Kararsız kaldım seviyorum kocamı da aslında ama kadın gibi hissettirmiyor
Boşan
Aldat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın gibi hissettirmiyosa önünde 3 seçenek er ya da geç birini seçmek zorundasın, ya boşanacaksın ya aldatacaksın ya da böyle mutsuz bir hayatı kabullenip devam edeceksin seviyosan ve tek sorun cinsellikse bir dost edinebilirsin ama gönül işlerine girmeden
Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Peki kocanın bugüne kadar en erken boşalma ile en uzun boşalma süreler nedir?
Cevap
45Cevap
Öncelikle sana gerçekçi bir kaç yol göstereyim.
* Adamı seviyorsan tedavi olmasına yardımcı olmalısın. Bu tip sorunların bir çoğu genellikle psikolojik. Ancak bir düzelme kaydetmekten uzak kalırsanız başka yollarda var.
*Boşanmak mesela sizin en doğal hakkınız.
*Her şey bazen cinsellik olmuyor, adamlar bir ömür geçirilebilir.
*Aldatmakta bir ihtimal dahilinde, ancak şunu unutmayın Türkiye'de herkes tabular ve baskılar ile büyüdüğünden ötürü aldattığın kişide erken boşalırsa şaşırma. İlişkiye girmeden önce kimse sorarsan penis boyu 18-20 cm dir. Minimum 40 dakika içinde kalıyordur. Ancak yanına geldğinde niagara şelalesine döner. :D
*Son olarak bir diğer yol ise bunu eşinle paylaşarak cuckold ve swinger tarzı ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu sizin hem evliliğinizi diri tutar, hemde kocan sana karşı mahçup durumdan kurtulur. Bu durumu yaşayan bir kaç çift ile birlikte olmuştum. İnanın çiftlerin evlilik ömrü uzuyor resmen.
ben seçenekleri işaretlemedim sanki karpuz aldın kelek çıktı gideyim bir tane daha alayım diyor gibisin 'AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ' senin durumun o
Afedersiniz ama seçeneklerinize sokayım. Mesela tedavi olmasına yardımcı olsanız bunları düşünmek yerine? Sevmiyorum ayrılmak istiyorumun bahanesi mi bu şimdi?
Her sorunda boşanmalımıyım ayrılmalımıyım gibi şeyleri bırakın Allah aşkına. Bu o kadar da büyütülecek sorun değil herşeyin tedavisi var. Aynı sorun senin için geçerli olsa nolurdu acaba?
bir süre sonra daha uzun sürse ne olur daha sert olsa ne olur gibi düşüncelere kapılacak ve aldatacaksın belkide
Erken bosaliyor diye hemen bosanma ya da aldatma yolunu mu seçiyorsun. Tedavisi yok mu hic ona baktiniz mi esinle hic konuştun mu bunu direkt bosanma veya aldatma olur mu. Burdakiler zaten pusuda bekliyor birisi dussunde çökelim diye
Aldat. Aldatacağın kişinin aleti en az 21 cm ve kalın olmalı, geç boşalmalı ki seni orgazm denizinde yüzdürsün.
Penisin yapısından kaynaklıdır çok ince ise veya küçük bu sebeplerinden biri. Hani çözümsüz bir şeyde değil sevgin yoksa zaten direkt Bisan
Seviyom
Konuş çözümü yoksa Bisan bence tatminsiz hiçbir ilişki hoş değil
Seks için boşanmak saçma olur.
Evliliğini devam ettir.
Yardım almak istersen ekle beni
Bu sorunun üstesinden geldim tabi kolay olmadı ama sizde deneye bilirsiniz
yatakta tatmin evliliğin temel şartı. çocuk yokken boşanmazsan çocuk olunca ben gibi kalırsın :D
Ömür boyu adam gibi s. kilemeyeceğini düşündüğünde gözün kesiyor muÖ
işte bu cahil olduğunun bir göstergesi boşan normalde tedavi ol derdim * sevmiyorsun ki kocanı sevsen çözüm arardın dr giderdin vs boşanmalı mıyım diye düşünmezdin allah yardımcısı olsun adamın
Sen de erken boşanmaya git sorarsa nasıl oluyormuş gör diye yaptım dersin
Biraz bekleyin bidaha yapın çok zor değil ya. Ben karım beni boşaltamıyor diye ayrılsam ohooo
Seviyorsan ayrılmanın anlamı yok. Başka erkeklerle tatmin olmak daha kolay sanki? Var mı peki gözüne kestirdiğin, içinde hissetmek istediğin birisi?
Evet
Kim o? Eşin tanıyor mu?
kusura bakmayın da
boşan/ aldat diye anket yapıyorsanız siz mutlu olmayı hak etmiyorsunuz.
adam size fazla bile.
erken boşaldığında devamı gelmiyormu 2. 3. 4. posta falan
Aynen hemen boşan geç gelen birini bul bu ne saçma bir soru ya :D
Doktora gitsin
Nedenki siz doyumsuzmusunz
Hayır ya bir doktora gidin ya
Tedavisini olana kadar yedekle
Sorunu çözmeye çalışsanız daha doğru olmaz mı
Bizi ilgilendirmez o senin ve kocanın sorunu
Vanayı kısmayı denedin mi
senin aldatasın var bahane arıyorsun sanırım :D
Aldat canım, boşanıp ne yapacaksın? Bir sürü iş.
Geciktirici sprey kullansın
Ben hep geç geliyorum
Aldat tek amaç o ise😈
Aldatirsinn o haldeee bosalmiyosun zevk almiyosunn
boşan onu hak etmiyorsun
Boşan
evliliğe devam et
Nasıl
Tedavi olsun
Cinsel terapiyle hemen çözülecek bişey bu
Tedavi olsun ya da boşan
Ne saçma seçenekler.