Cinsel Yaşam Erkekler geç boşalmak için ne yapmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler geç boşalmak için ne yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seks anında pozisyon değiştirmek, yavaşlamak, erken boşalmanın önüne geçer rahatlıkla. 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendini kontrol etmeyi öğrenmeli o konuda rahatım istediğim kadar canım ne kadar isterse o kadar 😁 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Doktora veya terapiste gitmeli o zaman qnca çözülür ama Türkiye'de herkes utanıp erkekliğe şey sürmek istemez 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl O tecrübeyle öğrenilecek bir şey ama sırrımı paylaşmam 😃 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Mastürbasyon u doğru düzgün yapmalı. Erken boşalmanın asıl sebebi, bilinçsiz yapilan mastürbasyon 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yavaş başlamalı içeriye girdiği zaman hemen hızlanmamalı, nefes alışverişine dikkat etmeli 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Geciktiricili prezervatif taksın bu dertten kurtulsun 0 0 Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl erkeğin geç boşalması mı kadının geç boşalması mı? 0 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Arada o işi bırakıp partneri ile 10 dk "cayda cıra" oynayabiilir 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. seks esnasında aklına kötü şeyler getirsin boşalmayı geciktirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eks atılmalı ot içilmeli ardındanda viski 1 gün öncedende lustral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geldiğinde tutsun beklesin bir iki saniye sonra devam ben öyle yapa yapa aştım bunu 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Düzenli kişisel antreman şart Bunu eşin sormalıCabuk bitmesinden rahatsızsan açıkça konusmalisin 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. bunun bir kaç yöntemi var arkadaşım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla KemalErbay +1 yıl burdan rahat anlatılmaz arkadaşım istersen ulaş sana detaylı anlatayım Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok yöntemi var 0 0 Yorumla
Emreee91 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doğuştanmıdır nedir yarım saatten önce gelmem 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Geciktirici kullanması lazım 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sprey var. sıkıyosun sabaha kadar... 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Memleketin sorunlarını düşün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Seks anında pozisyon değiştirmek, yavaşlamak, erken boşalmanın önüne geçer rahatlıkla.
Kendini kontrol etmeyi öğrenmeli o konuda rahatım istediğim kadar canım ne kadar isterse o kadar 😁
Doktora veya terapiste gitmeli o zaman qnca çözülür ama Türkiye'de herkes utanıp erkekliğe şey sürmek istemez
O tecrübeyle öğrenilecek bir şey ama sırrımı paylaşmam 😃
Mastürbasyon u doğru düzgün yapmalı. Erken boşalmanın asıl sebebi, bilinçsiz yapilan mastürbasyon
Yavaş başlamalı içeriye girdiği zaman hemen hızlanmamalı, nefes alışverişine dikkat etmeli
Geciktiricili prezervatif taksın bu dertten kurtulsun
erkeğin geç boşalması mı kadının geç boşalması mı?
Arada o işi bırakıp partneri ile 10 dk "cayda cıra" oynayabiilir
seks esnasında aklına kötü şeyler getirsin boşalmayı geciktirir
Eks atılmalı ot içilmeli ardındanda viski 1 gün öncedende lustral
O yetenek meselesi benimki 1 saate yakin. Olay kafada bitiyor
Geldiğinde tutsun beklesin bir iki saniye sonra devam ben öyle yapa yapa aştım bunu
Ölmüş nenelerini düşünmeliler
Düzenli kişisel antreman şart
Bunu eşin sormalı
Cabuk bitmesinden rahatsızsan açıkça konusmalisin
bunun bir kaç yöntemi var arkadaşım
Ne gibi?
burdan rahat anlatılmaz arkadaşım istersen ulaş sana detaylı anlatayım
Çok yöntemi var
Doğuştanmıdır nedir yarım saatten önce gelmem
çıplak uyusunlar devamlı
Geciktirici kullanması lazım
sprey var. sıkıyosun sabaha kadar...