- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılApartmanda oturuyorsanız ve ses yalitıminiz kötüyse buna dikkat etmeniz gerekir. Sonuçta aileler var apartmanda çocuklar var sizin sesinize maruz kalmaları hoş değil. Apartmanlarda insanlar diğer komşularına rahatsızlık vermemeli, guncellemenizi okudum. Sizin yaptığınızda onların yaptigida hoş değil...
Bu durum 15 20 yıl önce bizim apartmanda da iki çift yüzünden yaşandı ayrı ayrı zamanlarda ve komşular şikayetçi oldu. Hoş konular değil. Artık sitede 24 yıldır oturuyorum ve en eskilerden biriyim. Bahçede otururken bu konu açıldı ve bende gençliğim sessiz seks yaparak geçti, söyle ağız tadıyla bi çığlık atmadım dedim ve bütün kadınlar kahkahaya boğuldu çoğu genç ve yeni evliler, sizi çok iyi anlıyorum fakat apartman ve sitelerde durum bu..
Rahat rahat çığlık atmak istiyorsanız müstakil bir eve veya yalıtımı çok çok iyi olan bir eve gecmelisiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi yeni evlisiniz yanı, özel hayatınızdan hiç kimse ilgilendirmez.
https://www.youtube.com/embed/HwBvggRO7LI
Ikincisi ebeveynleriniz bile duyarsalar karışamazlar laf bile edemezler.
Kocan karşıya geçsin, uyarı versin terbiyesizlere
Gel de deli olma , artık millet hayatını karışıyorlar.
Ben komşunuz olsaydım, gülümse yapardım, kaç gün sonra nasip gününde kocanla kenara çekip nazikçe konuşurum onunle derdim ki , dikkat edin komşular duyuyorlar, benim için fark etmez ne yaparsınız yapın ama millet sizin hakkınızda konuşmasınlar, gülmesinler. Tavsiye vererek
00 Yorumla
+1 yılViyana kapısına dayanır gibi dayandıracak kadar gürültü etmemeye çalışın. Evet, kimse sizin hayatınıza karışamaz ama kimseyi de rahatsız etmeye hakkımız yok. Gergedan mısınız ablacım o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılİşim gereği çok sık seyahat ediyorum. Bazen oteller de de denk geldiğim oluyor. Hadi orası otel ama evde sürekli çekilecek gibi değil. Olmadı alttakiyle anlaşın aynı saatlere denk getirin 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEv sahibine diyin yalıtım yapsın rahat darbeli matkap seansı yapamıyoz diyin jdjdjd
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslında bina olduğu için ses gider. Biraz dikkatli olsanız daha iyi olur
00 YorumlaYorumlarda " hangi çağdayiz " diye yazmış çoğu ne alaka? Hayır yani yaşadığımız cagda sevişmek milletin gözüne sokacak kadar normallesti de bizim mi haberimiz yok. Bu durumun çağ ile bir alakası yok edep adap diye bir şey var baskalarinin sevişme seslerini kimse dinlemek zorunda değil siz de az biraz ona göre davranın ayıp yahu
81 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılBağıra bağıra yapmak da ayıp ama.. Elbette 0 ses ile yapmanız mümkün değil ama bağırmasanız, başka eve gitmez o kadar. 5 yaşındaki çocuklara "oww yeaah" sesini dinletmek de ayıp sonuçta. Azı karar, çoğu zarar demişler.
62 Yorumla
Soran+1 yılKocam öyle daha çok gaza geliyor. Evlenince ya da seks hayatın olunca anlarsın. d
- +1 yıl
Hiç evlenmedim ama yeni evlenen çiftlerle aynı bina da oturdum. Hepsi bağırıp çağırmıyor. Elbette özgürsünüz ama en azından gece fazla ses yapmayın ki başkalarının özgürlüğü de kısıtlanmasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmıyorlar, yapamıyorlar ya da çok kısa sürüyor. Gerçekten bu ülkede böyle bir şey var. Allah korusun dayak yesen, kavga etsen kimse gelip bakmaz bir şey mi oldu diye kendini korusun diye. Ama seviştin mi öpüştün mü olmaz çünkü kendileri yaşayamıyorlar.
23 Yorumla
Soran+1 yılDedemi sokakta köpek parçaladı ben küçükken. Yol ortasında kimse yardım etmedi. Şimdi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy hangı devırde yasıyoruz bızım de basımıza geldı bızım kapıya gelmedı bızım apartman gırısınden zıle basılı tuttular kım oldugu bellı olmasın dıye. bırde kapımıza yazı sıkıstırmıslar lutfen daha uyumlu olur musunuz dıye. bızde evlıyız ama apartmanda yenıyız ve saat da öyle cok gec degıldı.
03 Yorumla
Soran+1 yılKanser insanlar
Cevap sahibi+1 yılaman bunları takmayın acmayın kapıyı ya da acıp bagırın
esın ne ıs yapıyor senın sesını cıkartsın bırdaha gelemez kuzu olurlar
onlar ayda 1defa yaptıklarından hep kıskanclıktan :D
+1 yılNiye açtınız ki? Benim de başıma gelmişti ve biz açmamıştık. Sonrasında aşağıdan zile bastılar yine bakmadık. Bir iki kez de bakışlarıyla rahatsız ettiler ancak umursamadıkça kabullendiler.
22 Yorumla
Soran+1 yılAçmadık. Ertesi gün ise giderken karşılaştık o zaman kavga ettik. Polislik olacaktık
- +1 yıl
Off kapalı be seks seviyor cok iyi
Ya şimdi bende evimde oturur veya uyurken komşunun inleme ve çığlık sesini duymak istemezdim :D Onlara da hak veriyorum biraz
50 YorumlaBizans kuşatması falan mı yaşıyorsunuz az sakin olun sizde djdj
40 YorumlaTamamen terbiyesizlik kendilerinde o heyecan kalmamıştır kesin sizinkini de bozmaya kalkıyorlar bir sonrakine bakmayın bile kapıya
23 Yorumla
+1 yılKomşuları rahatsız edecek şekilde gürültü yapmak suçtur buna zikişmekte dahil. Yavaş yavaş insan olacaksınız :d Komşunun çocuğu gürültü yapsa şikayete gidersin ama değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç etmedim.
+1 yılİnsanların evliliğe hiç saygısı kalmamış yaa... Yeni evli ciftlere biraz olsun tolerans tanimayacaksan olmaz olsun senin gibi komşu, hayır acaba zoruna giden birsey5mi var😏😏☺️☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi evlilikleri bok yolunda olduğu için kıskanıyorlar 😒
- +1 yıl
Evliliginin bok yolunda olması bir yana, yatak odalarında tık ses olmuyordur, o yüzden kiskanmistir
- +1 yıl
Uzak durmakta fayda var, iş büyü gibi doğa üstü şeylere kadar uzandiysa
+1 yılBöyle bir şey olmaz, hele ki yeni evliysen ve hele ki Türkiye'de hiç olmaz. Kimse senin kapına vurupta böyle şeyler demez. Ama sen de haklısın 😃 böyle sorular iyi prim yapar 😃
10 YorumlaÇoluk çocuk var ayıptır ya o derece gürültü etmenizin amacı zaten duyurmaktır bide kapıya geldiler diyo 😂 aferin size
20 Yorumla
+1 yılTamam da bunu gorgusuz bi sekilde yapmanin luzumu yokki herkes istese cok ses cikartir sesszi yapmalisiniz yetiskinler neysede coluk cocuk vardir ayip
03 Yorumla- +1 yıl
Bir kereden boyle olmaz insanlari s. l. k yerine koyma onceden de olmus demekki birikmis dolmus millet
Soran+1 yılAlakası yok
- +1 yıl
Bendeki fikir sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılApartmandan imza toplarlar şak diye kapı dışarı olursunuz empati yap hastası olan işi gücü olan var Kimseyi rahatsız edemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEv sahibiyim beni nereye kovabilirler sence?
+1 yılBiraz daha saygılı yapabilirsiniz. Kimse size yapmayın demiyor zaten merak etmeyin.
31 Yorumla
+1 yılMillet sizin sevişme seslerinizi duymak zorunda değil.
20 YorumlaEvindesin kimse bişey diyemez. Belliki uçmuşsunuz gözünüz dönmüş. Ama bundan sınra dikkat edin. Umarım her zaman cinsellikte zirvede olursunuz
00 Yorumlakimse bir şey demez size ama tutup da Brazzers filmlerinde olduğu gibi ah uh ohh yeaaa f*ck fucck diye bagirmanizda hiç hoş değil 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy çok güldüm soruya 😂😂 kapıya gelme ne ya hangi çağda kaldılar bunlar
51 Yorumla- +1 yıl
çağla bi alakası yok kapıya gelmeleri yanlış ama bunların da tüm apartmanın duyacağı kadar ses çıkarması da çok yanlış mahrem diye bişey var küçük çocukların ah uh seslerini duymak ne kadar doğru ve insanların evde ayaklarını pat küt vurarak ses yapması ne kadar insanı rahatsız edebilirse onların seks seslerini duyması çok daha rahatsız edici
+1 yılBiz ses cikacak diye yavas yapiyoruz seks i😅😅 turkiyedeki evlerde hic yalitim yok maalesef ses cok geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy kapıya çalmakta saygısızlık ya
Tamam sizde çok ses gelmiş
Ama yani nolmuş evli ler normal biraz anlaşirşlı olmak lazım30 Yorumla
+1 yılSessiz sevişin awk güzel kardeşim yarın millet ise gidecek
10 Yorumla
+1 yılDeğenekle duvara vursalarmış kapıya gelmek ne sksjshsjssj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAma insanları o kadar rahatsiz etmek de olmZ yani hdhdhxhx
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ne bu tantana kardeşim 2 seviştik altı üstü demedin mi :D
00 Yorumla
+1 yılYani o komşular hiç sevişmiyor mu acaba ya siz de bağırmayın da
00 Yorumlagelmişliği var ama biz yatak falan kırdık yan isdgklsşg
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılTamam bizde inanmış gibi yazalım. Sizde görmemişler gibi sevişmeyin sakın olun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye o kadar çok bağırıyorsun ki alışamadın mı yemeye. Anal mı yapıyorsunuz yoksa.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😏😏😏
Cevap sahibi+1 yılEvet mi demek bu normal de o kadar iş çığrından çıkmaz bence.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların geliyor, canınız çekiyorsa sizde yapın deseydin, ya da inlerken ağzınınyastıpa bastır sesin çok çokmamış olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen yapmıyormusun demek saçma müziğide herkes dinliyorda komşularını rahatsız edecek kadar ya da seni rahatsız edecek kadar dinlenirmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam polisle birlikte kapıya gelirdim kimse kimsenin rahatsızlığını duymak zorunda değil!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavulun üstündemı yaptınız bütün mahalle ayaklanmış 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılordan taşının emerken orgazm olurken zil calsa rahatsız olucaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seni duvardan duvara vuruyor galiba vahşice seks😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocacım komşunun canı çekmiş onu da b iyi ediver de kaçarlar:))))))
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocan desin ki ne oluyor len sizin inekleri becermiyonuz canlarını çekiyor desin😆
Cinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı. Ama bağırma yın ya ayıp ben çok rahatsız oldum öyle komşulardan
00 YorumlaHer ne şekilde olursa olsun kimseyi rahatsız edemezsiniz toplum içinde yaşamanın kuralları vardır bu kurallar herkes için eşit ve açıktır
00 Yorumla
+1 yılçok güzel ve çok fena haklısın
43 Yorumla- +1 yıl
Sen evli olamazsın ya:)
- +1 yıl
@NükleerBaşlıklıAdam neden
- +1 yıl
Bilmem :)) öyle bir his oluştu yanii mesaj atacaktım da kapalı dm
+1 yılsizinki ayıp ses yapmayın o kadar
30 YorumlaBildiğin pisliğine yapmışlar bunu bilerek yani
04 Yorumla
Soran+1 yılNe eksik ne fazla. Yemin ederim pisliğine yapıyor
Soran+1 yılİlk defa oldu
+1 yılSizin skşmenizi duymak zorunda değiller
01 Yorumlaolan var olmayan var olmayanlar gelırse gorusunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMillete ne ya ister Şeniz evi yikarsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİste o sacma sapan sey ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣🤣🤣 dua et ambulans falan çağırmamislar
00 Yorumla
+1 yılOnlar da dahil olmak istemiş demek ki
00 YorumlaSalla daha çok bağır kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmayın bee. Hiç birimiz sevişmiyoruz sanki.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsiz de odanıza ses izolasyonu yaptırın o zaman :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanıyorlar canım aldırmayın bence
00 Yorumla
+1 yılKomsular hakli insan insan s.. mi ya
00 Yorumla
+1 yılhaha bizim otelde olmustu yaa cok komikti 😁😁
00 Yorumla
+1 yılSonuçta rahatsız olmuşlar onlarada hak ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılGel izle de
21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sevisme essek gb de anirma
00 Yorumla
+1 yılYalann
10 Yorumla
+1 yılAz sessiz olun
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler