Kıskanan, sigara yakan, oflayıp puflayan, deprem oluyor zannedip evi terk eden komşularınız oldu mu? Yoksa her zaman solucan gibi sessiz sedasız, yaratıcılıktan ve zevkten uzak sevişip, uyuyor musunuz?
Sevişirken, komşularınızı rahatsız ettiğiniz oldu mu?
Böyle bir durumda henüz olmadım ama o kadar herkese duyuracak kadar bağırmanın doğal olmayacağını düşünüyorum. Bu kadar yattığı kadının sesini başka dairelerse oturan erkeklere duyuran adamın da namus anlayışında problem olduğunu düşünüyorum. Çünkü apartman hayatında ama az ama çok bir şekilde yüz yüze bakarsınız. O ses sizden gelirse ve komşunuz olan adam da karınızın/sevgilinizin sesini duyarsa o herif o sesi hayatta unutmaz. Adam partnerinizi her duyduğunda o sesler aklına gelecek dahası kadını ulaşılmaz görecek çünkü hayatında bir erkek var bu şekilde saplantılı hale bile getirebilir. Yani ben diğer adamı 3. kişi olarak yatak odasına davet etmekle eş değer görüyorum bu davranışı. Erkekler sekste bu kadar bağırmıyorlar. Bir de kadınlar gibi sesleri tiz değil. Tiz ses daha uzağa gider kalın ve pes sese oranla. Ama ben birlikte olduğum adamın da bu kadar kasıtlı şekilde bağırmasını istemem. p*rno film çekmiyoruz sonuçta.
Bunun ciddiyetle alakası yok. Bir tek sen sevişmiyorsun seks yapmıyorsun neticede 8 milyar insan daha var. Böyle ergence aptalca şeyler yapmaya gerek yok.
Selam Yani ben bunu çok anlamsız buluyorum isteyen istediği saatte cinsel ilişki yaşayabilir kimsenin buna karışmaya ya da yorum yapmaya hakkı yok tabi cinsel ilişki yaşayanlar da yukarda sanki aynı fil gibi yapmamalılar Bağırmamanlılar yani zevk içersinde inlemek farklı bir şey sanki canını alıyorlarmış gibi bağırmak farklı bir şey Alttakiler de havadan nem kapmamalılar komşular yani onlara ne evin içerisi bana ait istediğim saat istediğim şeyi yapmakta özgürüm. #perso
Bazen komşular ev sahibine şikayet edecek diye korkuyorum 😂 ama neyseki yanımda ve altımdaki dairedekiler her zaman evde olmuyor. Bu arada sessiz olunca yaratıcılıktan, zevkten uzak, pasif bir cinsellik olmuyor.
Olmadı ama ileride; sabah uyandırmalarımın karşılığını alacağımın söylendiği akşamların bir çoğunda (o ilk cümledekiler) yaşanabilir... mil pasos - un día o jamás...
İşte tam bunu söylüyorum.. Sabah uyandırmalarının karşılığını hemen vermek. Benim tercihim herkes işe gidince, gündüz yapmak. Böylece, can sıkıntısından muzdarip işsiz ev hanımı komşularımız için ayrı bir heyecan olabilir... :D Sin aliento todas las mañanas... Gritando todos los días... :)
Pekala öyle olsun, sabah akşam fark etmez bana... Bir detayı atlamışsın. Diyecektin ki; Sabah uyandırmalarının karşılığını hemen ve ''en yüksek performansımla'' verirdim. :D Senden önce uyanıp kahvaltımızı hazırlayıp akabinde duşumu alıp sana aslında en Tatlı sabahların çokokremle başlamadığını uygulamalı olarak göstermek isterdim... :D Come vorrei come vorrei, amore mio... :)
Bak işte bu cevap ve yorumlar, sorumun tam cevabı niteliğinde... Evde sesini duyan komşular, KS de yazdıklarını okuyan üyeler :) ... Nasıl ki, evde kıskanan komşular öfkelenip, kapıya duvara vuruyorlar, burada da, kıskanan, öfkelenen modlar yazdıklarını silebilirler ;) Dai, continuiamo a fare l'amore nella nostra stanza... Lascia che gli amministratori leggano e respirino il fumo nei loro polmoni.
Sorunun cevabı bendeydi ;) Je suis comme je suis. :) Dileyen okusun ama bana sataşmasınlar. Cevap veremeyeceğimden değil, çirkinleşmek benim tarzım değildir... Ve asıl olan muhatap olmak istemiyorum. Kimse o modlar artık; sorularda sana verecek bir cevabı olmayıp hakaretler, küfürler eden terbiyesizlerin yorumlarını silsinler önce... Reviens je suis là ça fait longtemps déjà. Ne te tais plus, dis-moi que tu m'aimes... Il suffirait que tu sois mienne. Tu me manques...
uzak doğulu bir kadındı sevgilim. onların kültüründe inlemek bağırıp çığlık atmak erkeği özel hissettirdiği için gelenekmiş. geyşalıkla alakalı olabilir bilemiyorum. sabah ingilizce konuşarak oradaki Türk insanlarımın tren görmüş inek gibi bakmalarını bertaraf edebildik :)
yok hayır, küfür eden bile oldu türkçe, sanırım karı koca böyle bir seks yapmadıkları için, hepsinin ocağına incir ağacı diktim. bazısı seks böyle yapılır gör demiştir kocasına karısına, bazısı ise mk böyle seks yapılır mı ben şimdi karıma kocama nasıl davranacam gibisinde...
Daha hiç şikayet almadım ama birinde çok komik birşeye şahit oldum ne deniyorlarsa artık kadın bi yerden ağlıyordu bı yerden inliyordu sonra düşen eşya sesleri felan geldi dedim ya aşağı düşecekler herhalde 🤣