Sperm i tutamıyor muş uzatamiyorum süreyi diyor tedaviyi de kabul etmiyor nasıl ikna edebilirim hergece gibi ilişkimiz var ama sıkıldım bu durumdan 2 dka için ilişki olduğuna degmiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın 😊😊
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın. 😊😊
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın.😊😊 Sana bunu istersen daua sonra anlatırım😊😊
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma😊😊daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak😊😊Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBunun için haplar var biraz pahalı ama gerçekten çok işe yarıyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇözümü kabul etmiyor ki alalım ikna edemiyorum normalden fazla hormon um var hamileyim daha 10 aylik ta evliyiz ilk geceden beri hep aynı süre 2 dka bitiyor hormonlar dan kaynaklı yetmiyor da belki tam yapsa yetecek ama oda yok
- 1 yıl
Tabi önce erkek kabullenmesi gerek hormon falan hikaye erken boşalıyor işte hepsi bu
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Var eczanede ilaçlar var kullansın mutluluktan Uçar siniz ikinizde
00 YorumlaMerhaba geçmiş olsun ben jinekologum tedavi olması şart
00 Yorumla
1 yılO kabul etmezse zor ama bazı şeyleri deneyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle ilişki mi olur bu şekilde olması tedavi olması lazım yoksa bu senin için işkence olur
00 Yorumla Senin ıslanmana bile yetmez o süre yazık durumun vavahim. Evde sen alıştır onu zamanla süreye şaşırırsın elle geçikmeyi uzatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen erken bosalamiyorum esinin durumda tam tersi.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCiddiyim bu konuda
Gizli Üye(36-45)1 yılılk postayı oralla bosalt ıkıncıde soksun uzar
00 Yorumla
1 yılŞok işimli geciktrici siprey var. Penisin başına sıksın 10 dakika sonra kondom taksın. Saatlerce boşalamaz. Kolay gelsin🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yöntemleri var ama ikna olmalı önce
02 Yorumla
Soran1 yılYöntemi var aynen ama ikna edemiyorum 10 aylik evli 5 aylik hamileyim hormon lazım eskisinden çok her gece seks yapıyor tam yapsa belki yeticek yapamıyor ki
Zor durum evliliğin nasıl
02 Yorumla
Soran1 yılHamileyim üstelik hormonlar eskisinden daha çok artışta gün içinde öper sarılır dokunur farkında yetersizliğin ama geciktirici de kullanmam diyor tedavide olmam diyor cesmemi bu gibi muhabbeti var erkekliğini yediremiyor ama durum vahim cozemicem galba
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSürekli öyle olmaz bence ya
02 Yorumla
Soran1 yıl10 aylik evliyim her akşam i böyle maalesef
- 1 yıl
Yani bilemedim şimdi ya kadın dediğin 15 dk ister en az. Bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 dakika için fermuara açmaya değmez be
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle oluyor 2 dka için içine aldığıma değmiyor girmesi ile çıkması bir oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılVar egzersiz bende vardı 20dk falan oldu cokdha yapsan uzar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişmeyi elinizden geldiği kadar uzun tutun.
00 Yorumla ciddi sıkıntı seni hasta eder
00 Yorumla
1 yılKötü surum senin için bu aldatmaya kadar gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunun yöntemleri var.
00 Yorumla
1 yılBirine bakıp çıkacaktım der gibi hahahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Kontrol sende olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılDarsın demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cus o ne ya cok kisa
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle gerçekten tedavi ol dedim cesmemi bu dedi geciktirici al dedim kullanmam dedi erken bosalma madem tut dedim tutamıyorum geldiğinde dedi 2 dka için birde hergece istiyor değmiyor
Geciktirici alsın
01 Yorumla
Soran1 yılOnu da kabul etmiyor tedaviyi de ikna etmem zor sanırım
1 yılYapma ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. alkol içir
00 Yorumla
1 yılBoşan
00 Yorumla
1 yılİradesiz erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAzdirrr
06 Yorumla
Soran1 yılKendi aziyor zaten ama 2 dka sürüyor sorun kalkması değil ki erken bosalmasi
Cevap sahibi1 yılYenimi evliisin
Soran1 yıl10 aylik evli 5 aylik hamileyim normalden daha fazla hormon larim daha çok lazım ama o doyuramiyor ki her akşam seks ister ama degmiyor
Cevap sahibi1 yılYaşı kaç stresli istemi calisiyo
Soran1 yılİşle alakası yok ya dinlenik te olsa o hep öyle ilk gece de öyleydi balayına da hep öyle gidiyor
Cevap sahibi1 yılYaşlı mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler