Eşimle severek evlendik Daha 6. ayimiz Hiç bir konuda sıkıntı yaşamıyoruz Gayet de seviyoruz birbirimizi Tek sıkıntımız cinsellik Eşim çok erken boşalıyo Sevişiyoruz şey oluyo toplamda 3 dakka anca sürüyor çok söyledim çok anlattım sorun yok bende diyor hiç bir zevk alamıyorum Arkadaş napicam ben ya Ereksiyon sorunu da var Yapıp bırakıyor hemen hiç düşünmüyor Rol yapmaktan bıktım O iş olmasin dicem bu sefer soğur Ne laftan anliyor ne bişey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşalmama az kaldığını hissedince çıkarım ve mesela öperim, göğüslerle ilgilenirim ve sonra tekrar girerim, tekrar boşalacak gibi olunca mesela çıkıp pozisyon değiştiririm ve tekrar girerim... bunun gibi varyasyonlarla süreyi epey uzun tutabilirim ve normalde geç boşalan eşimi kendim boşalmadan önce 3 kere boşalttığım olur... Eşinin de böyle şeyler denemesi ve tecrübe kazanması gerekiyor.Çiftler birbirlerinin vücutlarını ve tepkilerini tanıyıp tecrübe kazandıkça cinsellik hep daha iyiye gider
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbak canım bu konularda eşinin üstüne gitmeden bazı eknikleri uygulamalısın önceliklesevginizin sevişme zamanını uzatmalısın ön sevişme çok öenmli olacak ve birazda zor kadın olmayı tercih edip kontroü ele almayı denemelisin bu erkeğin altta olması zamanı uzatacak ve biraz daha öz güven li olmasını salayacak. sonrasında ilşki esnasında durabilmeyi ve kulağa fısıldamaları denemelisin konuşmak bunu adı hoşlandığın şeyleri denemelisin aslında yemek nasıl yenr adını almak nasıl bir duygu ikinizmnde yaşaması için bu nu tek başlına değil kontrolü senden olacak şekilde yapabilirsin ço fazla uzun sürmeden istdiğin mutluluğa uçaraka merhaba diyeceksin:))
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuşman gerek rol yapmak yerine,, daha 6. Ayında seni bundan biktirmis, önünüzde yillar var,, mutlaka destek alması gerekir, öncelikle senin ona destek olman gerek tabi,, evde kendi kendinize deneyebileceginiz yöntemler var, ama bunları denemenize rağmen çözüm bulamadiysaniz profesyonel destek şart
00 Yorumla
sevgilin erken boşalıyorsa ok ritim kullanabilir

OK ritim işe yaramadıysa bu videodaki taktiklerden birine pratik yapabilir... ya da hepsine
https://www.youtube.com/embed/QeMg6KrwW0o10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin yapacagi tek iş bu kaldı. Ev, cocuk vs hep kadindaydi zaten. Erkek eve para falan getiriyordu. Askerlik yapiyordu. Artik para getirme, askerlik yaptiklari da yok. Simdi ekonomik özgürlükte kadinda. Eve para getirende kadin. Her isi kendimiz yapar olduk. Erkek yatakta kadini doyuracak sadece onu da yapamiyorlar. Elimizde olsa onu da kendi kendimize halledecek duruma gelecegiz bu işi de beceremiyorlarsa eger. Ki bu ulkede cogu kadin soranin durumunda ve kendi kendini tatmin ediyor zaten. Bak tatmin etmeyi bile kendimiz yapiyoruz yine. Erkek yine ortaliklarda yok görüyor musun? Gercekten adam akilli yapacaklari tek sey yatak, seks onuda beceremiyorlar ya ne diyeyim? Eksiler gelecektir. Eksi atan beylere gercekler acı gelmis demek ki. Ya da onlarda erken bosaliyor demek ki yaralarina dokundum tüh. Birinin bunlari soylemesi lazimdi üzgünüm. Eksi atacak olan beyler burda eksi atacaginiza gidin duzgunce sevismeyi seks yapmayi ogrenin. Kadini tatmin etmeyi öğrenin bos naralar atacaginiza. Eksi atanlar benim gozumde erken boşalanlardir. Bu laflar agir gelmistir simdi. Hayal dunyasinda gezmeyi, ben iyiyim sorun yok demeyi birakin gercekleri görseniz cok iyi olacak.
30 Yorumla
+1 yılEşin çok fazla heyecanlı belliki, kendisini kontrol edemiyor. Söylediğine bakılırsa sen çok bilgi sahibisin, Ozaman eşinden yana ağlanıp sızlanacağına , yatır adamı yatağa , bağla kollarını, ayaklarını yatağın başına. Gözlerinide bağla,< çırıl çıplak ol oda olsun>, Bacaklarını ayır üzerine oturma ama, göğsüne doğru yaklaş, üzerinde yavaş yavaş kendine masturbasyon yap, suyun akacaktır onun üzerine. Kalkınca onunki , ki muhtemelen hemende kalkar, yine üzerine oturma. Gözlerini kapa boynuna doğru git ve inlemeye başla, boşalırken kendini bırak iyce. Eğer heycandan boşalmadıysa, ağzına al onunkini yavaş yavaş ve boşalmasını sağla. Sonra çöz herifi sevişin ikincisi biraz uzun sürebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelmiyor canim benim kocam da ayni durumdayim o kadar soyluyorum uzunca oral yapiyorum baya sertlesiyo ama 5 dk anca suruyo ben oyle kaliyorum kendileri oral da yapmiyo yani bi caresi yok ikna edebilirsen doktora gitmek lazim
105 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GaraGuru neymis
- +1 yıl
@GaraGuru @KızlarSoruyor ilgilenin arkadaşla
"Kendimi ilerideki kocama saklıyorum" deyip, ilerdeki kocanızdan bile sakınırsanız kendinizi, aha böyle alırsınız "ilerideki kocayı".
Hiç acımıyorum böylelerine. Sizin yüzünüzden "bakire olmayan kızla evlenmem" diyen sığırlar üremeye devam ediyor fkfkg029 Yorumla- +1 yıl
Ya tamam da sevdiğimiz adamın erken boşalma durumu olsa sırf bu yüzden mi yarı yolda birakacaz ne bu sacmalik. Ayrıca senin de böyle bir problemin olabilirdi
- +1 yıl
Ya burada asıl problem erkeğin bencil olması bence erken boşalma değil tamam atıyorum erken boşaldın. O zaman iki üç defa yap , oral yap veya kadınla seviş yok adam bir nevi işini halledip arkaya cekiliyor
- +1 yıl
Zor bir konu ciddiyim. Sanırım bazı kızların çapkın erkek sevdasını şimdi anlıyorum.
- +1 yıl
Ya ne bileyim ben eşimle yaşamak isterdim ama eşimin benden önce yaşamasını yargilamazdim önemli olan benimleyken ne yaptığı
- +1 yıl
Hayır elbette mutlu son demek değil ama ne bileyim ya en azından hayatının düzene girmesi demek. Aslında ben rahat bir ailede yetiştim ama böyle şeylere önem veriyorum.
- +1 yıl
Aylık gelirim çok sukur var. Bir erkeğe maddiyat anlamında ihtiyacım yok.
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
27 gibi düşünüyorum ben anne olmak istiyorum o yüzden 30 dan önce evlilik mantıklı gibi. Biliyorsun 30 dan sonra biraz riskli oluyor. Bı de yaş çok geçmemeli çocuk için bir de erkeği evlilikte görmem gerek birkaç sene 27 iyidir
- +1 yıl
Yani valla bu zamanda erkekler de yardımcı oluyor yalan yok çevremden görüyorum. Tamam haylaz bir gençlik var ama babaliklari iyi oluyor eski topraklara göre ayrıca ben eşime bu konuda ikazda bulunurum o da hazır olduğunda çocuk yapılır. Sadece eve para getirmekle olmaz
- +1 yıl
Olur valla aslında olgun olduktan sonra ilişkinin tadı güzel oluyor anlayış gerek her şeyden önce cinsel problemleri varsa bile tedavi edilir tatlı dille ikna edilir. Gerçekten yuva bir düzen. Arkadaş olduğun bir erkekle eş olabilmek güzeldir.
- +1 yıl
Ya tmmm tedavi görür o zamannnnn onu diyorum. Ki erkekler için cinselliğin önemi büyük bencil olmazsa ki umarım olmaz tedavi olsunn. Her şeyin çözümü varrrr. Ayrıca onun cinsel sıkıntıları olmazsa daha zevk alirrr. Zaten bende bu sayede sıkıntı çekmem
- +1 yıl
Ayyyyyyy snnsnsnsjsjdj ne cinsellikmis yaa ne diyeyim ki yani her şeye bir şeysin. Belki bu konularda iyi olan biri cikacam karşıma. Yani bu durumda sen olan böyle dermiydin acaba
- +1 yıl
Erken boşalma, ya da gotünü dönüp yatması sorununun dışında, çiftlerin birbirlerinin bedenlerini, zevklerini tanıyıp öğrenmesi gerekir. Bunu tecrübe etmeden yapılan evlilikler hep mutsuz sonlanır ya da tamah etmek zorunda kalınır.
Doğal olanı da bu zaten. Ev arkadaşı aramıyorsun çünkü - +1 yıl
Bedeni tanıyıp , zevkleri bilmesi zaten 2-3 yapmaya öğrenilir. Gereksiz ayrıntı aslında seninkisi bunlar basit şeyler karşılıklı arzu olsun zamanla taşlar yerine oturuyor
- +1 yıl
Seninki azgınlık tatmin degil kusura bakma bende sabahtan beri seninle konuşuyorum neyse iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama eşin sadece kendini düşünen odunun teki. Bunun çözümü illa ki vardır, yalnız neden bilmiyorum erkeklerin ortak sorunu erken boşalmak biz kadınların da erken kurumak. :/
141 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi haklı. Benim ilk erken geliyor ama 2. Ve 3. En az 2 sate yakın. Daha fazlasını da yapabiliyorum. Ama uzun zamandır kimse yok hayatımda. O yüzden performans düşmüş olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam. Eşinin kabul etmek istememesi bi açıdan haklı. Ama o olaya tek taraflı bakıyor.
Yapman gereken hiç ona söylemeden bu ürünü alıyorsun. Geciktirici gelince penis başına uygulayacaksın. Eğer alacak olursan o kısmı da detaylı anlatırım sonra yeter diyeceksin emin ol. Ve bunu gördüğü zaman eşin karım haklımimiş diyecek. Alalım mı vs dersen yine kabul etmez bilesin https://m.trendyol.com/viga/50000-45-ml-p-3535167700 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncesinde deneme sürüşüne çıkmadıysanız biz napalım. insan bi kontak açar kapar hiç değilse. Boşuna mı taşıyonuz mq anahtar ve arabayı. Böle gider...çözümü yok tam olarak. İlaç var oda kalp damar sağlığını batırır.
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisin zor arkadaş... doyamazsın ki... bizde benzer sorun ben haftada iki istiyorum o ayda bir neyine yetmiyor diyor ben farkli pozisyon istiyorum o sonuçta aynı yere girmiyor mu deyi sadece sırtüstü yatiyor... guvenilir sırdaş birini bulsam kaçamak yapılamaz gizlice
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNice 6 ayları devirirsiniz umarım, bunun faklı sebepleri olabilir. Dr. a görünebilir diye düşünüyorum. Konunun sizinle alakası zaten. Yani bu duruma karşı ön sevişmeyi uzun tutması belki erken boşalmanın önüne geçebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde sorun var. ya da işi bilmiyor. Hadi senin zevkine başlarda bikaç gün erken boşaldı olabilir. Ama sonra düzelmesi lazım saatlerce köklemesi lazım. Bikaç posta yapması lazım. Ve süresi uzun olması lazım. Sende kadınsın o boşalıyor da sen daha da istekli olup mpioral bozuluyor
00 YorumlaAlta geçsin eşin sen üstte ol. kalçasını sıkmasın. sen zıplarken salsın kendisini. nefesini kontrol etsin. sen de aşırı hızlanma. zamanla düzelir. ten uyumu da zamanla oluşacak zaten
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapacağın ön sevişme ve oral yapmasını sağlaman ve sen orgazm olacağın zaman birleşmeniz ve geciktirici krem veya sprey kullanmanızı tavsiye ederim
10 Yorumla Adam dediğini cukune sahip çıkar ya ne o öyle hemen 2 dk içinde olup bitermi o bu iş saatlerce oral yapması ve karşılıklı hattâ 69 yapmalısınız doya doya böyle ilişkimi olur yahu
00 YorumlaTam boşalacağı sırada hissedip durdur. Oyunlarla içinden çıkmasını sağla. Bi şekilde dayanmasını sağla. Zamanla düzelecektir
00 YorumlaBen boşanmış bir kadınla oldum genç 26 yaşında iki saat durmadan yaptım kadın oorgszm nasıl bişey tattim dedi
00 YorumlaSildenafil içeren haplar var 1 saat boşalmayı önlüyo pipiyi canavar yapıyo çivi gibi sonra hilti gibi içine darbeleme girio deneyin zevkten bayılırsın bende güzel vuruyorum😃😂
00 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. kontrol etmeyi ögrenmesi gerek... cidden artık insanlar evlenmeden anlamıcak duruma geldi... seks onemli evlilikte yoksa sıkıntı büyüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRol yapmanıza gerek yok. Dile getirmeden ona rahatlamadığınızı çaktırmanız lazım. Onun sizi başkası ile görüşebilme ihtimalini düşünüp ona göre davranması lazım.
10 YorumlaRol yapma zevk alamadığını söyle iyice ama iyice zik beni deee
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmasanız niye soğuyacak yaa harbi komiksin. 🤣🤣🤣🤣 Çözüm basit yine de seksi ortadan kaldırın. Sorun çözülsün mutlu mesut yaşayın işte. Seks şeytani bir şey zaten insanı kötülüğe sürükler.
00 Yorumla
+1 yılBöbrek taşı ameliyatı olcaktim üroloji doktoruna gittim o an bi hasta geldi erkek di doktor sordu boşalma süresi ne kadar dedi 2 dakika nin altında ise erken boşalma dedi.
00 YorumlaIlk bosalmayai oralla ya da elinizle yapin ikinci bosalma sireside kisaysa ozamn uzmana gitsin
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynı sorun bende 16 yıllık evliliğindede var. DüZelmez malesef.
00 Yorumla
+1 yıl:) adam gibi söyle ben zevk alamıyorum diye uzatmaya gerek yokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende önceden erken boşalma ve ereksiyon sorunu vardı. Önce kafamı rahatlattım sonra da bazı egzersizlerle tüm sorunu çözdüm şu an 1 saat bile git gel yapsam boşalmak istemedim mi boşalmam.
08 Yorumla- +1 yıl
Egzersizler dediğin mast yapıyorsun tam boşalacakken bırakmak gibi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav aynen oradaki kasları sıkıyorsun ve idrar yaparken de kesik kesik yapman lazım. Sonra kasıp bırakman lazım
- +1 yıl
Ne kadar sürede oluyor?
Daha önce bir ilişki yaşadım ve bana doyumsuzsun demişti
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav düzenli yaparsan en fazla 2 ay. Doyumsuz derken ne açıdan dedi
- +1 yıl
Mesela 11 den sabah 4 e kadar 1 hafta boyunca
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav yani bende istekliyimdir. Erken boşalma aldığın zevki de etkiliyor. Kadın doymadığı için seni doyumsuz sanıyor.
Mast yaparken de ritimlerle yapman lazım- +1 yıl
Şöyle örneğin yaptığım zaman tam gelecek iken bırakıyorum böyle böyle 1 hafta yaptım ondan sonra çok zorlandım hatta yara oldu daha yapmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl@HayalsizDasporav yanlış yapmış olabilirsin 😀 mahsuru yoksa sana yazabilirim burada soran kişiye bildirim gitmesin
Erken boşalma tedavisi var ve birlikte yapabilec3giniz egzersizleri yapın en kötü ihtimalle güneş kremini penisine sür
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma düzelen birşey değil evlenmeden denemezsen böyle sorunlar olur işte
00 Yorumla
+1 yılKendini kapatmıs seni sinlemez baska yol denemelisin. Boyle gitmez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılOtur konuş tedavi olsun, tedavi olmuyorsa da sadece kendini düşünüyordur.
00 Yorumla
+1 yılE ne va bunda evlilik bu sonucta. Seks sevmiyormussun ki evlenmissin. bos konusuyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Seks sevmeyen mi evleniyor nasil mantık bu snsnnsnd
- +1 yıl
@Bilmemaslindabsns tabiki de seks evliliğe en uzak şeydir. Seks seven evlenmez doya doya yasar hayatını
bu konuda didişmek sadece ilişkinini yıpratır
kapasitesi bu deyip adım atacaksın
olmaz diyorsan yol yakın daha00 Yorumla3 dakika normal ilk posta için ereksiyon olamıyorsa doktora gidin mk
00 Yorumlatest surusu yapmadıgın ıcın boyle uzulursun hep bır erkek degıl kadın evlenmeden erkegı test etmelı yoksa boyle coookk aglarsın
00 YorumlaCinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Aldatmayı düşünmüyorsan doktor için ikna edeceksin başka bir yolu yok yani rol yapmaktan vazgeç zevk almadığını belli et ona
00 YorumlaCinsellik konusunda 986 cevap paylaştı. Malefes türk erkekkerinde erken boşalma oranı çok fazla seninki yine iyimiş ben içine girmeden boşalan insanlar biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir durum herkesin başında olan birşey
sıklığınız nedir haftada kaç kere mesela?{80 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenen 100 çiftten 95 i bunu yaşıyor zaten. Şöyle düşün bir kutu açıyorsun içinden sana bu çıkmış seviyorsan böyle yaşamak zorundasın çaresi yok
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sıkıntı ama boşalsa dahi ikinci seferi devam etmiyor mu en azından seninde boşalman için devam etmeli git gel yapmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*nis baş çevresinin çok hassas olmasından kaynaklı.
geçiktirici sprey alın. 35-40dk boşalmaZ00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok şey boşalıyorum. 30 dakika sürüyor bu da kötü biraz 😔
00 Yorumla
+1 yılOna boşalmasını ertelemesini söyle mesela tam boşalacakken çıkartsın öpüşmeye devam etsin ereksiyon geçince devam etsin bunu bol bol yapsın
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaya sebeb açar bu ciddi sorun
Geciktirici alsın00 YorumlaO isin caresi yok maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma rol kuzu sen de nereye kadar rol yapacaksın
50 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhala devam ediyor mu nasıl durumlar?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. Düzelmez boşuna uğraşma
00 YorumlaCinsellik konusunda 847 cevap paylaştı. Ürolojiye gidin ilac yazsın geciktirici
00 Yorumla
+1 yıl2. Postayı da attır geç boşalır
00 YorumlaGeciktirici kullansın
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen kendini tatmin et yatakta. Kiskamir duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaranıza beni alın tecrübeliyim. Evli çiftlere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslaninca girsin sende bosalirsin o zman
00 Yorumla
+1 yılOn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullandınız mı
21 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil öküz sadece kendini düşünüyor
00 Yorumla Cinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki 2-3 devam etmiyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılNe dertler var be
212 Yorumla- +1 yıl
Benzin ateşle de ortam 🔥🔥ısınsın.
- +1 yıl
Sen iste yeterki baskan
- +1 yıl
Pardon kanka dicektim
- +1 yıl
Eyvallah yiğidim pardon kanka diyecektim sjsjhsjsh
- +1 yıl
Baskan baskasina ait oyuzden mecbur kanka dicem djsbsjs
- +1 yıl
😡 sjsjshsh
- +1 yıl
Sanki başkanlar bitti xdfssff
- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄evet
- +1 yıl
Hiiii yaptin beni yine cadi
- +1 yıl
Hahahaah Allahim ya toplandi hepsi beni linclemeye
+1 yılEşin seks yapmayı bilmiyor demekki
00 YorumlaCinsellik konusunda 545 cevap paylaştı. kocan çok bencil gelde aldatma
00 Yorumla
+1 yılNormal bişey zamanla duzelir
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri