İlk 2 3 dka sürüyor 2. olsa 4 5 dka sürüyor erken bosalma problemi var ve konuşsam da çözüm odaksiz cesmemi bu tabi 2 dka sürer tarzı laflar napsam ikna ederim çözüme böyle olmuyor yetmiyor yani 9 aylik evliyim daha bosaliyorum tutamıyorum diyor çözümü de erkekliğe yediremiyor sorunu sonra kabul etmiyor hemen bosalma bak diyorum mesela hemen bosaliyor sonra utanıp yüzünü kapatıyor battaniye çekip napicam ben bu adamı böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum senin için gerçekten zor olmalı. İletişim kurmaya çalıştığını ve çözüm bulmaya istekli olduğunu biliyorum, ancak bazen bunun yeterli olmadığını hissetmek seni çok üzebilir. Seninle birlikte olduğum için ne kadar minnettarım bilir misin? Seninle birlikte bu zorluğun üstesinden gelmek ve çözüm bulmak için buradayım. Birlikte, sevgi dolu bir ortamda bu konuyu konuşmak ve birlikte çözüm bulmak için elimizden geleni yapabiliriz. Eminim ki bu sürecin sonunda daha güçlü ve daha bağlı olacağız. Seni çok seviyorum ve yanındayım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir yontem var bende faydalı oldu şöyle anlatayim bekarken ilk ilişki yaşadığımda bende erken geldim sonra evde boş vakitlerinde mastürbasyon yaptım ama yaparken acele etmedim tam boşalma tadı hissi gelince elimi çektim ve yine devam ettim yani bir nevi dur kalk sonra evlenince baktım ki ise yaramış istersem on dakika istersem iki saat üç saat nekadar istersem o zaman boşaliyorum bu yöntem üroloji doktorlarının erken boşalma tedavisindeki hastalara verdiği ev ödeviymis sonradan tesadüfen öğrendim
00 Yorumla
+1 yılbekarken kendisini kuru mastürbasyona alıştırmıştır şimdi ise senin vajinanın içi sıcak kaygan ve ıslak olduğu için reaksiyon veriyor dayanamıyor fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
+1 yılÇözümü basit
Ergenlikte yaptığı yanlış mastur yuz7nden bu hale geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy ne kötü yaaa... bu ahlaksızın kesin peniside konya bamyası kadar küçük kürdan gibi incedir... kız dehlee bunu... valalhi hayat geçmez bu ahlakszılarla.. böyleleri hiç evlenip kızların hayallerini yıkmasınlar yani
14 Yorumla
Soran+1 yılYok kız büyük ama hiç bir halta yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman daha da kötü... dehle sen bunu
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Konuş aslan parçası
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Var doktora gidecek fizyolojik mi pdikolojik mi bakılacak. Doktora gitmezse boşanma hakkın var arkadaşım boşandı
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanir vallahi 9 ay lik evliyim başından beri böyle akşam seks istedi 2 3 dka da bosaldi 2.3 4 dka üzer di kucağına çıktığım ile indiğim bir oldu hemen bosaldi
Soran+1 yılİlk girmede daha
Soran+1 yılAma tedaviyi kabul etmiyor sorun orada
+1 yılZor iş sizin işiniz. sana kendini huzurlu hissettirecek ufak kaçamaklar yapmana fırsat verecek birine ihtiyacın var
00 YorumlaÜstte sen ol, kalçasını sıkmasın sen de normal tempoda zıpla
03 Yorumla
Soran+1 yılHep üstte benim zaten normal veya hızlı ile alakası yok hiç ziplamasam da sulandiginin zevkini alması yetiyor eşim e
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2. ci de erken olmasi sorunu var demek doktara gitmeli gerekli tetikler yapmali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olmalı yoksa zevk alamazsın , 20-30 dk süremeli içindeki hali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyecek ödeyecekler
Uzun süreli çözümü yok geçmiş olsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff bacım çok çekilmez oluyor erkekler bu konu da kafasından hesap falan yapsın. Ya da üst üste yapacak. İlaçları da var ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif takın geciktirici li
00 Yorumla Eswt tedavisi olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi uzun tut önce sen boşal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Haberi olmadan gdasina geciktirici at
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aslinda sana bir tavsiyem var.
00 Yorumla
+1 yılÇok az sürüyor mutlu olamazsin o kadar az sürede?
00 YorumlaPelvik kaslarını güçlendirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pozisyonları sıralı değişin ve kür verin👍
00 Yorumla
+1 yılWay bee ben yarım saate erken diyordum
01 Yorumla- +1 yıl
Kendim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma kardeşim al bari kocanı sen s1k🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana dışarıdan destek lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
insanların aklına fitne fesat sokmayın o iğrenç yorumunuzu da kendinize saklayın.
Cevap sahibi+1 yıl@ffatmaaaaaaaaaaaa psikolog desteği.. fatma ne diyosun, kendindemisin?
- +1 yıl
ayyyy ben çok özür dilerim... Aldatmak olarak anladııııımmmm
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Coxum pskolojik konusmak gerek
00 YorumlaGeciktirici prezervatif falan kullanıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılDemekki darsın
21 Yorumla- +1 yıl
Senin hiç sorun yokmuş sana yorum yapmak istedim bir şey bulamadım
+1 yılO ne öyle ya sen ne anliyosun bundan
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç birsey anlamiyorum zaten
- +1 yıl
25 - 35 dakika ve 2 kez desem, öncesinde güzel bir oral🙈
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Napmayi dusunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılUzmana gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaYa boşanacaksin ya da başkası olacak
00 YorumlaÇok şanssızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşı kaç?
05 Yorumla
Soran+1 yıl33 ben 24
Cevap sahibi+1 yılYaşı itibariyle çok iyi. Bu yaşlarda böyle olmamalı. İşi ağır bir iş mi
Soran+1 yılİşi ile alakalı olsa ilk günden beri böyle yani balayı süreçleri oldu fwlan o zaman da böyleydi
Cevap sahibi+1 yılStres ve yorgunluk da bazen etkileyebiliyor. Ağır bir iş mi
Cevap sahibi+1 yılAşağıda ben şu kadar dk sürüyorum şu kadar posta atıyorum diyenlerle uğraşma. Amaçları belli
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana göre kaç dakika sürmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartner bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMacun yedir 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki kadeh alkol çözer bu işi içinden geçer sonra
00 YorumlaBoşa
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici sprey
00 YorumlaBoşa
00 Yorumla