Sevgilimle ilişkiye girdiğimiz zaman hep erken boşalır. 2. “turumuz” zevkli geçer genelde ama bunun için kendine gelmesini beklememiz gerekiyor yine. Oral yapmayım belki erken gelmez diyorum ama ikimizde seviyoruz. Sürekli iş yoğunluğumuzdan cinsel ilişkimizde her gün olmuyor haliyle, acaba düzenli yapmış olsak daha geç boşalma olur mu? Siz erken boşaldıgınızda neler yaptınız ya da yapıyorsunuz? Ve çok merak ettiğim konu erken boşalma neden olur? Az ilişkiye girildiğinden mi, ya da çok sık girildiğinden mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla açık konuşmak gerekirse bahsettiğiniz şekilde erken boşalma durumu bendede mevcut. İster sıklıkla, ister ara verin fark etmiyor. Bu durumla ilgili kendim doktora gittiğimde yapından kaynaklı dedi sadece süreyi birazdaha uzatmak adına psikolojik yöntemlere başvurmayı yöneltti ancak pek fazla değişen olmadı. Ne oral, ne düzenli ilişki nede mast. Bu durumun çözümü varsa biri banada söylesin :D ancak zanettmiyorum olduğunu söylenen bir çok şeyi denedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikolojiyle alakalı. Bir dönem hep erken boşladım, daha sonra partnerim boşalmak için yalvarıyordu... Önemli olan bunu dert ediyormuş gibi görünmemen. Erken boşaldığında surat asar terslersen, hep erken boşalır, içinde korkular taşır.. "Hiç önemli değil, sen beni her şekilde doyurursun" gibi sözlerle gururunu okşarsan, ileriki ilişkilerde kendini rahat hissedip geç boşalabilir... Ayrıca unutulmamalıdır ki, doğadaki tüm canlıların erkeği erken boşalır. Yani seks işin özünde sadece spermi aktarmak ve üremek için vardır... Biz insanlar adına seks dedik. Sanat dedik, Tutku dedik ve sekse bakış açısını değiştirdik.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalmanın Türk erkekleriyle hiçbir alakası yok. Müslüman erkeklerle ve sünnetli erkeklerle alakalı. Sünnetli erkek çok daha erken boşalır sünnetsiz erkeklere göre. Sünnet derisi üzerinde hassasiyeti sağlayan, hazzı sağlayan yapılar var. Bu deriyi ortadan kaldırınca penisin işlevine de çok zarar verilmiş olunuyor. Sünnet bence yapılmamalı hiçbir erkeğe. Bu bir erkek hakkı ihlalidir. İslamla da bir alakası yok. Bu eskiden beri gelen yanlış bir gelenek sadece.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden 2 saat önce mast yapsın o zaman. Çok heycanlı bir arkadaş ve anlaşılan tecrübesiz.
Ben tutkunu oldugum bir kadınla ilişkimde araya zaman girmişse tekrar bir araya geldiğimizde cok heycanlanırım o zaman erken gelir. Ona da önlem almam onun da tadı ayrıdır. Ama her seferinde erken geliyorsa sıkıntı var demektir.06 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten sürekli ilişkiye giremiyoruz dediğim gibi, ikimizinde iş seyahatlarımız yoğun geçiyor. Dünden önce en son 1 ay önce ilişkiye girmiştik. Sıklıkla yapamadığımız için erken boşalmasına birşey diyemiyorum bu sebepten dolayı;
- +1 yıl
O zman sıkıntı bir durum yok bunu dert etme. Tadını çıkar ki zaten bir tur dönüyorsa olay erken bosalma sıkıntı. Madem ayda yılda bir haldesiniz. O zaman cok cok yapıp özlem giderin.
Soran+1 yılYani anladığım kadarıyla erken boşalma çok isteyip yapamamak ve yaparken ki elinde olmayan çok istek üzerine mi gelişiyor?
- +1 yıl
O sağlıklı erkeklerdeki nedeni. Ama sağlıksız erkeklerde ise cinsel gelişimden kaynaklanır. İşte cok zor imkanlarda mast geçmişinden , cinsel yasanmışlıkların azlıgından , kendine ulan özgüvenin düşüklüğünden de kalıcı erken bosalma sorunu yasayabilir. Ama bu tür sorunları aşmaların çoğu da düzgün ve anlayışlı partnerlerle olur.
Bütün bunları boşlukta meraktan araştırmıştım. Ben de utanırdım sevgilimle bulustugmuzda erken gelince. Bilinçli olmayınca git gide özgüven azalıyor da. O yüzden iyi ki araştırmışım diyorum
Soran+1 yılFazlada sıkmak istemiyorum seni laf lafı açıyor. Erkek arkadaşım anlattığına göre geçmişinde çok ilişki yaşamış. İlk tecrübelerini benle yaşıyor sebep bu diyemem o yüzden. Ama asıl sorum kadınlarda ki gibi erkeklerde de mastürbasyon yaptıkça direnç yani geç boşalma güçlenmez mi? Sonuçta ikimizde biliyoruz 1 ay içerisinde ikimizinde kendimizi tatmin ettiğimizi, bağışıklık daha güçlü olmaz mı o zaman beraber ilişkiye girdiğimizde?
- +1 yıl
Masturbasyonu uzun tutabilecek ortamı varsa (yani direk bosalmaya odaklı değil de ereksiyon halini uzun tutarak tat almaya bakarak) direnci arttırabilir. ama hemen oldu bitti odaklı oldukça aksine bunu daha da kısaltır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılErken boşalma az ilşki çok ilişkiye bağlı bir sebep değildir.
Erken orgazm piskolojik bir sorun olduğu gibi belli başlı orgazmı yavaşlatan ürünlerden ve ya cinsel terapistten yardım alınılabilir.00 Yorumlaİlişki sırasında ne kadar kasarsa o kadar erken boşalır. Partnerini beğenmesi inlemesi vs vs erken boşalmayı tetikler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki düzenli yapılmayınca peniste hassaslaşma oluyor aynı sorun bende de vardı 2 hafta boyunca hergün seks yaptım sonunda yorgunluktan mola veriyordum hala sertttim
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki düzenli yapılamıyor tamamda mastürbasyonda ilişki olarak sayılmaz mı? (Boşalma anlamında). Sonuçta görüşemediğimizde ikimizde tek yapıyoruz o kadar hassas olmaması lazım diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılaynı şey değilki alınan zevk bir değil zaten masturbasyonla erken boşalınıyor
vajinada alınan haz daha fazla
+1 yılMesela ben boşalsığımda sevgilim devam oral yapıyor bende onda oral yaparım. Sonra biraz bekler devam ilişkimizi yaşarız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okudum aman Allahım ya prof. Gibi yazanlar ne kadae yanlis bilhiler vermiş, olgun ve tecrübeli adam iyidir abi baskada bisey demiyorum.. birde soran kisi is hayatinda ve partnerise calisiyor ne garip ne cahilce seks hayatiniz vae sizin ya?
07 Yorumla
Soran+1 yılCahil seks derken, ne anlatmaya çalıştın?
Cevap sahibi+1 yılKardesim sevgilin cahilce seks yapıyor detaya gerek yok sevgilinizin suçu hepsi.
Soran+1 yılErken boşaldığı için cahil seks diyeni ilk defa duyuyorum. Yine teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılBunu anlatmadim ama yanlis anlaman bile garip.. erken bosalmak diye bisey yoktur zamanlama hatasi vardir :)
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yalniz cok uyanik haberin olsun insan kandirmayi iyi biliyor. hic sevmedigim insan tipi.. acik acik tecrubem yok demeden olayi sağlıksak nedenlere baglamis.. evlilikte yok galiba.
Soran+1 yılYok erken boşalma olayını hiç masaya yatırıp konuşmadık alışıldık hale geldi çünkü bir süre sonra. Zaten ben tecrübeliyim şöyleyim böyleyim ya da sağlık sıkıntım var erken boşalmada demedi asla; ben sadece kendi kendime bir sorun var mıdır acaba diye sizlere sordum. Uzaktan yargılamak her zaman kolaydır :) neyse tartismaya giremeyecegim fikir edinmek icin burdayim iyi aksamlar :)
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayin disardan oyle gözüküyor... Sorununuz sizin degil, sevgilinizin tecrubesizligi ama tıbben bir sorun yok.. mutluluklar
Genelde en kıymetlisi 2. Sefer olur önce onun kıymetini bil. Sevgilin genç olduğu için bu normal , tecrübe kazandıkça yoluna girer herşey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPatlama anina yakin birlesmek yerine pozisyon degistirin olmadı sevişmeyi deneyin zamanla süre uzar
00 Yorumla Düzenli yaparsan erken boşalma gibi bir derdiniz kalmaz ama yine de ilk önce oral yaparak boşalt sevgilini
00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir. Partnerin boşalmaya yaşklaşınca kendini kontrol edemiyorsa erken geliyordur. Bu aslında düzeltilebilir. Ama uygulaması zordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen boşalşamda hala kendinde oluyor devam ediyoruz yaptıkca düzelir ama biraz kontrol etmesi lazım ya da ön sevişme olum sana oral yapıp seni biraz isteklendirmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılAlışırsa süreyi uzatması lazım normalde. Bir de her gün yapmayı deneyin uzaması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli yapsanızda hiç bir şekilde erken boşalmayı önleyemessiniz biz eşimle hemn hemn hergün ilişkiye giriyoruz ama erken boşalma problemi halla var
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tolga0637 nedenn
Cevap sahibi+1 yıl@Tolga0637 teşekkür ederm
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken uyarıldığından. yeni mi başladı o ilişkiye girmeye?
10 Yorumla
+1 yılDedikleriniz de etkili tabi ama sağlıkla ilgili de olabilir; erkekler üstüne kondurmaz, kabul etmek istemez genelde.
00 Yorumla
+1 yılPisikolojik tamamem, ben bir saat yapıyorum, ilişkiye girerken boşalmak için değil zevk almak için yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli seks erken boşalmayı önler bendede vardı mesela şimdi çok çok iyi hatta ayarlayabiliyorum bile
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli derken, ne kadar süre sonra ayarlayabilmeye başladın?
Cevap sahibi+1 yıl3 ay kadar uğraştım ilk başta daha içine girmeden boşalan birisiydim şimdi hemen hemen 15 dakika içinde kalıyor ilk boşalmada hemde
+1 yılBen 30 35 dakikada boslafigim için çok şanslıyım bir yandanda şikayetçiyim
00 Yorumla
+1 yılEczaneden hap alabilirsiniz. Alin keyfinize bakın. Altında ezile ezile zevk al sende.
00 YorumlaErken boşalınca döner kıçımı uyurum uğraşamam ikinciye kaldırmaya 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. az girildiğinde, çok girince biraz alışıyor az da olsa tutabilir kendini
00 Yorumla
+1 yılaz ilşki büyük nedeni evet antreman eksikliği var belli tek çözümü ilişkiden önce mast yapması iyi gelecektir mutluluklar dilerim ikinizede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalıyorsa sana oral yapsın sen ıslanana kadar o kendine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma bir rahatsızlık tır ve tedavisi vardır. Süre verebilirmisin
00 Yorumla
+1 yılİkinci için beklerler. Bu da sorumu.
00 Yorumla
+1 yılçok şükür öyle bir derdim olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinde bitiyor her şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun bir çaresi yok bildiğim kadariyla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla oturur. Cok heyecanlanıyor tutamiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDevam ederim
00 Yorumla gucu yetersiz demek
10 Yorumla
+1 yıliş yok o adamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkin mi senin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi