Komşum ilişkiye girdiğinizde sesiniz geliyor diye geldi, ayıp değil mi?

Ben durumu kısaca izah edeyim. Bizim çocuğumuz yok, binaya evlendiğimizde yerleştik. Kadının iki tane oğlu var akşamları bi koşuyorlar üst katta o baştan öbür başa durmadan. Hiç bişey söylemedik. Aşure götürdüm geçen sene, çocuklar bazen durmuyor lütfen gelin zile basın söyleyin dedi. Bende 6 ya ladar yokuz ama erken işe gidiyoruz sabah istedikleri kadar ses yapsınlar dedim. Saat olmuş 12 mesela eşim yataktan kalkıp gidiyordu oda biraz sessiz olabilir misiniz diye asla yeter artık vb şeyler değil. Arkalarından da hep napsın erkek çocık vs diyorduk. Depremin ertesi günü, artık sinirlerim bozuk öylr böyle gürültü yok sinirlerim boşaldı bağırdım alttan yeter artık diye. Eşim çıktı kadın eşinle yarın bişey konuşucam diye geldiğim saati sormuş. Ertesi gün eve girdim 5 dk sonra indi aşağıya. “Ben gelmeye utanıyordum ama eşin sürekli yukarıya çıkıyor ya sizinde özel anlarınızın sesi geliyor. Beni geçtim eşimde duyuyor” Bende gayet sakin çocukların sesinden dolayı gelmez diye düşündüm daha önce gelseydiniz dedim. Bu seferde bizi geçtim alt kat yan tarafada gider ses duvarlar incecik zaten sedi sonra evine çıktı ama ben şok geçirdim. Eşime söylesem gebertir kadını da kocasınıda. Birde en som ses duymasının üzerinden 15-20 gün geçmiş önceki gün ses duysada gelse yine anlarım. Resmen biz yukarıya çıkmayalım diye geldi söyledi. Tabi ki uyaracak bende istemem eşim başka kadının sesini duysun. Gelip bi abla gibi uyarsa böyle böyle diye bişey demezdim. Ama kimseyede anlatamıyorum patlicaktım artık. Siz olsanız ne yaparsınız? Ne düşünmeliyim. Birde avazım çıktığı kadarda bağırmadım.

Komşum ilişkiye girdiğinizde sesiniz geliyor diye geldi, ayıp değil mi?