Bazı sorularda goruyorum yok en az 40 dk yok 1 saat falan gerçekten hangi kadın bunu ister bi sorun kendinize bu bi başarı değil sorun haberiniz olsun:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben problem olduğunun farkındayım. Böyle olmayan ancak erkekliğe laf gelmesin diye atıp tutan birisinin problem olmadığını düşünmesi gayet normal. İlk boşalmam 45 dk-1.30 saat civarında olurken 2. kez boşalamıyorum. Çoğu kez boşalma numarası yapıp ve kadınları üzmüşlüğüm de olmuştur. Bana zevk veremediklerini düşündüler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen demek ki tek kez boşalma ile kalitesiz cinsellik yaşayan birisin
kadın kaliteli cinsellik yaşayıp sürekli ard arda orgazm istiyorsa erkek kendini tutmalı kadın doyasıya kadar sabretmeli. kadın tamam ben doydum dediği an erkek boşalmalı
mesela benim partnerim 10-15 kez boşalıyor. bu süreçte sabrediyorum. o en son tamam ben doydum dizlerim tutmuyor artık sn de gel dediği an ben de boşalıyorum.
sen önce adam gibi insana yakışır kaliteli cinsellik tecrübe et. sonra ahkam kes01 Yorumla
çoğu zaten yalan söylüyor. ideal Sürenin 20 -30 dk. arası olduğunu araştırmalar söylüyor.
Tek eşli ilişkilerde çiftler zamanla ideal Süreyi buluyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Bakma sen buradakilere herkes +20cm, herkes 1 saat, herkes makine gibi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mallar ki sallarken bile iyi mi güzel mi bilmiyolar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
iğrençler resmen ben dalga geçiyorum çoğunun hayatı yalan olmuş cinsellikten ibaret20 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum ya o kadar süre boşalmayan Bir Erkek olduğuna Hani o kadar süre boş olmayan bir erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılGençken o refleksi bilmezken başıma gelmişti. Hatun bende insanım olmuyosa zorlamayalım demişti
00 Yorumla Herşeyi erkekte arama kanka belki zevk almıyor aşırı heyecanlandırmıyorsun veya hep sabit pozisyonda gidiyorsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaaaa ama oldu mu birazdan BRAZZERS studyosundan cikip yoruma kosup gelicem sekste kendini cok. iyi goren arkadaslar var onlara ayip olucaaak
10 YorumlaAma insana göre değsir kimi 10 dakikada sürer Kimisi bir buçuk saatte sürer ama 1 Boşanıp da ikinciyi devam ederse 4 saat surer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartnerimin boşalmasını bekleyene kadar kendimi tutabiliyorum, o gelince bende uygun bi zamanda gelirim eziyet etmeye gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİmreniyorum öyle erkeklere
10 Yorumla Her şey ayarında güzel
10 Yorumla
+1 yılYeter artik gel diyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılproblem değil bence erken boşalmadan iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kaç lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun kontrolünü kendim yapabiliyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. O daha ziyade kadının sorunu oluyor artık😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. illa belini kiracak :).
00 YorumlaMantıklı
10 Yorumla
+1 yılKadın bosalana kadar pompa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzellikle bazı stresli zamanlar sikinitli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet. Çok haklısın. ben bu sorunu yaşıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler geç boşalmanın da bir problem olduğunu ne zaman farkedersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat