- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma, erkekler arasında yaygın bir cinsel işlev bozukluğudur ve tedavi edilebilir bir durumdur. Eşinizle açık bir şekilde konuşmanız ve durumu anlamak için onunla işbirliği yapmanız önemlidir. Bunun yanı sıra, şu önerileri de dikkate alabilirsiniz:
Sabırlı olun: Erken boşalma ile başa çıkmak, zaman alabilen bir süreç olabilir. Bu nedenle, sabırlı olun ve partnerinize destek olun.
Rahatlamaya çalışın: Stres ve anksiyete erken boşalmayı tetikleyebilir. Partnerinizin rahatlamasına yardımcı olabilecek egzersiz, yoga, meditasyon veya derin nefes egzersizleri gibi stres azaltma tekniklerini deneyebilirsiniz.
Kegel egzersizleri yapın: Kegel egzersizleri, erkeklerin pelvik kaslarını güçlendirmelerine ve kontrol etmelerine yardımcı olabilir.
Farklı pozisyonlar deneyin: Farklı pozisyonlar, partnerinizin kontrolü daha iyi sağlayabilmesine ve erken boşalmayı önlemesine yardımcı olabilir.
Cinsel terapi: Cinsel terapi, erken boşalma sorununa çözüm arayan çiftler için önerilen bir seçenektir. Bir cinsel terapisti bulun ve seanslar için randevu alın.
Erken boşalma sorunu, birçok çiftin yaşadığı bir sorundur ve çözüme ulaşmak için birbirinize destek olmanız önemlidir. Yukarıdaki önerileri deneyebilirsiniz, ancak en önemli adım partnerinizle açık bir şekilde konuşmak ve birlikte çözüm aramaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. hem dinen hem hukuken cinsellik eşit haktır eşler eşit şekilde mutlu olmalıdır.
asla bencillik olmamalıdır. yani kendine odaklanma deği partnere odaklanma gerekir. ki bu erkeğin görevidir.
kadın cinselliğe hazır değildir oysa erkek hazırdır. bu nedenle erkeğin kadınla sevişerek kadını hazırlaması gerekir. kuranda bu konuda erkeklere emir vardır.
eğer eş bencillik yapıyor ise hem hukuken hem dinen boşanma hakkı doğar.
eşinle otur konuş. bencillik yapma de. ben eskort değilim. beni eskort gibi kullanamazsın beni mutlu etmelisin. beni başka çözümlere muhtaç edemezsin. ben mutsuzum beni de mutlu et diye konuş.
çözüm arar düzeltirse ne mutlu. düzelmiyorsa boşan. hiç bekleme ömrünü tüketme. onuruna sahip çık sen seks kölesi ya da eskort değilsin. sen hayat ortağısın. adam gibi ilgilenmelidir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocanı uyar, kendini geliştirsin... Önce seni tatmin etmeyi hedeflesin...
Kendi başına yapamıyorsa da, ilaç vs. gibi geciktirici ürünler kullansın...
Yoksa öyle bir ilişki kadını ilişkiden soğutur ve mutluluğu başka yerlerde aramaya başlar bi duruma getirir...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılboşanmalısın , bu konuda konşuyorsan ve birşeyler yapmıyorsa birşeyler yapmaya çalışmıyorsa boşanmalısın aksi halde önce burada sexting yaparak aldatmaya başlayacaksın sonra da ffili
00 Yorumla
+1 yılBoşalacağı esnada kendisini geri çekmesi gerek. Biraz bekleyip tekrar devam etsin. Tecrübeli birinden bunu görmüştüm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun düzenli ilişki ile düzelmezse krem var sprey var yani onun çözümü var söz yeter ki isteyin 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn sevişmeyi uzun tutun mesela sprey kullanabilir ya da krem bu tarz ürünler mevcut. Bosalacagina yakın dursun ve devam etmesin bunu sürekli yaparsa süreyi de uzatır burada yani iş sana da düşüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kocan tamamen boşalma odaklı seks yapıyor kolayı var bunu duzeltmenin
00 Yorumla
+1 yılsekste dilde kullan eger o bile ise yaramıyorsa doktora gidin abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun zevk almazsın anca geciktirici kullanmanz lazım ateşin adami yakio 🤣
00 Yorumla fazla tahrik etme içinde kalmasına da fazla zin verme sürekli çıkar sonra yine katsın
00 YorumlaDoktorla görüşün ilaçların etkisi oluyor diye biliyorum 2 dk da cidden sıkıntıymış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kontrol edebilir. Sanırım çok aceleci.
00 Yorumla Önce boşalt sonra seviş sıkıyorsa erken boşalasın 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada senin üzerine düşen görev de var eşinin üzerine düşen görevde var yaşlarınız Kaç ve bir şey soracağım hiçbir zaman sen tatmin olmadın değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şeyine ip bağla dibinden boşalamasın hem inmezde 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılepimedyumlu macun yedir. ilk postayı oral ile atsın. 2. posta 40 dk dan aşağı gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadınları ziyan ediyorlar başka bir şey değil üzülüyorum artık sizlere.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun ak, hemen uygulamaya geçmesin bir zahmet🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinciye devam edin. Hatta 3-4-5. Birinciden sonra biliyorsa o sıkıntı işte
00 YorumlaBenim esim olsaydin seni kedi gibi yalamam 20 30 dk surerdi
00 YorumlaRitmi düşürsün hızlı yapıyorsa ondan olabilir hız konturol kaybı olur
00 Yorumla
+1 yılAra ara içinden çıkartıp vajinanı yalasın bu şekilde süreyi bir nebze de olsa uzatırsınız
00 Yorumla
+1 yılGir çık 💦 😅 kontrolü eline al o zaman sen yönlendir
00 YorumlaSana erken boşalmayan biri gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılDeneyimin tekmi kiyas icin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
bence on sevısmeyı uzun tutmalısın denedın mı
+1 yılGeç boşalan birini bulun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi ve oralı uzatın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici prezervatif deneyin
00 Yorumla Tedavi olacak.
00 YorumlaProblem büyük
00 YorumlaDoktora başvurun
00 Yorumla
+1 yılAllah kurtarsın bacım.
00 Yorumla
+1 yılbunun için ilaçlar var. çok kolay çözümü
00 Yorumla
+1 yılGitsin doktora milleti mutsuz etmeye hakki yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılE biz napalım şimdi ya !!
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz
00 Yorumla
+1 yıl2 dakika da kıyafetler çıkmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Himmm geciktirici kullansinn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeniden doldur kocani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna bosalmamasini söyle
10 YorumlaÇok erken kesinlikle doktora gidin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu bende yaşadım ve çözdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarını çeke çeke uyar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin erkenden kasıtın kaç dakika?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yap kaldır
00 Yorumla
+1 yılTedavi görsün olmadı şapka kullansın
00 Yorumla
+1 yılZor durum
10 Yorumla
+1 yılRötar kullansın
00 Yorumla
+1 yıltedavi olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kudurtt sende
00 Yorumla
+1 yılBaya iyisenondandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seks
00 Yorumla
+1 yıl2. Postaya basla
00 Yorumla
+1 yılSOKAR sokmaz mı 2 dk sevişirken mi
00 Yorumla
+1 yılTut sık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Terapi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpreyler var kondom var geciktirici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzatın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yeter çok bile
00 Yorumla
+1 yılDoktora götür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor
00 Yorumla
+1 yılAldat
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne