O lavaboya neden gidilir orada ne yapıyorlar gidilmeden olmaz mı yani devam edilmez mi ve sonra neden hiçbir şey yaşanmamış gibi bir taraflarını dönüp uyurlar? Bu arada ben geneli böyle diye biliyorum ama yanlış biliyorsam kusura bakmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılerkekler diye genellemişsin ama söylediğini yapan kadını anlamayan bilmeyen ve cinselliği boşalmak için yapılan araçtan ibaret sanan yaratıklar , üzgünüm ama yanlış tercihler bu şekilde yanlış sonuçlara neden olur , erkekleri seçerken dikkat etmelisiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkasını dönüp yatan afedersiniz öküzün tekidir insan partnerini sevmeye devam eder öper koklar illa boşaldı diye o an bitmemeli gece
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için sağol
Soran+1 yılRica ederim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosalmayi nereye yapıyor icine mi uzerine mi ya da bosalacagi sirada mi gidiyor. Boşaldiktan sonra gidiyorsa penisin icinde kalan spemleri atmak icin gidiyordur ya da isemesi gelmiştir ondan dolayı olabilir
00 Yorumla
+1 yılIsemem lazim diolar bende anlamiyom tutamiyorlar mi acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamıyorum nedenini de merak ettim soramadım
- +1 yıl
Ama sey en sonda diyolar
Yani 1 kere yapsalarda 3 kere yapsalarda hep en sonda
Arada yapim diyende yok - +1 yıl
Ben soyleyim sperm tamamen bosalmiyor damar içinde gelen akıyor etrafı kirletmesin diye idrar ile damardaki spermi temizliyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis boşaldığında dimdik durabilen bir şey değil. Temizlik yapıyoruz işte. Sanki p.. ornolardaki gibi bütün herşeyi yalayıp yutup temizliyorsunuzda.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşaldıktan sonra idrar geliyor mesane sıkıştığı için idrara çıkıyorsun mecbur sonrasında yatağa tekrar gelip güzel bir uyku çünkü vücut yorulmuş oluyor 🤤
00 Yorumla
+1 yılkimlerle neler yapmışsın ya. neredeyse iktidarsızmış bu herifler.
00 Yorumlaişeriz sonra yıkarız ama ben kıçımı dönup yatmam yıne öpüşür saç okşardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklarını ayırdığın salyalarını tukuruklerini emebildigin bir insana bunu sorabilirsin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru söylüyorsun boşaldıktan sonra bi ağırlık geliyor bana ondan dolayı hemen uyurum genelde
00 YorumlaValla o sadece kendini düşünenler yapar. Bn partnerimi 4 kez boşaltma dan yatmıyorum uyumaya
00 Yorumladevamı gelır 5 dk zaman tanırsa
00 Yorumla
+1 yılyani boşalınca elini yıkamasın mı
00 YorumlaÇiş yapmaya + Gusül
00 Yorumlagusül alır
00 Yorumla
+1 yılBeni katma o sınıfa.
00 Yorumla
+1 yılBen uyumam uyutmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz