Tam zevk almaya başlıyorum boşalıyor yarım kalmaktan bıktım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmaalesef bunun birçok sebebi var bu konu üzerine bıraksan sabaha kadar konuşurum derler ya öyle bir konu , erken boşalmak en temelinde psikolojikdir. yani bakış açısı ve cinsellikten ne anladığınla değişen bir durum nasıl mı ; küçük yaşlardan beri cinsellikle tanışan erkek sürekli 31 çekmek ve boşalmak içgüdüsü eğiliminde , çünkü cinsellik onun için sadece içgüdüsel üreme faaliyeti , bu zihniyetle büyüyünce cinsel ilişki onun için beyninde aynı amaç için var ve biran önce beyni boşalmaya çalışacak şekilde programlıyor , cinsel ilişkinin zihinnsel ve ruhsal tatminliği partnerinin tatminliği vs önemli değil onun için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGecmiste yaptigi masturbasyonlar gun gelir tirmalar.. alistirmis kuru kuru surekli masturbasyona zevk almiyo ki zevk versin penis basina toplamis zevk sinirlerini git gel yapiyo bosaliyo tabi ki careleri var ama kendisine hakim olmasi gerek seninle bag kurmasi ilgilenmesi seni onemsemesi gerek. Bunun icinde iletisimden geciyo dur kalk metodu uygalayin prezervatif takın geciktirici kullanın bosalacahi zaman cekilsin beklesin sonra devam etsin mastürbasyon yapiyosa artik biraksin p. rno tarzi seyler izlemesin mesela zaten gecmistekiler zarar vermis
00 Yorumla
+1 yılBenim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Peki seni kocanla bugüne kadar en erken boşalan ile en uzun boşalan süreler nedir? Yinede Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de öyle, ikinciye devam edelim diyorum biraz dinlen, yok s*kim indi kalkamaz daha deyip yatıyor :S halbuki en fazla 10 dakika sonra tekrar sertleşebilir ve ikinci kez ilişkide daha geç boşalabilir ve o da ikinciye boşalır zevkini alır ben de orgazm yaşarım ama yok, 18 yaşındaki sevgilimi özlüyorum çocuk peşpeşe iki kez yapardı bazen 15 dakika bekler üçüncüyü de yapardı, ve kesinlikle orgazm yaşardım zevkle. o da erken boşalıyordu ama kullanmasını biliyordu o yaşta, eşim ne kullanmasını biliyor ne zevk vermesini, anca penisinin büyüklüğüyle övünüp kendini kandırıyor
64 Yorumla- +1 yıl
Sen gibi biri olcak hayatımda günde 5 posta bdsm birde off
- +1 yıl
.
+1 yılÖn sevişme uzun olsun
Elini kullansın ve ikinci üçüncüye hızlıca hazır olsun. Bu sayede sen de yarım kalmazsın ya da geciktirici şeylerden kullanacaksınız00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu fiziksel olabilir psikolojik olabilir.
epimedyumlu macun yedir pompadan önce , teşekkür edersin.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldı evleneli
Önsevişmeyi uzatın sen zevk al aya başladıktan sonra sekse başlasın seni yarım bırakmasın00 Yorumla
+1 yılCunku evlilik sekse en uzak seydir de ondan. Illaki bir seyler sorun olur illaki zamanla heyecan arzu tutku biter.
00 Yorumla
+1 yılBu durum psikolojik olduğu kadar fizyolojik etkileri olan bir durumdur bence bi doktora görünmesinde fayda var
00 Yorumla
+1 yılerken boşalma sorunu vardır ya da vajinan o kadar sıcak ve dar ki hemen zevke geliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun tedavusi ya da çözümü var yani yok değil ki o istese yeter
00 Yorumlaseni şişme bebek gibi kullanıyor anlaşılan :D:D:D
00 Yorumla
+1 yıldoktor ile görüşün lütfen, emin olun ki yardımcı olacaklardır...
00 YorumlaOnu kendine kenetle, o bittiği an zincirleri eline al.
00 YorumlaDoktor kontrolü daha sağlıklı olur gereken ilaç tedavisiyle düzelebilir. Tabi eşin bunu kabul ederse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyip de yine yapsın. İlk boşalmada erken gelse bile ikincisinde süre uzayacaktır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAblağ iradesiz bilgisiz bi kocan var ne yazık ki yapcak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinan dar mi cok zevk aliyorsa hemen bosalir benim kocam da ayni bosalip gotunu donup yatiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirde ben sokayım aradaki farkı hisset köküne kadar inlete inlete fıskırtırım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar canını sıkma bence libidosu yüksek erkeklerle kaçamaklar yapabilirsin mesela 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal herkesde aynı olmaz süre, geciktirici kullansın birde çok geç saatlerde yapmamak lazım yorgunluk artıyor, birde görsel ve davranışsal olarak isteklendirebilirsin böylelikle 2 ve 3'ü de atabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kaç dakika sürüyor peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu çözecek olan sensin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldardır seninkisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeycanini kontrol edemiyor demekki. Alistirma yapin
00 Yorumla
+1 yılO yüzden almadan önce sevişeceksin
00 Yorumla
+1 yılSeni de rahatlatması lazım. Yanlış yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılseftalin çoook genişlemiş ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılkonuştun mu bu konuyu hiç eşinle?
00 Yorumla Haklisin kötü durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben senin işini cozeyim 😂
00 Yorumlaİkinci yi işte İkinci gec olur
00 YorumlaÇözümü biliyo olmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKiyamamm yaaa
00 Yorumla Cokmu guzelsinnn
00 Yorumla
+1 yılNe kadar bir sure bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İlaç al ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvanaları gevşemiştir
00 YorumlaNe sorun var ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği