4 yıllık evliyiz. Kendine bakan biriyim düzenli spor yürüyüş yapıyorum eşim için özel giyinirim o pek umursamaz üstüne kızar bide yatak odamız iyi değil erken boşalma sorunu var kendini düşünür sadece ön sevişme yok denecek kadar az defalarca söyledim canım acıyor diye aynı iyice soğudum ilişkiden dışarda iltifat eden oluyor korkuyorum olurda bi anlık nefse kapılırım. ne yapıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım erken boşalma sorunu yok. adamdaki sorun karakter. bir erkek kendi iradesi ile boşalma süresini ayarlar. bencil öküz olanlar yani kocan gibiler kendisine odaklanır kadın umurunda olmaz. kendi hevesini gidermek için asla sevişmeye yanşmaz ilişki sonuç odaklı olur.
kadını düşünen erkek asla kendine odaklanmaz kadına odaklanır. okşayarak yalayarak kadınını en az 2-3 kez boşaltır ortama hazırlar. ilişkide de sevişmeyi kesmez. sevişerek ilişki yaşar. ve öncelikli olarak kadının hoşlandığı pozlara öncelik verir.
sen bu adamı boşa. bakın hem dinen hem hukuken cinsel mutluluk eşit haktır. bu durumda mutsuz olan tarafa hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar. sen gerekenleri konuşmuşsun ama düzelmiyor. çünkü karakter değişmez. adam bu. boşan kurtul. yazık değil mi ömrüne
sen onun parayla tuttuğu eskort değilsin. sana bu şekilde yaklaşamaz. buna izin vermeyin onurunuzu ve haklarınızı koruyun01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur. Tahammül seviyesi düşer. Bu da bütün evliligi etkiler.
ayrıca Erken boşalan erkeklerin masalları bitmez
Yok ilk kez böyle oldu
Yok sen çok ateslisin
Yok sen çok darsin vs vs vs
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Bunun tek sebebi bu. Düzelir ama çok uzun sabırlı bir dönem gerekir.
Geçmiş olsun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılValla sen elinden geleni yapıyorsun gadası. Ama nereye kadar yapabileceksin...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ablacim az bakimsiz olacaksin az zoru oynayacakin kocana işiyle değil de sevdiği bişeyle yaklaşacaksın.. mesela halı saha maçı ya da ne bilim beğendiiği araba markası vs..
02 Yorumla
Soran+1 yılHalı saha maç yok bizde arabaya düşkün olan benim o değil ilgi alanı yok denecek kadar az
Ne yaparsan yap değişmez bu can çıkar huy çıkmaz günün sonunda erkeği kadını ihanet eden aldatan olur kimse öncesine bakmaz neden böyle oldu diye
00 YorumlaProfesyonel destek almanızı öneririm.
Yoksa senin de dediğin gibi bir anlık boşluğa bakıyor her şey ne yazık ki00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın şeyi bilemem ama bu ısın sonu belli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi düşün taşın böyle bir ömür geçermi diye sonra bir kere karar ver ve bir daha düşünme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuşarak çözüm bulabilirsiniz olmuyorsa psikolojik destek almayı deneyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşim zor :-( ön aevişme olmadan be kendini düşünen bencil daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor , eşin ihtiyaç giderme olarak yapıp çekiliyor. Kadın ruhundan anlamıyor düzelmez kolay kolay.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil bir yaklaşım... Bunu yapan kadın da var erkekte maalesef aldım bitti diye kendini salması çok saçma... Birde on sevismesiz ve oralsiz asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçindeki kadın ortaya çıkmaya başlamış gibi görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdun odundur bu dünyada da istediğimiz gibi erkek yok mk ya
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu karşılıklı ve açık olarak konuşulacak bir konu
00 Yorumla
+1 yılpekı kıyaslama ımkanın oluyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılburdan yardımcı olalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİltifat etti diye de sevişmezsin hocam herhalde
014 Yorumla
Soran+1 yılİltifat tabi değil inancıma ters zina yapmaktan korkuyorum sınanıyoruz bi şekilde
- +1 yıl
Karşına al konuş çok büyük bir sorununuz yok hallolur
Soran+1 yılİnşallah. Allah'ım çok tatlı resim gözlerin maşallahı var zeytin gibi
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim annem bana hamileyken çok zeytin yemiş ayrıca ben de çok severim:))
Soran+1 yılİnşallah aynıdır gözler. Zeytin çok şifalı meyve bi çok şeye faydası var
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Şu anda da tam zeytinin memleketlerinden birindeyim mis gibi gönderelim size
Soran+1 yılDüşünmeniz yeter teşekkürler
- +1 yıl
Seneye 200 liraya bulamazsınız bak şu an 100😅
Soran+1 yılDenizli'den geliyor bize 😄
- +1 yıl
İzmirinki başka😀
Soran+1 yılGüzel pazarlma tekniği 😄
- +1 yıl
Yapıyoruz biz de bir şeyler 😅
Soran+1 yılZeytincilikle uğraşıyorsunuz galiba
- +1 yıl
Yo ek iş gibi düşünelim bu ekonomide tek maaş yetmiyor maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılDesene cinselliği gonlunce tadamadin
00 YorumlaTerapi alın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. düzelmez
00 Yorumla
+1 yılpısmanmısın?
00 Yorumla
+1 yılİşin zor düzelmez o
00 YorumlaÜzüldüm senin adına
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında