Swinger bir çift komşumuz var, taşınalım mı buradan? Partiler veriyorlar arada bize de uğruyorlar.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın biri çıkmış bir soru soruyor ve bir anda bir çok kişi ahlak polisi olu veriyor. Kimse kusura bakmasın ama şu ahlak polisliği yapanların ne kadarının söylediğiyle uyguladığı bir birini tutuyor acaba.
Şu an bir çoğunun benim tutuyor der gibi benzer ifadeleri ya aklından geçiriyor yada yazmaya çalıştığından eminim. Kusura bakmayın ama bir çoğu ahlak polisi olup da her haltı yapmaktan da geri kalmıyor. Yani onlar yapınca ahlaki, gayet normal ama başkası yapınca yanlış ve ahlaksızlık, Geçin bu işleri siz bunlarla ancak çoluk çocuğu, aklı ermeyeni kandırırsınız.
Gelelim soruna; Öncelikle swinger yaşam şeklini iyi anlamalısın, benim bildiğim ve deneyimlerime dayanarak swinger bir çift kendilerini ancak beğendiği veya aralarına girmesini istediği, güvenebileceği çiftlere kendilerini belli ederler. Onun dışında bunlar kesin swinger çiftidir demek yanlış olur.
Eğer size kendilerini belli etmiş veya size açıkça nasıl bir çift olduğunu söylemişlerse, bu size güvendikleri anlamına gelir.
Bu tür bir ilişkiye başlamadan önce swinger olayını iyi anlamalısın ve hatta olası sorunları iyi düşünmelisin. Bir çok kişi ne gibi sorun olacak ki gibi düşüne bilir ve bu yanlıştır. Swinger olayı bildiğiniz gibi eşlerin cinsellik anında değiştirilmesine denir.
Eşinin partneri cinsellikte senden daha iyi olduğunda veya senin partnerin cinsellikte daha iyi olduğunda, olaya yaklaşım şekli oldukça önemlidir. Swinger çiftler ister cinsellik olsun isterse de duygusal açıdan olsun partnerleri ne kadar iyi olursa olsun genel anlamda eşlerine bağlıdırlar, gereksiz kıskançlıklar yapmazlar.
Son olarak bu tür cinsel fanteziler asla eşler arasında bir birini zorlamasıyla olmamalıdır. Eşlerin birinin aşırı ısrarı sonucu bu tür ilişkiler yaşayanların bir çoğunda, evliliklerinde sorunlar yaşanmakta. Eğer bütün bu sorunları çözmüş, olayı iyi kavramış ve cinsellikten zevk almasını bilen ve nerede durmasını bilen bir çiftseniz. O zaman size bol eğlenceler bol keyifler dilerim.415 Yorumla- +1 yıl
seninki de olmadı be arkadaş. burada bir çok soruya yorumda bulunuyorum. bu swinger olayını onaylamıyorum. ama sen direk kalktın onaylamayanları da swinger yaptın. yanlış bir yorum. ben burada ahlak polisi değilim ama onaylamadığım için de uyguladıkları ile yazdıkları farklı diyemezsin. bu yazın hoş olmamış. dahası ön yargılı
- +1 yıl
Sayın unnulingus33
Ön yargılı değil onların olaya yaklaşımı şeklinde yaklaşıyorum sadece. Bu tür bir olayın birine ters gelmesi ve onaylamaması gayet normal. Benim kast ettiğim kişiler zaten kendilerini çok iyi bilirler. Onlar bu tür olaya öyle bir yaklaşır ki sanki kendileri dünyanın en namuslu en dürüst insanıdır ama ellerine bir fırsat geçse swinger miwinger dinlemez her ortama girmek için can atarlar. - +1 yıl
sen peki ne hakla istemeyenleri "fırsat bulunca hemen yaparlar" diyerek zan altında bırakıyorsun? sen neyin ve kimin avukatlığı peşindesin? bana göre dinime göre inancıma göre ters ve yanlış bir yaşam tarzı..siz nasıl sorguluyorsanız bende sorgulama hakkına sahibim..isteyenler zaten açıkça yazar burdan gerekirse gizlenerek..kimden çekinipte istemiyormuş gibi davranabiliriz acaba?
- +1 yıl
Sayın edaa1234
bir konuda yorum yaparken yorum şekli oldukça önemlidir. Aynı burada olduğu gibi sana gelince her şey güzel hoş başkasına gelince nahoş. Yok öyle yağma, o yüzden hiç kusura bakma. Bir konu sana ters gelebilir, yanlış gelebilir bunu belirtmek de senin hakkın ama aşağılamak v.b. davranış şekli kimsenin hakkı değil. Kusura bakma dinden bahsediyorsun acaba ne kadar dinin bizlere söylediği şekilde yaşıyorsun? Ne kadar dinine uygun giyiniyorsun? - +1 yıl
Sayın edaa1234
Burada ben yapılmak istenen olayın doğruluğunu, yanlışlığını konuşmuyorum zaten yorumumu adam gibi okursan daha net anlarsın. Benim kast ettiğim ve sıkça gördüğüm gözlemlediğim şeyleri söylüyorum. Milletin yaşam şekline laf edip sonra kıytı köşelerde aman biri görmesin diye buluşup, nelerin yaşandğını çok biliyorum. İki sevgili el ele tutştu diye veya sevgilisinden ayrılıp başkasıyla sevgili oldu diye kızı o.. yerine koyan, aynısını kendi yapınca ve bunu normal görmek mantıklı mı - +1 yıl
bana neyi nasıl düşüneceğim veya konuşacağım hakkında ders vermeye kalkmayın bu 1.
2.yorum yaparken kimseyi aşağılamam küçük görmem ama yukarıdaki cevaplara bakarsanız kimin beni aşağıladığını görürsünüz zaten..bana hakaret edilmediği sürece ben etmem.
3.dinimi nasıl yaşadığım veya nasıl giyindiğim konusunda burda reklam yapacak değilim kaldı ki beni görüdünüz mü ki giyimimden dem vuruyorsunuz?
haddim değil ama bende size sorayım sen nasıl müslümansın peki bu olayı normal karşılıyorsun?
- +1 yıl
SORAN arkadaş kimse senle muhatap değil zaten,aradan çık sen.
kemal bey sizin dediğiniz bir cümle yüzünden size yazdım ben.
"burda karşı çıkanlar fırsat bulsalar hemen yaparlar" dediniz..bu lafınıza istinaden bende karşı olan biri olarak size sordum ne hakla böyle konuşursun diye..yoksa sevgilisi var diye kimseye o* deme gibi bi terbiyesizliğe kapılmadım! - +1 yıl
Sayın edaa1234
Kusura bakma ama dinden bahsedip erkek elinin tutmak günah diyip olur olmadık sitelerde gezen, her haltı gizli saklı yapan, milletin karısını kızını, kocasını nasıl ayarlarım diye hesaplar yapan kişilerden bahsediyorum. Böylelerini çok gördüm ve o yüzden bu konuyu neden bu kadar üstüne alıyorsun anlamıyorum. Söylediğiyle, düşündüğüyle doğru doğru orantılı yaşayan bir kişiye bir şey demiyorum. Bahsettiğim kendi her haltı yerken Müslüman olacak başkası olmayacak. Yok öyle yağma.
- +1 yıl
şuanda dediklerinizi zaten üstüme almıyorum..
burda konuyla ilgili karşı çıkanlardan biride benim ve sizin lafınız onlara yani bana o nedenle yazdım..konumuz sizin şuan dediğiniz mevzu değildi.
neyse kimin nasıl yaşadığı umrumda değil zaten benim derdim müslümanım diyip her haltı yiyenlerle! - +1 yıl
Sayın edaa1234
Ben o kelimeyi kullanırken her kez öyle anlamında demiyorum zaten. Kastettiğim kişileri her kez az çok biliyor, bu tür kişiler her kezin etrafında var olan kişilerdir. Bir defa olayı şahsi algılamanız yanlış, burada genelleme olarak bahsediyorum. Örneğin biri kalkmış "p**evenk" demiş? yani bu yorummu fikrinizi sormuş. Yanlış bulan da doğru bulan da bu işin zararlarını faydasını bilende derki; Bu işin faydası, zararı şudur.
Doğrusu budur. - +1 yıl
Sayın edaa1234
son cümlenizde olayı gayet iyi açıklamışsınız, benimde kastettiğim olay bu zaten. Burada inanç sorgulaması yapmak çok yanlış olur. Siz dinen bu işin yanlışlarını biliyorsanız dinen açıklarsınız, ben psikolojik kısmını biliyorsam o yönünden açıklama yaparım. Kısacası karşındakini rencide etmeden yorum yapmaktır. Biri sormuş bende bu işin zararlı kısmını anlattım zevkide sefasıda ona kalmış, onun hayatı onu bağlar, o kişiye karşı hakaret içerecek kelimler kullanılma hakkı tanımaz - +1 yıl
sana tek bir soru sen bu yazıyı eleştirenlerden pe.. diyenden müslümanmısın dienden rahatsızsın anladıgım kadarıyla peki sona sorarım sen neden eleştirenleri eleştiripte aynı kefeye giriyon bu neyin kafası ne dengesizlik söylediginle yaptıgın bile tutmuyor birbirini...
- +1 yıl
Sayın bendekisen
Sadece okumak ve laf olsun diye okuyup yorumladığın belli. Biraz da anlamak için çaba sarf etseydin ve biraz da zahmet edip alttaki yazışmaları okusaydın neyi kastettiğimi çok daha iyi anlayacaktın.
1- Yazıyı eleştirenlere değil, söylediğiyle yaşam tarzı bir birini tutmayanlara lafım.
2- Hakaret edenlere lafım
3- Yolda sokakta arkadaş çevrende bir kıza bakım onun hakkında "bu hatunu varyaa" şeklinde başlayıp devam eden ve burada bir anda ahlak polisi olanlara.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ara ara cesur insanlar çıkıp burada bu tarz sorular soruyor... KS'de de kural hiç değişmiyor ve bu soruyu soran kişi linç edilmeye çalışılıyor... Ben bu linç etme isteğini hiç ama hiç anlamıyorum... biri çıkıyor yaşadığı yaşama istediği yada sadece hayal ettiği bir şeyi paylaşıp kendi görüşünde yada karşı görüşte birileri ile fikir alış verişi yapmak için buraya yazıyor. Ama ahali direk saldırıyor direk hakaret ediyor. Size yanlış gelebilir siz istemeyebilirsiniz sapkın bulabilirsiniz ama bu düşüncelerinizi açıklamanın yolu kesinlikle karşınızdakine hakaret etmek değildir. Buna her anlamda her alanda daha çok özen göstersek dikkat etsek daha mutlu daha yaşanabilir bir ülke olucaz sankide...
Swinger olayınada gelince eşler bu olayı kendi aralarında çözmüşse bunu yaşamaktan memnunsa ve karşılarında da yine bu olayı çözmüş bu olayı yaşamaktan memnun mutlu çiftler varsa ve kimsenin sınırlarına tecavüz etmeden bunları yaşıyorlarsa ve kimseye bir zararları yoksa hiç bir sakıncası yok bence. Bizde bu tarz fantezileri kurguluyoruz yaşamak istiyoruz dönem dönem reale dökmek için girişimlerde bulunuyoruz. Bu durumu yaşamak isteyen çiftler eğer kendi aralarında bazı durumları çözememişler bir birlerini yeterince tanıyamamışlarsa sıkıntılar yaşanabilir. Ancak çift bir birini tanıyor ne istediğinden eminse bu durum evlilik kurumuna zarar değil yarar sağlıyor buda bir gerçek. İnsan doğası gereği tek eşli olamaz diye düşünüyorum bu yüzden yalan dolan ile bi takım şeyler yaşamaktansa dürüstçe karşılık bir şeylerin yaşanması bana daha mantıklı geliyor hepsi bu . Ama tek eşli yaşarım aşk sevgi olmadan cinselik olmaz ben eşimden başkasına dokunmam eşimin benden başkasına dokunmasına katlanamama deyinide anlar ve saygı duyarım. Karşımdakinden de aynı şekilde benim görüşüme anlayış ve saygı beklerim...31 Yorumla- +1 yıl
İyi size hayırlı işler dostum ... Benden bu konu hakkında EWET dememi bekleme ben bu konuda anlayışsızım ama alın-verin ne yaparsanız yapın bişeyde diyemem... ;) Kolay gelsin...
anlamadığım bişey var..eğer ki müslümansanız tabi..zevk için bu kadar günaha batmaktan hiçmi çekinmiyorsunuz? evlilik nedir sizin gözünüzde,daha doğrusu evliliğin maksadını ve manası anladınızmı da evlendiniz acaba?
gerçekten çok ama çok ilginç ve iğrenç geliyor bu yaşam tarzı bana!819 Yorumla- +1 yıl
haddini bil ben sana cahil dedim mi ? sen bana ne hakla deme cürretinde bulunuyorsun! asıl sizin gibi neydüğü belirsiz saçma sapan insanların evrim teorisine karşılık ürettiği bir fikri din olarak sahiplenmenizdir cahillik..ne halt yiyosan ye benim dinimden olmayan biriyle tartışmam zaten!
- +1 yıl
tebrik ederim +1 her zaman bunlara aynı örneği sunarım. yemek yediği kaşığı midesi bulanıp başkasıyla paylaşmayan insanlar eşlerini rahatça paylaşıyor
- +1 yıl
dediğin gibi kendi ana babaları böyle yaşadılarki bunlar gibi insanlar doğuyo işte bende cinsellikte en uç noktaları yaşamak isterim tabi bu sevgilim olur eşim olur o ayrı ama karısını başkasının altına vermekten zevk alacak bi namussuzluk yok bende sapıklık lan bu
+1 yılkarın sorun yok diyorsa size eşlik edecek bir çift bulabilirsiniz illaki komşunuz olmak durumu yokki iki çift birbirine inanıp güvendikten sonra olabilir heyecan adına.
106 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKarının başkalarının altında görmek seni cezbediyosa ve sen bu paylaşıma sıcak bakıyosan ... Bilmiyorum yani ne biçim çarpık düşünce anlayamadım ... git genelewde de pazarla karını paylaşımcı ol ... Hem ek gelir olur SSK + maaş yemek yol iyi işler ;)
30 Yorumla Buna siz karar vereceksiniz. Eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız tabii ki taşının. Kimse sizi orada tutamaz.
Haaa, ben taşınır mıydım? Hayır. Benden uzak durmaları koşuluyla onların hayatı beni rahatsız etmezdi.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk eşimle de yaşadım, kız arkadaşım var onunla da yaşıyorum..
Arkadaşlar bu iş fantezi işidir kime ne ya?
herkes kendi kirli donuna baksın lütfen... :)40 YorumlaNasıl bir mide vardır sizde anlamıyorum.Allah ıslah etsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında bizde istiyoruz ama istemekle kalıyor sadece tanışabiliriz buradan takipciniz oldum bile :) bir de ekledim kabul ederseniz.
30 YorumlaOyle gruplari izlerken 31 cekmek isterdim dusunsenize siz yanimda sevisiyorsunuz ben dokunamiyorum bile
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhabalar
Swinger Çift olayı doğru mu yoksa eşini para ile mi satıyorlar00 Yorumla
+1 yıldünyanın civisi cıktı deyimi tam buraya göre sanırım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin kafanız bulanmış. Napıcanız belli zaten. Burda Günah çıkartıp kendinizi tatmin etmeye gerek yok. Kozmoz sizi kutsasın ve korusun. Sonrada akıl fkikir versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişeyler sorucam sana eger sende boyle bir düşünce varsa kesin irsidir.lakin bir kac annen olmayacağına göre belki bir kac baban olabilir
10 Yorumlafarklı bı gorus ama bn bekar olarak katıldım guzel oluyorrr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsınız ne diyor bu duruma ?
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArada sesler Mutlaka geliyodur , bu sizi rahatsız etmiyorsa veya eşinizin onlarla komşuluk yapması sizi ve esinizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demek sanırım ? Yanlismi düşünüyorum ?
Cevap sahibi+1 yılBu tarz seyler aklindan geçebilir ama direk yapmadan once, tekrar iyi duşun, birsey sorabilirmiyim özel olacak ama
Cevap sahibi+1 yılBurada abes kaçacak, yazmamıyorum burdan
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekar güvenilir birine ne dersiniz?daha önce bu tecrübem oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılswinger ne demek
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha
Güzel bir deneyim olabilir sizin için
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılP-E-Z-E-V-E-N-K stayla
162 Yorumla- +1 yıl
benden +1 elimden gelse +10 -100 verecem ama olmuyo :)
+1 yılEşin tanışmıştır bile.
11 Yorumla
+1 yıliyi olur
00 Yorumla
+1 yılkomsu olması sart mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonya ovası
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı