Hiç komşuyu veya başkasını duydunuzmu nasıl oldu mu
Detay detay detay
Detay detay detay
Apartmanımıza 3 üniversite öğrencisi kız taşınmıştı. Kızlar nasıl hanım hanımcık nasıl tatlılar bütün apartman bunları seviyor. Kim ne pişirse bir tabakta bunlara yoluyor. Apartmanın cici kızları bu ablalarımız evlerine hiç bir erkek falan girerken görülmemiş edilmemiş herşey 10 numara yani anlayacağınız. Ama bir gece uykumun içinden hadiiiii hadiiiii sertt daha sert durmaaa durmaa sesleri ile uyanıyorum balkona çıkıyorum bir bakıyorum ki bizim cici kızların ışık yanıyor ve sesler oradan geliyor bu seslere şaplak sesleri küfürler kasıkların çarpışma sesleri karyolanın gıcırtıları gibi bilimum ses eklenerek yaklaşık bir yarım saat devam ediyor ve sonunda böğürme sesleri ile olay nihayete eriyor. Benimde kafamda deli sorular o cici kızlardan acaba hangisi böyle vahşi bir kısrağa dönüşüyor diye düşüne düşüne uyumaya çalışıyorum.
Oha ya
Çok degisik
Degisikmis
yaa ofsimin yan tarafı daireydi.. gündüz saat 10 da hafta da 3 kere seks yapan bir adam.. sanırım farklı kadınlar da olabilir eskort ta getiriyor olabilir adamın yalnız yasadıgını biliyordum cunku. ve cıglıkları duyuyordumm konusmalarını bile duyuyordum bazıları cok komik bazıları fazla acılı yani her sey net duyluyordu... müşteri geldiğinde napıcagımı sasırıyordum ama gidip kapısını hiç çalmadım fazla gürültü oluyor biraz daha yavaş yaparsan filan mı diyim ne diyim :D :D
Hahahaha çok komik ya :)
evet bizim alt komşunun maşşallahı var abartıyolar biraz ama =)
Nasil
kadın manyakmıdır nedir bir inliyo töbe töbe bizide çıkarıyo yolda =/
ya a. q bızde boyle komsular yok ıste:)
Hahahaha insan gibi mi peki :)
Cevap
43Cevap
Ben duymuştum seneler önce o gün hamile kalmıştı o sesten 9 ay sonra. Gece idi üst kattan bir sesler geliyor ki sorma sonrası malum. Birde muşamba çocuk bezleri vardı komşu altını geceleri ıslattığı için 19 yaşındaki oğluna geceleri bağlardı eski usül mavi ve pembe renk balkona asardı. Bir gün görünce eve gidince muşambalardan korkmuştum iyi ki beni bunla bağlamıyorlar diye düşünmüştüm kocaman muşamba ipte asılı idi bir sürü mavi muşambalar.
Bu yaz başıma geldi akşam 12:30 civarı balkona sigara içmek için çıkmıştım yan binada bir çiftimiz cami açık bırakıp sağlam bir performans içinde idiler. Eleman ne yapıyorsa artık hatunun sesi siteyi inletiyordu. Ben ne mi yaptım? Onlar işi bitirdi ben de üstüne sigarasını içtim girdim içeri 😊
Komşuların sesini hiç duymadım ama onların benim evdeki sesleri duyduğunu düşünüyorum açıkcası, malum yatak bile yerinden oynuyor biz ilişkiye girerken...
Sevgilinlemi
Ciddi bir ilişkim yok yani sevgilim diyebileceğim tarz da, f*ck buddy'im ve diğer seks partnerlerimle cinsel birlikteliklerim de hızlı ve sert seviyorum, partnerlerim de bu durumdan çok memnun..
Bir kere duydum ve sinir oldum. Yan komşumuzun kızı ailesi şehir dışına gittiğinde erkek arkadaşını getirmiş. Onların oynaşma sesleri ve konuşmaları gece sessizliğinde aynen bizim tarafa geldi.
kız ailesinden çekiniyor komşulardan çekinmiyor heralde. Kız kaç yaşında?
@adrenalin64 üniversite öğrencisiydi sanırım 22 falan. Taşındılar neyse ki.
Ne değişik ya
Niye ki? Aslinda normal de seslerinin etrafa gidecegini dusunmemeleri garip bence
Gencmiydi
Evet üniversite ogrencisiydi 21-22 yaslarinda falan sanirim
Oha
Sesleri geliyorsa bu seks anlamında değil. Oğlan kızı okşamaya falan kalkıyorsu sanırım kız da yapma, dokunma, ısırma gibi şeyler söyleyip kahkahalar atıyordu.
Üniversitede üst ve yan komşudan çok çektik. En kötüsüde ertesi sabah asansörde karşılaşmaktı:)
Oha ya hahaha
Üst kat komşudan şikayetciyim , yatak gıcırtısına deli oluyom..
Halami
E soyle
Ona
öyle hayvan gibi şiyapanlara denk gelmedim hiç. Özel dikkat gerektirir heralde o sesi duymak.
üst kat komşumu duymuştum 2 saat boyunca kadın inim inim inledi :)
Adam mahvetmis
Niye yavaş ki
Hayvanmis
Arkadaş kendinden satın aldığım PC yı istedi , bir kaç programını alacakmis. Side ' de bir pansiyon. Gecenin bir yarısı guluserek odalarından çıkan çiftler çıktı ve birbirlerine siz kaç kez yaptınız diye sorup hangirdayarak guluyorlardi
Universite zamanlari yan komsu kizdan cok cektim oda benden cekmisti baya ama
Hahahaha nasil
Sende yaparmiydin
Ne guzel
evet duydum st katta öğrenci kız vardı gece inleme sesleri gelirdi yattığım odaya
Oha bide ogrenci
Hayvanlar
Duydum ya hayvanlar gibi sevişiyotlardı :) 5v1 gibiydi kız
üst komşu yapmıştı gece uyanmıştım hatta sesten eve erkek atmış üni öğrencisi
Oha
bende oha dedim ertesi gün gördüm kızı kolay gelsin diyecektim demedim :D
Yaz tatilinde oteldeyken duymuştum bya yıktılar ortalığı canımı çektrmişdi cılgın lar yav
üst komşunu duydum baya bağırıyordu
ne yapıyorsa artık :D
Oha ya ciddimi
Eski kiracimin duyuyordum surekli, hatta bir keresinde izleme firsatim oldu.
Ciddi mi nasil
Ciddi ciddi kadin ata biner gibi zipliyodu, adamda tik yok. Muhtemelen yetmiyodu o kadina zaten.
bir ara surekli kadinin ciglik ve iniltilerini duyuyodum. Sanirim mast bile bagiriyo kadin
Gerci oyle zaten, sonra benimle de yapti zaten. Bizimkini de duymuslardir eminim
Nasıl gördün peki
Onlarda kaliyodum gittigimde bazen, o da sanki ben ordayim diye yapiyodu her kaldigimda uyuz
Üst komşu duşta inlemeleri geliyor bir kezde birini yakaladım
Nasil
Gel öğren :* :*
Hayır nasıl yakaladin
Sen bilirsin
Nasıl gördün
Çok şey özel herkesin önünde söylenmez öğrenmek istiyorsan buradayım
:) ben duymadım da benım komsular bizi kesin duyuyorlardır. Benimki çok büyük malesef bagırıo
Esinmi
Sevgilim. aynı evde yaşıyoruz o uni ogrencisi ama biraz narin bizimki :) Sekse de bayılıyor ama bağırmasını engelleyemiyorum
olmazmı üst komşu götürüyordu ayrıca 16 kattan 13 katta adam kadını götürdü 2 dk içerisinde.
Evet karşı binadan bir dairenib camı açık kalmıştı çok çirkin sesler duydum balkona çıkınca
Bosver ya sen milletin cinsel hayatini ne yapacaksin
Pencereden odaları bile gözüküyor. Yaptıklarını fantezilerini anlatsam var ya oha dersin :D kızı bağırtıyor her gece uyuyamıyorum.
Bizim yatak çok ses çıkartıyor. inş. duymuyordur alt komşu falan.
Evlimisin
Hayır değilim.
Duymuştum yazlıkta o ses neydi iğrendim :D
sen leylekleremı ınanıyosun
Oha ya nerde
niye iğrendin ki?
Türk muyduler
arada üst kattan çığlıklar geliyor :D
Oha
ben de öyle diyorum :)
komşuyu çok duydum hatta izledim bile..
Nasil
Abimi naklen görmüşlüğüm var :D
Oha nasil
otelde kalırken sabah onların sesle uyanıyodum
Oha ya
balayı suiti idi
Vay be
afrikada gergedanlar çifleşiyo gibilerdi :)
Haha bu iyiydi
ben gerçek belgesel izlerim :)
Nasil
ben duymadım ama kapıma şikeyete geldiler ;)
Niye
gürültüden dolayı
Sen minyapiyodun
tek kişiyle olmuyor gürüldü 2 kişi lazım ;)
Hm degisik
Komsunun duydum ben :)
Nasıl oldu
Gecevseslerine uyandım :)
evet teyzzemgil misafirdi bizde onları
Teyzeni mi duydun
Teyzeni kaç yasindaydiki
Öyle olanlar seviyo
Ama aBartmislar
Inliyormuydu
kızkardeşim ve eşini duydum... hatta gördüm yani
Oha nasıl
Yazlıktaydık işte o zaman
Kötü olmuş ama niye orda yapiyolarki
ya onlar yazlıktaydı.. bende gitmiştim oraya... ama geldiğimi duymadılar sanırım, bende evde kimse yok, denize gittiler sandım.. sonra içeri girince seslerini duydum ve kapı yarım açıktı, herşeyi gördüm..
Ev arkadasimin sevgilisiyle seslerini cok duydum
nerden duyacan arkadaş
Sevgilimle evde alt komşumuz gelmişti şikayete
Çok duydum iyiydi.
Annemle üvey babamı..
Evet bir komşum var hala da yapamamış lar
Nasıl
Ayıp olur simdi anlatırsam
ya sen?
Evet
ne hissettin?
Şaşırdım sen peki