Boşanmam
Kocam çok erken boşalıyor sizce bu konuyu artık açıkça konuşmalı mıyım? Ne yapılmalı bu durum için?
Boşanmam
7 saniye bile değil yani oraldan sonra bir girdi bir ileri bir geri durdu boşaldı uyuduben hic tatmin olmayı bırak bişey anlamadım
Mecbur gece mastürbasyon yaptım
Ya bunun bir tedavisi falan yok aslında ilaç falan diyenlere asla inanmayın çünkü ürünlerini satmak için insanları bağımlı hale getiriyorlar zamanla ürünlerini pahalıya satıyorlar benim sana önerim eşin ile cinsel ilişkiye girmeden önce eşini bir defa boşalt işter içine istersen de eline nasıl istersen kusura bakma öyle dediğim için ve özür dilerim boşalma sonrası eşini duş almaya gönder o gelince cinsel ilişkiye girin hem eşin geç boşalır hemde penisi boşaldıktan sonraya kadar dik ve sert olur yani biz erkekler de erken boşalma normaldır dediğim gibi düzenli yaparsanız bunu eşin kendini kontrol edip bu sorunu da ortadan kaldırabilir
erken boşalma zihinde başlar zihinde biter. seks anında sekse odaklanır ve senin inlemelerinden zevk alırsa saatlerce seni boşalmadan becerir ama seksten zevk almıyorsa öpüşme sevişme oral gibi şeyler ya da inlemelerin etkilemiyorsa erken boşalır. Ben 4 ayrı posizyonda sabaha kadar her birisi en az yarım saat yapıyorum. Yani kocan kendisini geliştirmeli. Oral sekste eklenince 5 kere yapmış oluyorum.
Erken boşalan erkeklerin masalları bitmez
Yok ilk kez böyle oldu
Yok sen çok ateslisin
Yok sen çok darsin vs vs vs
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Bunun tek sebebi bu. Düzelir ama çok uzun sabırlı bir dönem gerekir.
Geçmiş olsun
İkinci seferi yapmıyor mu boşaldıktan sonra hemen içinden çıkıp ilişki bitiyor mu
Ben de bazen erken boşalma oluyor ama ikinci seferi yapıyormuş gibi devam ediyorum en azından partnerim de orgazm oluyor
İkinciyi yapalım diyor bu sefer de zevkim hevesim bitti diyor yapmıyor yatiyor
İkinci seferi yapalım demicekki o an devam edecek hem senin orgazma ulaşman İçin hem kendi ikinci seferi boşalması İçin ara verip tekrar istediği zaman istek heves kaçıyor tabi
Çözüm aramak çözüm bulmaya çalışmak en mantıklı olanı
Cevap
21Cevap
arkadaşım erken boşalma sorunu diye canım şey uydırdılar inanmayın
bir erkek istediği zaman boşalabilir. isteği dışında boşalamaz.
erken boşalma denen bir hastalık var ama dünyada yok denecek kadar sayısı az. bunu duymuşlar ve kendi bencilliklerine yamamışlar. inanmayın
bencil öküz erkek kendine odaklanır ve sevişmez ya da üstünkörü yalandan geçiştirir. sürekli ilişki sonuç odaklı olur. kendi işini görür *.
erkek değin kadınını başka çözümlere muhtaç etmez. şerefli erkek kadınını mutlu eder. ona odaklanır ve sevişme odaklı olur.
mutlu olamayan kadın yoktur
mutlu edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır
cinsellik evlilikte eşit haktır. çiftin biri bu konuda mutsuz ise hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar
bence sen onu boşa.
biraz onurlu olun yahu. size eskort gibi davranmasına neden isin veriyorsunuz.
güncellemene bakılırsa sen akılsızın tekisin. çek o zaman bu kahrı
cinsellik allahın yarattığı sağlık için düzenli mutlu geçirilmesi gerekn bir ihtiyaç
hem yaratan hem hukuk sana hak veriyor sen elinin tersi ile çeviriyorsun
sende onur olsa kocana dersin ki ben eskort değilim köle değilim kendini mutlu edip beni ortada bırakamazsın. ama yok siz köleliğe alışmışsınız. ne halin varsa gör.
Bı cinsellikle mi sevmediğinin kanısına vardın? Sence birbirimizi sevmesek evlenirmiydik?
Evet cinsellikte sıkıntı yaşıyoruz ama aşkta var.
Yani sırf erken boşalıyor diye adamı mı bosayayim
Ztn çözüm bulmak için soru sordum
Eskort falan demişsin ne sacmaliyorsun sen
Öyle bir kafada olan birisi olsam hiç çözüm aramam altına yatardim her gece.
Doğru düzgün saygılı yorum yapmayacaksan yorum yapma hadi yallah
sen okuma yazması olmayan birisin
sen eskortsun demiyorum sana eskort gibi davranıyor dedim
tamam sen celladını korumaya devam et.
ileride çöktüğünde hayatın rezil olduğunda eğer ki biraz aklın varsa aklın başına geldiğinde bu sözlerimin değerini anlarsın. vay eşek kafam biri beni uyarmıştı ama ben saaaaalaaaakça aşk saçmalığı ile hayatımı söndürdüm dersin
daha yazma senin kapasiten belli
Bu konu yatak dışında ciddi ciddi konuşulmalıdır
Birçok terapi yöntemi var fark ettirerek ya da ettirmeyerek sonuç alabilirsin
bi yanlışın olmasın 7 saiye ne be kırmadan incitmeden bi dene konuşmayı ya da öndne boşalt sonra ikincide ilişkiye girin
Tedavisi var. Hem zihnen hem bedenen kendini eğitmeli. Ayrıca tek posta da neymiş. Yazık sana
Çok korkunç bir şey yani senin Kesinlikle o adam tatmin etmez
Peki sonrasında İkincide uzun uzun seni mutlu etmiyor mu
Gerçekten yazık sana net söylüyorum durmadan 25 dk 《ön sevisme dahil degil》
Konuş bu durum evliliği mahveder. 5-10 dk tamam ama 7 sn rekor. Sen de kendi kendine takılırsın bu şekilde her zaman.
Çok kötü. Ben elimle 10 15 dk da boşalıyorum. Acaba bende çabuk boşalır miyim?
Böyle oluşunu biliyor olmalı kitu bir durum içinde bulunduğun
Troll gibi geldi bana biraz
Niye
O kadar kısa sürmüyordur ya yine 3 5 dakka sürüyordur biraz abartıyorsun diye düşünüyorum
mastürbasyon yaptıgından haberi var mı
Yani biliyor
Kızıyor ama yapacka bişey yok tahrik oluyorum oluyorum sonunda orgazm olmayınca elle yapıyorum
Hayır gizli yapıyorum
cevabı vermişsin. biraz zaman tanı.
Bir kaç öneri de bulunabilirim
İstersen yardımcı olayım
evet söyle ona. Birlikte çözümüne bakın
pekı deneyımlerını kıyaslama ımkanın oldu mu
bu senı delı edıyordur
Hiç şöyle çatır çatır dakikalarca s. kmiyor mu?
Ahh nerde öyle
Yazık sana. Ne öyle ergenler gibi değdirir değdirmez boşalma olur mu hiç
Sanal partner edinmeyi düşündün mü?
Yok ya yapamam kocam kızar ztn masta kızıyor
Gizli yapıyorum bu yüzden
Onucok seviyorum sadece işte bu boşalma sıkıntı
Konuşup çare aramalısınız ki çareside var
yazık ya
Hepi boyleydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?