Cinsel Yaşam Salonda sevişirken komşuma yakalandık! Aniden eve gelen komşular siz bizden ne istiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar salona girmedi, zili çaldı o sırada bizde sesli bir şekilde sevisiyoduk olay bu. Salonda sevişirken komşuma yakalandık! Aniden eve gelen komşular siz bizden ne istiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sizin ev umuma açık heralde ajajajajsjskdkdkdkfkf 2 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kapın açık kalmış ya da trol bir soru olmuş deyip geçilebilir :) 0 0 Yorumla
barmen454 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl salonda araba carpması gıbı ne ısı var komsunun sızde 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl bir şey olmaz onlarda yapıyor sonuçta dalmasalardi eve öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben şansımı başkasıyla değerlendircem siz mariana için bom için uyuşturcu için deryalarda eliflerde sılalarda Aniden evine anca erkek gelir takılırsınız 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani nerden bilsin oda sizin sevistiginizi sesinizi duyduysa fena o zaman 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yani sesleri duyması muhtemel ama belki de hiç duymamıştır ayrıca ev sizin mahreminiz dışarda sevişmediğiniz sürece kimsenin bişey deme hakkı yok 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bütün zevkin içine ederler öyle komşular çok kötü bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl biz de bir şeyler yiyorduk buyur beraber olsun de 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 allah iyiligini versin guldurdun beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl koca mı sevgili mi Yorumla Soran +1 yıl kocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne tepki verdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komşudan geri bildirim geldi mi o gün ile alakalı Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Odanın kapısı yok mu 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bende yakın kız arkadaşıma yakalanmıştım :D 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O nasıl oluyor kapın yok mu 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. komşu senin salona nasıl giiriyo ne saçma ya:) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. harika olmuştur. başıma geldi. 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Eve nasıl giriyor komşu 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. komsun salonuna kadar nasıl gırıyor 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. inandırıcı değil 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Nasıl 0 0 Yorumla
Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Pek bişey olacağını sanmıyorum sonucta zili calmis 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kapı yok mu evde 0 0 Yorumla
TürkerCeni77 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl nasıl ev bu ya komşu geliyor, kapıyı kim açtı? 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok anasının ……mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kapı mi acıktı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl zil caldi disardaydi ancak o sırada bizden de bazi sesler cikiyodu duyma olasiligi var gibi Cevap sahibi +1 yıl Zile basarak rahatsız etti yani. Aynisi başıma geldi. Kurye zannettim üstüm çıplak çıkmıştım kapıya o da yan tarafa taşınan kızmış :) Soran +1 yıl aynen Cevap sahibi +1 yıl Bende tam kadının içinden çıkıp, kızla tam 15 dk görüştüm. Salmıyor da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sizin ev umuma açık heralde ajajajajsjskdkdkdkfkf
Kapın açık kalmış ya da trol bir soru olmuş deyip geçilebilir :)
salonda araba carpması gıbı ne ısı var komsunun sızde
bir şey olmaz onlarda yapıyor sonuçta dalmasalardi eve öyle
Ben şansımı başkasıyla değerlendircem siz mariana için bom için uyuşturcu için deryalarda eliflerde sılalarda Aniden evine anca erkek gelir takılırsınız
Yani nerden bilsin oda sizin sevistiginizi sesinizi duyduysa fena o zaman
yani sesleri duyması muhtemel ama belki de hiç duymamıştır ayrıca ev sizin mahreminiz dışarda sevişmediğiniz sürece kimsenin bişey deme hakkı yok
Bütün zevkin içine ederler öyle komşular çok kötü bir durum
biz de bir şeyler yiyorduk buyur beraber olsun de
😂😂😂😂😂 allah iyiligini versin guldurdun beni
koca mı sevgili mi
kocam
ne tepki verdi
Komşudan geri bildirim geldi mi o gün ile alakalı
Odanın kapısı yok mu
bende yakın kız arkadaşıma yakalanmıştım :D
O nasıl oluyor kapın yok mu
boş ver nomral girmeseymiş
komşu senin salona nasıl giiriyo ne saçma ya:)
Gelmesin ya o ne öyle
harika olmuştur. başıma geldi.
Eve nasıl giriyor komşu
Onlarsa yapiyor boş ver :) görmedi dimi
komsun salonuna kadar nasıl gırıyor
inandırıcı değil
Nasıl
Pek bişey olacağını sanmıyorum sonucta zili calmis
Kapı yok mu evde
nasıl ev bu ya komşu geliyor, kapıyı kim açtı?
Yok anasının ……mı
Kapı mi acıktı?
zil caldi disardaydi ancak o sırada bizden de bazi sesler cikiyodu duyma olasiligi var gibi
Zile basarak rahatsız etti yani. Aynisi başıma geldi. Kurye zannettim üstüm çıplak çıkmıştım kapıya o da yan tarafa taşınan kızmış :)
aynen
Bende tam kadının içinden çıkıp, kızla tam 15 dk görüştüm. Salmıyor da