Her gece aynı çok tatlı diyip boşalıyor sonra mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum oynama diyor yanlız yapmama kızıyor seks oyuncak viblator vs alicam diyorum ona da kızıyor hem doyuramıyor hem herşeye kızıyor nasıl çözerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdına üzüldüm. Bence onun pili bitmiş ve son kullanma tarihi geçmiş. O bir daha iflah olmaz. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konu ile alakalı eşiniz ikna edip doktora giderseniz inanın çok daha mantıklı olur. Burada sizi özele davet edip yardımcı olurum diyenlere sakın inanmayın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılKocan bencilin teki belliki sadece kendi zevkine bakıyor seni düşünmüyor madem erken boşalıyor ya tedavi olacak ya da hemen arkasına ikinciyi yapacak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
+1 yılCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. 1 hafta 10 gün yapmayın bu süre zarfında kocan mastürbasyon yapsın sürekli 1 hafta 10 gün sonra tekrar deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani seni tatmin edemiyorsa o zaman farklı yollardan kendini tatmin etmen gerekiyor ya da acele etmesin önce seni hazırlasın sonra girsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum. Tutamıyor mu kendini yoksa bencillik mi yapıyor sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılGeciktirici kullan dedim hayır dedi tedavi ol dedim çeşmemi bu dedi boşalma tut dedim tutamıyorum dedi
+1 yılKonuşarak bence birazda destekle gelmeden önce dişari ciksin beklesin girsin özellikle kafada biter erken boşalma şartlanma ile alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok erken boşalıyor ama böyle doymaz ki insan sen daha tam islaniyorsun boşalıyor anladığım
02 Yorumla
Soran+1 yılIslanamıyorum zaten ıslatmak için başka yönetim kullanıyorum tam sürtünüp edip zevke geliyorum o sıra icime alıyorum bakıyorum boşaldı boşalma tut diyorum tutamıyorum diyor
- +1 yıl
İyi sabrediyorsun böyle tam bir yatakta kadın olduğunu anlamadan günlerin gecer gider sürekli nereye kadar mastürbasyon da...
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani onun ağzı yok mu Niye ağzıyla mutlu etmiyor diliyle ikinciyi niye yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etklliler00 YorumlaMerhaba ben jinekologum eşinin doktora gitmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen girip çıkmasın o zaman biraz daha sana zaman ayırsın
00 Yorumla Erken boşalıyor onun çözümü ilaç ya da kendini kontrol etmek. Böyle sen hiç mutlu olamazsın
00 Yorumla
+1 yılHimm valla ben uçuruyorum beraber olduğum kişiyi önce o tatmin oluyor peşinden ben geliyorum
00 Yorumla
+1 yılSenin eşinden olmaz evliliğin yüzfe 70 i sekstir o yoksa kapıya koy
41 Yorumla
Soran+1 yılHiç hayır yok daha 7 aylık evliyim hamile de kaldım birde 2 buçuk aylık geciktirici al dedim hayır dedi tedavi ol dedim çeşmemi bu dedi nerdeyse girdiği gibi boşalıyor hiç bir halt anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyuncak alırsan ilişkiniz için daha iyi olur. Erken boşlama olmasa bile işe yarıyor renk katıyor. Eşim için aldım ben.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil öküz seninle ilgilenmiyor seni hazırlaması lazım
03 Yorumla- +1 yıl
hep yarım kalacaksın tedavi olmazsa
Soran+1 yılTedavi kabul etmedi geciktirici kullan dedim hayır dedi çeşmemi bu dedi boşalma tut diyorum tutamıyorum diyor 7 aylık evliyim her gece böyle hamile kaldım birde 2 buçuk aylık
- +1 yıl
detaylı konuşabilirmiyiz istersen
+1 yılKoca koca değilki senin işin var kuzum geçmiş olsun daha bu yaşta tutamayan adamın yakında altına bez bağlamaya başlarsın geçmiş olsun tatlım sana 😂
00 Yorumla
+1 yılKoca dedigin eeken boslasa bile elle dille takviye yapip once seni bosaltir sonra kendi bosslir boyle hayat gecmez
00 Yorumla
+1 yılÇözemezsn o iş ole devam eder
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Erkek problemi ve erkeğin bilincinde olması lazım.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra aldatınca kadın suçlu
02 Yorumla
Soran+1 yılTedavi ol dedim kırmadan uyardım geciktirici kullan dedim hayır çeşmemi bu sorunum yok diyor tut o zaman boşalma diyorum tutamıyorum diyor
- +1 yıl
Yani önlem şart yoksa gerçekten tehlike
+1 yılne kadar süredir evlisiniz ve yaşlar ne
012 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır her gece böyle onun bir kaç dka boşalması için her gece yarim kalıyorum
Soran+1 yıl24 33
Soran+1 yılÇok tatlı diyip işleyip hemen boşalıyor tut diyorum tutamıyorum diyor
- +1 yıl
Eşinde belli ki erken boşalma problemi var. Tedavisi olan bir şey ama sabır gerektiriyor ama asıl önemli olan, eşinin bunu kabul etmesi.
ERkeklerin 1 dk altı boşalmask erken boşalma olarak geçer.
Bir kadını zaten 3-5 sürtünme ile de rahatlatamazsın
Soran+1 yılOlmuyor zaten anca zevke gelip içime alıyorum bir bakıyorum boşalıyor sıkıldım bu durumdan Kabul etmiyor sorunu olduğunu
- +1 yıl
Çok tatlı ne bir kere. Tatlı olan bir şey yok ki. Çok sıcak dersin, kaygan olur. Kontrolü kazanmakta gerekiyor. 7 ay az süre değil düzenlli seks için.
- +1 yıl
O zaman işin zor işte. Eşinin bu durumu kabullenmeden çözülmesi zor. Çünkü erken geldiğini bilip onu kontrol etmek için çaba göstermesi lazım.
Evt kontrol zor, bazen beni de etkilyior mesela ama kadının için çaba göstermek lazım.
Senin zaten kıvama gelip içine alman bile hemen olmuyor. Tam o kıvama girince de boşalması üzer.
Soran+1 yılIslak lik oluyor seviştiği için o yüzden tat hissediyor
Soran+1 yılAma ben rahatlayamiyorum
- +1 yıl
Seninki baklava yese demek altına kaçıracak
- +1 yıl
Zaten nasıl rahatlayacaksın güzel kardeşim. 2 kere sürtmeyle rahatlanır mı?
Bir de kendi fantezilerini, isteklerini ekleyince uzun istersin haliyle biraz - +1 yıl
Müsait değilsin sanırım artık
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Geciktirici sprey kullanın
00 Yorumla
+1 yılŞahane bir libido böyle olmamalı ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılMillet sprey filan der sakın kullanmasın
00 Yorumla
+1 yılaldat sende
532 Yorumla- +1 yıl
evet zevkli oluyor
- +1 yıl
Cesur yürek ya 😂
Soran+1 yılAldatamam işte burası küçük yer kaynatam ile aynı sitedeyiz herkes eşim in işinden dolay i tanınıyor biri ile girseler hemen haberi olur zaten
- +1 yıl
eve çağırmayacan zaten
- +1 yıl
Dinle ablanı tecrübe konuşuyor @yosoylaestrella
Soran+1 yılYa eski sevgilim varda guvenebilir miyim hala bilmiyorum
Soran+1 yılAldatmak için var eski sevgili de aradan zaman geçti burada kimseyi tanımıyorum eşim in arkadaşı nin birini gözüme kestirdim ama sürekli göremiyorum da
- +1 yıl
tanıdık biri olmasa daha iyi olur ele verebilir yerini evini bilmesin
- +1 yıl
yalan ya yok öyle bişi
Soran+1 yılAdam i 2 5 dkada bosalan biri aldatmayı beceremez o 😀
- +1 yıl
size benim gibisi lazım ki adam olun
Soran+1 yılOnlar da yapmayı becerebilsin ki aldatilmasin
- +1 yıl
sanki kendileri hiç bi halt yemiyormuş gibi konuşuyorlar işte
- +1 yıl
İşte bu tebrikler
- +1 yıl
ne o aynısını size yapınca gücünüze mi gitti
- +1 yıl
yorumuma dadandığına göre psikoloji bozuk olan kim belli
- +1 yıl
haklı olduğumu bilmek için başkasının onayına ihtiyacım yok
- +1 yıl
uzatma
- +1 yıl
o kadar yokluktasın yani
- +1 yıl
bu kadar erken evlendiğine göre çok talibin yokmuş anlaşılan
- +1 yıl
böyle erkeğe böyle cevap saygı bekleme
- +1 yıl
hadi hadi yol orada
- +1 yıl
Aldatan evli kadın aranıyor 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onun egzersizleri var düzenli yaparsanız uzar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 2 seçenek var. Aldatmak veya boşanmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç dakika kalabiliyor içinde?
012 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse hiç 3 5. git gel yapmadan bosaliyor aksam biraz sürtünüp sulan dim icime aldım 2 3 defa bile yapmadan boşaldı gerçekten surmesem kuru kalıyorum 3 5 git gel de boşalıyor sürtünce de 2 3 git gel olmadan boşalıyor tedavi ol dedim çeşmemi bu dedi geciktirici kullan dedim benim sorunum yok dedi boşalma tut diyorum tutamıyorum nasıl tutayım diyor
- +1 yıl
oral yapmıyor mu önsevişmede sana.
Soran+1 yılYok bekar ken ilişkiye girmeden yalar dim onda da böyle hemen boşalırdı şüphelendim ama ilişki yok die böyledir belki diyor dum şimdi ilişki olunca yalatmayi kesti insan karısına hiç yalatir mi diyor sadece bir iki öper o kadar zaten hemen boşaldigi için yalatmiyor
Soran+1 yılBenide yalamaz kendine yaptırmaz banada yapmaz bosalcagi için hemen otur diyor
Soran+1 yılBir bakıyorum çok tatlı diyip işleyip bakıyorum bosaliyor
- +1 yıl
işte önsevişmede uayarcağı çok bölge var hiçbir şey yapmıyor sanırım.
Soran+1 yılEvet o kendini uyarmak için öpüp dokunuyor kendi uyarilinca gel otur diyor direk başka yok
Soran+1 yılBencil ve hemen boşalan birisi düşünmüyor viblatör alicam diyince kendi kızıyor yanlız yapmama da kızıyor yapsaydın madem diyorum 2. de de bir kere boşalınca kalkmiyor uyuyor
- +1 yıl
işte yarım saat en az önsevişme gerekli kıvama gelmen için. Hiçbiirini bilmiyor bunların sanırım.
- +1 yıl
çok şey var anlatmam gereken ama hiçbiri yapılmıyor sana sanırım.
Soran+1 yılDaha önce eşimden önce ilişkim vardı ve süperdi o kadar şehvet doku geçerdi ki saatlerce sürerdi eşim gibi birine düştüm bilemiyorum ilişkiyi ilk eşimde yaşamıyorum zaten
- +1 yıl
işte seni uzun öpüp yalaması gerekli zaten. Mutsuz olursun böyle. Anlatırım neler yapması gerektiğini müsait zamanda istersen ona ilet bunları bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçeceğine geciktirici at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızmaya hakkı yok ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKomple değişmesi lazım hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılKaç pozisyon yapılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSabit ben yapıyorum üstünde başka şeylere açık değil
- +1 yıl
Off çok sıkıcı. Yazık ya. senin aklında hangi pozisyonlar geçiyor
Soran+1 yılBenim ilk ilişkim değil eşim ondan önce sevgilim vardı o kadar şehvet dokuydu ki haftayı geçiremezdik beraber olmak için saatler ce sürerdi eşim 0000000 ben nasıl düştüm böyle birine ya
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidin
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor sorunu olduğunu ki
- +1 yıl
Bunun altında yatan sebebi araştırmanız gerekiyo
+1 yılNe zaman evlendiniz yeni mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 aylık evliyim her akşam böyle onun bir kaç dka boşalması için yarim kalıyorum sürekli hemen bir-kac git gel yapmadan boşalıyor tutsana diyorum tutamıyor um nasıl tutayım. diyor
- +1 yıl
mastürbasyon çok mu yapmış eşin
Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Zor olay
00 YorumlaÇok mu yasli
00 Yorumla
+1 yılBaska biri ile yapp
00 Yorumla
+1 yılKaçamak yap
00 YorumlaYeni partner lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gizlice kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazık sana
00 Yorumla