Erken boşlama sorun değil ki bunun tedavisi var lakin bazı erkekler direk ön sevişmesiz aç gibi saldırmaları kadının ne istediğini bilmemesi daha büyük sorun bence.
Cinsellik zaman zaman kaygıları da barındıran bir durumdur. Şu unutulmamalıdır ki her ne kadar cinselliğin mekanik bir yönü olsa bile, birçok şey beynimizde şekillenir. Cinsel isteğin oluşması, uyarılma ve orgazm beynimizde oluşur.
1. “Ya sertleşemezsem..” İnsanlar günlük yaşamın stresinden etkilenirler. İlaçlar, yorgunluk, eşin isteksiz olması, gerginlik gibi nedenler sertleşme soruna neden olabilmektedir. Bu durumlarda, cinsellik başlamasına rağmen erkete sertleşme ya hiç olmaz ya da yeterince oluşmaz. Kişi bunun yaşam boyu devam edeceğinden kaygı duyar. Daha sonraki seferlerde erkek cinselliğe odaklanma yerine sertleşmesine odaklanır. Dolayısıyla en ufak bir sorun kişinin sertleşme kaybına neden olabilir.
2. “ Ya erken boşalırsam..” Erken boşalma erkeklerin cinsel yaşantısının ilk dönemlerinde doğaldır. Aynı eşle uzun süre ilişkilerde giderek süre uzar. Ancak bazılarında, bu süre yeterince uzamaz. Bu kişiler cinsel yaşantılarında oldukça kaygı duyarlar. Bu nedenle bazen cinsellik esnasında birden fazla boşalma deneyerek ikinci veya üçüncüsünde süreyi uzatmaya çalışırlar. Burada kişi cinsellik yerine boşalmasına odaklanmıştır. Bazıları bunu engellemek için geciktirici spreyler veya ilaçlar kullanırlar.
Erkeklerin cinsellikteki en büyük sorunu bence ilk olarak "ya sertleşemezsem" oluyor. İkinci olarakta erken boşalma geliyor.
Tabi bunlar daha çok cinsel deneyimi bir nebzede olsa tatmış olanlar için geçerli. Diğer erkeklerin öncelikli korkusu penis boyutlarının yetersizliği oluyor.🙂🙃
Bu sorunun aynısını geçen gün ben de sormuştum ama genelde hayır cevabı geldi ben de şu soruya böyle bir cevap vermek istiyorum erken boşalma değil ama ereksiyon kaybetmektir bence çünkü erken boşalınca sorun yok ama ereksiyon giriyorsa sıkıntı
Bana göre doğru anda doğru hamle yapamama durumu. Uyumsuzluk oluşunca, ofsayt bayrağı erken kalkıp, inebiliyor. Oysa ki maç uzun ve aceleye gerek yok. Keşif kısmı çok önemli, define avı gibi düşünebiliriz. Doğru yeri işaretlediğinde, hedefe ulaşırsın ve zenginlik senin olur.
Erken bosaldigini gormezden gelen erkekten daha buyuk sikinti yoktur. Bunu gurur meselesi yapar ne tadavi olur ne kadini dusunur. Sonra gelsin beni niye istemiyorsun sorulari.
Haklısınız kadın. illeti olarak bu konuda sonuna kadar haklısınız.. iki cinsinde hatalari var herkes farkında olmalı.. işte iletisim olursa güzel olucakmancak
Tedavisi olan bir durum oldugu için bence çok büyük bir sorun olmamalı bu durum. Sağlıklı bir ilişki idaresi bence daha büyük bir sorun olsa gerek. Çünkü bunu başarabilen az insan var.