Yıllar önce dostum olan bir doktora erken boşalıyorum deyip ilaç istemiştim. Kaç dakikada boşalıyorsun dediğinde 20-25 dakika oluyor demiştim. Acaip bir fırça yedim. Meğer tıbbi olarak 1 dakika ve daha kısa süreye erken boşalma denirmiş. Erkeğin geç boşalması konusunda ne düşünürsünüz?
Erkeğin erken boşalması her zaman sorundur. Peki geç boşalmasıyla ilgili ne düşünürsünüz?
Erken boşalma sorunu olduğunda erkek kendisiyle barışık olursa kadını yarı yolda bırakmaz, orgazma ulaştırabilmek için bir sürü seçenek var. Ön sevişme ile partnerini mutlu sona ulaştırabilir. Belki bu sayede partnerinin zevk çığlıklarını duyarak tahrik olup 2. raunda hazır olabilir. Bu sefer süre daha da uzar ve kadın da peş peşe orgazm olarak unutulmaz anlar yaşar.
Herşeyin azı karar, çoğu zarar demişler. Ama kim demiş, ne zaman demiş inanın bilgim yok. Ben ise şöyle derim Fenomenim dinleyin beni boşa konuşmuyoruz 😂😂 Erken boşalmak evet sorun hatta bir çok kişide olan başlıca bir sorundur. Duvara farklı saatler asmayın erken boşalma her dilde, her saatte erken boşalmadır. Geç boşalmakta bir sorundur evet, vet yanlış okumuyorsunuz ciddiyim ben. Çok fazla olması kadında kurumaya ve canının yanmasına neden olur. Bu da ilişkide zevk yerine acı duymasını sağlar. Bu nedenle her şeyin kararında olması en idealdir.
Çok ciddi bir sorun. Uyarılıyor ama zirveye çıkamıyorsun, belirli bir süreden sonra partnerin bitiyor, zirveye yakınsın ama gelmiyor. Partnerin h fiziksel, hem mental acı çekiyor. Beni istemiyor musun, beğenmiyor musun gibi saçma sorulara maruz kalıyorsun..
İki durum da berbat. Al birini vur ötekine. İlk deneyimlerimde erken boşalma yaşıyordum, bir dönem de geç boşalma yaşadım. Şimdi çok şükür o bana değil ben ona hükmeder durumdayım. Ne zaman istersem o zaman boşalıyor
Bazı kızlar kayganlık gider can yanmaya başlar falan demiş. Oral diye bir şey yok mu ben anlamadım? Neden bu süreler sorun ediliyor? Bilmediğimden soruyorum. Tecrübesizim. Şahsen düşününce oral ile bu süre farkını halledersin diyorum. Tecrübeli biri aydınlatsın.
Bence geç boşalması erken boşalmasından daha büyük bir sorun çünkü sürekli cinsel ilişkiye giriyoruz içeri doğru gidiyor geliyor belli bir yerden sonra kayganlık sayısı biter ve et ete sürdüğü için yanma hissi Tariş gibi şeyler olur belli bir yerden sonra sıkılırız her şey tadında güzel erken boşalması bile daha iyi ama geç boşalması çok kötü
Sürenin bir öneminin kalmadığı cinsel yakınlaşmalarda bunlar problem edilemez. Partnerine haz vermek isteyen erkek bunu başaracak zekaya sahipse çözümü de bulabilir. Dakika beklentisinde olmayan her haliyle onu kabul eden bir partner yanında her şey güzeldir. Bazen saatlerce beraber olurken bulamadığın hazzı 10dakikaya yaşayabilirsin
bence seks yaparken 5 dk altında boşalmak erken boşalmadır. ideali 20- 30 dk. geç boşalma 45 dk ve üstünde olursa geç boşalmadır. erken boşaldığım anlar da oldu geç boşaldığım zamanda oldu. her ikisi de kötü.. en önemlisi seks yaptığın partnerinle birlikte haz alıp birlikte sonlandırmaktır. fazla uzatmak ya da az yapmak iki tarafı da üzüyor.
İki tarafta doyana kadar sevişmeli. Yok 30 dakika yok 2 saat falan kafaya takmamak lazım. Bana kalsa sabaha kadar yaparım. Alev mi çıkacak ulan sanki 😀😀😀
Aslında Erken Boşalma Bazen sorun olmayabiliyor İstek de Kalan Erkekler de olabiliyor Herif 2 postaya geçiyor 😅 Ama İşte Maalesef biz erkekler çoğumuz da boşalınca Zevk gider
Erken bosalmadan ziyade ereksiyonu devam ettirememek sorundur geç bosalma sorunu ise baslı basina bir sorun çünkü belli bir sureden sonra kadın acı hissetmeye baslar