AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Açıyorsun malum siteyi önce esmer sonra beyaz derken geziniyorsun bir kaç saat en sonda kızıla giriyorsun işte doğdu benim güneşim diyorsun elini alıyorsun hızlı olabildiğince yukarı aşşağı en sonda nanay oldu sana taze salebimiz
Arzuladıklarımızı düşünüyoruz elbette kimi düşüneceğiz
O an her şeyi düşünebiliriz. Boşalmak için sevdiğimiz birisi olmasına gerek yok
Tanıdıgım bi çok kadını düsünüyorum mesela yine aklıma geldi gidip cekicem
Ben bekarlık hayatımda genellikle arzuladığım kadınları hayal ederdim
seks yaparken boşalıyorlar. arzuladıkları kadın altlarındayken
bi sürü yöntemi war genelde film izleriz sonrası malum
sen nasıl kendini boşaltıyorsan öyle oluyor çok bir farkı yok
Genelde erotk şeyler seyrediyorum ya da kullanılmış bayan iç çamaşırı koklayarak yapıyorum
Beni düşünüyorlar
Yooo 😂
Ana profil fotondaki makima mı
@Rıfat84 evet
O zaman hav hav
Mangasını okumadımda anime düşündüğüm gibi denjiyi zekasal ve karakteristik olarak yavaş yavaş geliştirerek ilerlerse favorilerimden olur
@Rıfat84 ne güzel köpeksin sen öyle :P
Hım şu an mangasını okuyorum sen kaçıncı bölümde neredesin bilmiyorum amaa sanırım benden geride gibisin bu yazdığından öyle anladım ama şu an okuduğum kısım duygularımı karmakarışık yaptı :'(
Ben animede 3. bölümde filanım yeni bölüm çıkmasını brkliyprum ama şu an denjiye çok sinşr oluyom mağara adamı gibi düşünüyo sürekli
İzlemeden önce arkadaşım mangasını okuyodu power i arada gördüğüm için çok tatlı bi karakter olmasını bekliypdum ama animede oda mağara adamı gibi umarım ilerde biraz düzelirler konu olarak böyle olmalarını anlıyorum ama yinede böyle karakterleri pek sevemiyprum
@Rıfat84 Power hakkında beklentini düşük tut :P seni ne kadar tatmin eder bilmem ama biraz olsun değişim oluyor tabi... ne ise spoilere girer artık ne desem ama ben sevdim ya öyle mağara insanı gibi olmalarını da :D onlara özgü bi sevimlilik katıyor. Denji çok hoşuma gidiyor ya <3 tabi kızlar hakkındaki olayları değil ama genel olarak çok tatlış öyle bir köpeğim olsaydı keşke ksjdhksjdfhsdf
Pek itaatkar biri olmadığımdan maalesef (belki başka konularda itaatkar olmayı severim ama bu başka bi konu ya gider ondan bahsetmiyim) makima ve denji ilişkisi pek hoşuma gitmedi ama evet denjiyi seviyprum şu an ama düzelmesini istiyorum. en son izlediğim bölümde power gel beni elle anlaşmamız buydu dimi filan dedi o sahneye sinir oldum ama denji dürtüsel olarak ellemek istemezse gözümde baya bi level atlıcak ileriki bölümde elliyomu bunun spoilerini verebilirsin bu arada bi kızın böyle bi animeyi sevmesi beni şaşırttı
@Rıfat84 olabilir o tür itaatlerden hoşlandığım için ilgimi çekmiş olabilir. Hımm baya gerideymişsin sen. Neden sinir oldun ki? Zaten çocuğun yaşam motivasyonu bu tür şeyler genelde onu da öyle kabullenmek lazım :P evet elleyecek ve ellediğinde çok boş hissedecek !!! DEVAMI BAŞKA SAHNE SPOİSİ UYARI!!! sonraaa başka bir meme elleyecek ve sadece dokunmakla aklı çıkacak bu sefer :D senin gözünde Denji baya düşecek gibi duruyor ileride:d ve niye şaşırdın ki
Yok rahatsız olduğum şey istediği değil sadece power ile romantzm yaşamasını bekliyodum bu yğzden baya hayal kırıklığına uğradım ama ellesin tabi çocuk benimle aynı hedeflere sahip
@Rıfat84 ağzım ya da bu durumda ellerim :d mühürlü :x izleyip görürsün artık
Spo vermeme çalışmanı taktir ettim de senin kızlar soruyorda ne işin var ya genelde burada cahil zevksiz insanlar oluyo ben ego tatmini için filan giriyom bazen
@Rıfat84 cahilleri aşağılıyorum arada ve soru yanıtlamak için başka yer yok sanırım ask. fm de bozdu öyle vakit "öldürüyorum" ciddi anlamda ölüyor
Aynı ben ya ama benim buraya ilk girme nedenim ergenlik hakkında soru sormam lazımdı ve ailemle iletişimim olmadığı için sorucak kimse yoktu bu yğzden buraya sormuştum. Eskidende ask ilişkilerinde geziyodum ha bire artık o rası sarmıyo cinsellikte geziyom neden cinsellik sorma
Aslında teknoloji ve bilgisayar ile aram çok iyi çok da seviyprum ama ordaki insanlar çok basit şeyler soruyolar oyunlar kısmındada Pubg dışında bişey konuşmuyolar online oyun sevmiyorum zaten
@Rıfat84 cinsellik birkaç gündür engelliydi bugün açtım engelini bazen sıkıyor. Aynı şekilde aşk ilişkileri de bir sürü uydurma hikaye var yazıyorlar paragraflarca sonra trolledim diye seviniyorlar... Olur sormam zaten sormayacaktım :d
@Rıfat84 anladım :d genelde boş şeylere yorum yazıyorum sanırım karşındaki insan da önemli çünkü dediğini alabiliyor mu bakıyorsun ne ise mangama döneyim artık iyi geceler
Anime izliypmusun bu arada izliyosan ne izliyosun
Neyse konuşmak istersen yaz bunca cahil arasında manga okuyan birinş görünce heycanlandım
@Rıfat84 burada anime izleyen kişiler var aslında mangayı bilmem de. Anime pek izleyemiyorum birisinin itelemesiyle başlamıştım bişiye hala bitirmedim
Sohbet etmiyorum ya soru yanıtlama anca
Hee tamam sıkıntı değil üzdü
genelde film izleyerek
evet arzuladığımı düşünürüm ;)
nasıl olduğunu yakından görmek istemez misin ;)
Genelde hoşuma gideni herkesi
Video atıyım izle 😂😂😂
Tabiki hayal edip otz bir cker bence ceksinler😋
Cekmesek olmaz biliyosun shshahaha
Evet sizdeki gibi ama sıvı atıyoruz
Genelde öyle ama izlediğim videolarda var
Nıç kadın olsun yeter diyrolsr
Hayur.
Beni bitirdin şu an 😅😅
Omzuma. kadar attiriyorum
Kulaklarımızla
gösterim