti. Gece yapılan şeyi söylemezsin yani. Ayıp
24 Yorumla- +1 yıl
Bencede eşime söylesem mahallede yaşayamazlar sanki 7/24 sen gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam söylerdim. Çok büyük terbiyesizlik
- +1 yıl
Eşim varya öldürür o adamı
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz en fazla kavga çıkar
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBirliktelipinizde çok fazla inlememi oluyor yoksa gıt gel sert vurus seslerımı acaba
12 Yorumla- +1 yıl
Vuruş sesi nasıl gitcek
- +1 yıl
nasıl gıtmesin şap şap dıye ses çıkmıyormu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılböyle cahillerle aynı apartmanda oturmak ta ayrı eziyet
13 Yorumla- +1 yıl
İstanbulun göbeğindeyiz lüks diye geçen yerinde
- +1 yıl
para cahilelrde de var. okuyup etmeden hiçbir şekilde kendini geliştirmeden ticaretler uğraşıp dayılarının torpilleri ile işler alıp çok para kazanan insanlardan olabilir
- +1 yıl
Zabdedemiyorsan yapmasaydın iki şocuk evlerinde her sesi duyuyoruz siyasi görüşüne kadae yine rahatsız olursam yine çıkarım yukarı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacağınız şey belli bence, ses öyle yapılmaz böyle yapılır denilerek ses yükseltilmeli yani:) çünkü laftan anlamayana karşılık anca böyle verilir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi seks yani o an insanlar nasıl sessiz olabilir ki:)
- +1 yıl
Hakkı var yani yok değil
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
+1 yılGörende sanır bölünerek çoğalıyoruz. Seks var. Bunlar sadece üreme esnasında seks yapıyorlar sanırım. 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Kurnazlık yapmışlar siz şikayet etmeyin diye ne adiler ya
10 Yorumla
+1 yılSırf suçunu bastırmak icin en hasas noktadan vurmuş
10 Yorumla
+1 yılEvet komşu haklısın bizde kendimizi tutamıyoruz. Her gece her gece olmasın diyoruz ama elimizde değil. Kusura bakma komşum. Dikkat etmeye çalışırız.
Aynen bunları söylerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuklarin ses yapmasi gayet normal butun çocuklar ayni nerede olursaniz olun lakin sizin sesiniz anormal hakli olmaya çalişmaniz çok guldurucu
252 Yorumla- +1 yıl
Sizde galiba doğurup çocuklarını zabdetmeyi bilmeyen bi kadınsınız
- +1 yıl
Ben abiyi tebrik ettim o nasıl bağırtmak kadını her adamın işi değil 😀
Cevap sahibi+1 yılBenim çocugum yok boş yapma sosyal biriyim dunyanin başka tarafinda bile boyle çocuk sen de git bi soguk su iç
- +1 yıl
@Şhrnnyağzdelikanlısı tenks 😂
Cevap sahibi+1 yılBacım ne kafadasın sanki sana yazmak için diretiyoruz allahim yarabbim ya
- +1 yıl
Fena mı seviyor Sahiden😀
Cevap sahibi+1 yıl@Şhrnnyağzdelikanlısı Benim yorumuma yazma abaza şey seni git baska yerde sohbetini et
- +1 yıl
@Şhrnnyağzdelikanlısı belli değil mş
- +1 yıl
Hayır. Apartmanda yaşıyorsanız çocuklarınızı ahırdaymış gibi koşturamazsınız.
Cevap sahibi+1 yılAbicim gerekli her şeyi yaparsin zaten ama yinede çocuk bunlar ne zaman ses yapacaklar evlenince mi ajajdijwjsmd
- +1 yıl
Hayır kardeşim, çocuğunu eğiteceksin. Sen çocuğa "erkektir yapar, çocuktur zıplar" dersen zaten o çocuk durmaz ki?
Çocuğa telkinlerde bulunman gerekiyor ki çocuk dediğinde 8-9 gibi uyur. - +1 yıl
Ses değil at gibi koşmaktan bashsediyorum
Cevap sahibi+1 yılAbicim benim çocugum yok git olana tepkini ver yurt dışında yaşadım çocuklar her yerde ses yapiyor ebeveyni degilim neden onlara ders vereyim siz kendi cocuklqrinizi susturursunuz
Cevap sahibi+1 yılAynen tüm dünya size uymali
- +1 yıl
" Çocuklarin ses yapmasi gayet normal " deme o zaman. Bunu normalleştiremezsiniz.
Bu komşularınıza ayıptır.
Ki üstüne bu ayıbı başka bir ayıpla örtmek zaten...
Cevap sahibi+1 yılKardeşim benim komşularimin çocuklari ses yapiyor zaten çocugum yok diyorum inatla anlamiyorsun allahim yarabbim
- +1 yıl
Bak anlamayan sensin. O zaman gelip burada çocuk ses yapar demeyeceksin.
Sana çocukların var diyen yok. Sana da çocukların olduğunda bunun normal olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sal beni sen boyle dedin diye simdi herkes terbiye olmayacak kavgani başka biri ile yap gece inleme seslerinede laf et madem o cok normal ya çocuk sesinden daha anormal
- +1 yıl
Yazma o zaman zorla mı yzdırıyoruz
- +1 yıl
Niye çocuk nasıl yapılıyor
Cevap sahibi+1 yılCevap vermezseniz yazacak bir şey olmayacak bacım
- +1 yıl
@Teacherisback teşekkürler 🤩
Cevap sahibi+1 yılBagirararak değil birbirine dokunarak
- +1 yıl
Kardeşim hiç seks yapmadın galiba. Anca bir bakire der bunu ya da seksten zevk almayan birisi.
Cevap sahibi+1 yılAbicim terbiyesizligin apartmana duyurmanin ne mantigi var çocuk sesine laf ediyorsun birde
- +1 yıl
Apartmana duyurduğu ne malum? Kadın öyle dedi diye öyle mi oluyor ayrıca?
Cevap sahibi+1 yılAteş olmayan yerden duman çıkmaz ne bu avukatlik siz oyle yapin sonuçta komşu olmadigimiz surece sorun yok
- +1 yıl
Sen him seks yapmadın galiba fkfkf nesi terbiyesizlik zevk alıyoruz orada
- +1 yıl
Vay arkadaş ne butthurt bir insansın. Senin bu savunmanda o zaman kıskançlıktan olsa gerek sana yapan olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılAbicim seksin nesini kiskanabilirsin bi soylesene yapmak isteyen zaten gider yapar en fazla parayla yapar ne yaşiyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılKızı boşuna savunma size ekmek çikmaz ondan hahaha
- +1 yıl
Bak, sözlerin aslıunda düşünce tarzını yansıtıyor. Benim burada birinden ekmek çıkarmama gerek yok. Çok azarsam gider p*rno izlerim kendimi tatmin ederim.
Ama senin yaptığın saçmalık - +1 yıl
Seks yaptığını düşünmüyorum inş senide bağırtan çıkar yazıl fkfk
Cevap sahibi+1 yılBirinin avukatligini yapmana gerek yok o hani seks sesli yapiliyor ya git izledigin prnolardan ders alda sessizini ogren
- +1 yıl
@aysegullerrr O bağırmaz, lütfen. O çok edepli. Pijamalar üstünde yapar hatta o. Ayıp olur
Cevap sahibi+1 yılOgretmen efendi seninde hiç yapmadigin izlemenden anlaşiliyor zaten bu kiz acaba evlenemese nereden bilecek seks nedir allahta biri dokunuyor ona susturamayiz onu
Cevap sahibi+1 yılBen uzatmak istemiyorum yorumumu silerseniz ya da cevap vermezseniz sevinirim
Cevap sahibi+1 yılÖvündüğu şeye bak 😂
- +1 yıl
Hiç yapmamış gibi düşünen konusan sensin. Ben değil. Ayrıca sokakta kadınları taciz edeceğime sevgilim yokken gider izlerim. Bundan gocunacak değilim. Yalan da diyecek değilim.
Cevap sahibi+1 yılİyi aferin uslu cocuk soruyu soran kisi sende apartmandakileri ornek alda nasil seks yaparken ses cikarmadiklarini ogren
Cevap sahibi+1 yılAynen KızlarSoruyor gibi bir platformdan iradesizim djkdkx
Cevap sahibi+1 yılAbicim kimse sizin gibi takmiyor gunluk hayatta ogretmenlerim yurtdişindan mezun o kadar bilgililer onlar bile umursamiyor neyse en bilgilisi sensin hadi işine
- +1 yıl
Neyse sana soru işareti ve nokta kullanmayı öğrettim en azından oraya kazayla klavye hatasıyla bir " -i" koyarak.👍
Cevap sahibi+1 yılAynen senden ogrendim tabi universite sinavindada kazara muhendis oldum bi işine bak be
- +1 yıl
Türkiye'deki mühendisleri görüyoruz. Sanırsın ODTÜ - İTÜ mezunu sanacak haha :D
Söylesene neresi?
Cevap sahibi+1 yılOdtü 😘
- +1 yıl
Kesin öyledir kesin, kesin hahaha :D :D
ODTÜ ekölünden geçip böyle biri çıkması mümkün değil.
Cevap sahibi+1 yılAbicim burada daha kimler var sizin haberiniz yok tabi siz alişmişsiniz kendiniz gibilere neyse iyi gunler yeter cidden laf dalaşi nereye kadar?
- +1 yıl
Benim gibiler? Ben Hacettepe'yi görüp yaşamış biriyim. Hayatımın en güzel günleri orada geçmiş. ODTÜ'den nasıl etkilendiğini bilirim. Ben tecrübeden konuşuyorum da sen ODTÜ'ye girmişsen nasıl böyle konuşabiliyorsun buna akıl almıyor.
Cevap sahibi+1 yılAbicim insanlari nolur ust duzey gormeyi birak herkes her yerde eşit zenginide fakiride ve nolur artik tarişmayi birak ikimizinde vaktine yazik
- +1 yıl
Herkes eşit değil. İnsanlar bazı hususlarda eşit görülebilir ama herkes eşit diyemezsin. 2+2'ye 4 diyemeyenlerle kendimi ben eşit saymam.
Cevap sahibi+1 yılOkkk
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKomşu hadsizlik etmiş. Kavga sesi gelse daha mı iyi?
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim aynı sesleri bizde duyduk 2 yılmboyunca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Bunun üzerine daha da çok ses çıkararak yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun yok anlamaz bilmezsin.. çocuktan rahatsız olup komşuya gitmekte ayıp çocuk onlar durdan yeterden anlamaz çocukların özgürlüğünü de kisitlayamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsagida bi cevapta zabdetme yazmissin ya tum karizman gitti dogrusu zapetetme olacakti fakesin canım bye👏
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon zaptetme
- +1 yıl
Ay he fake im
- +1 yıl
Kendin bile tek seferde doğru yazamamışsın daha konuşma istersen
Cevap sahibi+1 yılYok hukuk falan yazmissin ya fakesin iste hic olmadigin gibi bi hale burunme ben yazarken harfi atlamisin senin gibi kelimenin yazimini bilmemezliktemln degil😌
- +1 yıl
Hahahah 😂 hukukçuyum diye burada ahlak seviyedi yerlerde olan millete bide düzgün yazmakla mı uğraşıcam zahmete değmezsiniz.
Cevap sahibi+1 yılYok bi hukukcu hu kelimenin yazimini bilir zapt hukuki hi terimdir o yuzden kendin ol dedim sadece 🤒
+1 yılçok basit. sizide bekleriz sevişirken diyecektin.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha iyimiş 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maşallah bir mahalle duymuş kadının demesine oda kulağını tikasaydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesizlik ypmis resmen
10 Yorumla çirkeflik yapmış komşun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaptigi bence yuzsuzluk yaa
00 Yorumla Siz de sessi yapsaydınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek yapmış
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkeksin ya
04 Yorumla- +1 yıl
He erkeğim buna mı takıldın
Cevap sahibi+1 yılKız profili açmış erkek
- +1 yıl
Eminim cinsiyet değişmişimdir
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende öldürüyorlar mı sanki biraz az inle
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyenler altındakine bağır diye komut veriyor özelden yazarsın şimdi canım diye
Cevap sahibi+1 yılHahaha 🤣 yerim seni
yuh wk
01 Yorumla- +1 yıl
Ne var
Gizli Üye(36-45)+1 yılskşrkenn sessiz olmalısınız kadın haklı
06 Yorumla- +1 yıl
Sanki film çekiyoruz
Cevap sahibi+1 yılcokmu bağırıyosnz
- +1 yıl
Hayır ya
Cevap sahibi+1 yılcokmuu seslii yapıyonzz dorğu söyle
- +1 yıl