Penis boyunu erkekler gereksiz kafaya takıyor. Kadınlar genelde sataşmak kızdırmak için "büyük penis olmadan olmaz" diyor ama kimse evleneceği adamın penisi küçük diye evlenmekten vazgeçmez.
Penis ne kadar büyükse kadının ilişkide canı o kadar yanar.
Hiç önemi yok diyemem ama en önemli şeyler arasında olamaz. Beni seven erkek zaten tatmin etmeden yataktan çıkartmaz. Güzel seven erkekler daha az olduğu için bu kadar kusur da olabilir. Göz ardı edebilecegim bir sey bu.
Teşekkür ederim. Penisin kısa olmasıyla belki %100 doyuma ulasamam ama %80 ulasirim diye dusunuyorum. Parmak ya da cesitli cisimlerle o kismi hallederim 😅 Cok da aciliyeti olan bir sey degil benim icin. Erkek gibi erkek olsun ama 2 cm olsun okey yani
insanlar nereden bilebilir skene bezinin sızdırdığı salgıyla dolarken, klitoral kökün sertleşmesi/genişlemesi yüzünden sıkışan idrar torbasının üreteral delikten idrar/meni karışımını fışkırtabileceğini? lise biyoloji derslerinde yok ya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Penis boyunu erkekler gereksiz kafaya takıyor. Kadınlar genelde sataşmak kızdırmak için "büyük penis olmadan olmaz" diyor ama kimse evleneceği adamın penisi küçük diye evlenmekten vazgeçmez.
Penis ne kadar büyükse kadının ilişkide canı o kadar yanar.
Evlilik için penisden daha önemli noktalar var… bir süre sırna hiçbir fiziksel özelliğin inemi kalmıyor. Penis boyu yatakta onem kazanır.
küçük penisliler bu yorumunuza sevinmiştir ALLAH ta sizi sevindirsin ama can acıması filan hepsi hikaye
Beni kusursuz sevmiyorsa kimseyle evlenmem. Kusursuz seviyorsa da 10 cm de olsa evlenirdim.
2 cm olsa? :P 10 yine iyi sayılır hadi çalışılabilir. :D
2 cm de olsa gercekten evlenirdim:) Parmak sokardim idare ederdim. Yeter ki adamligiyla aglatabilsin beni.
Seni yesem ya ben?
😬😬
Ahan da yedim, aldım ısırık. :D
Hiç önemi yokmu senin icin
Hiç önemi yok diyemem ama en önemli şeyler arasında olamaz. Beni seven erkek zaten tatmin etmeden yataktan çıkartmaz. Güzel seven erkekler daha az olduğu için bu kadar kusur da olabilir. Göz ardı edebilecegim bir sey bu.
@sudesiyahseven umarım istediğin gibi birini bulabilirsin ama cinsellik ve cinsellikte doyum çok farklı birseydir
Teşekkür ederim. Penisin kısa olmasıyla belki %100 doyuma ulasamam ama %80 ulasirim diye dusunuyorum. Parmak ya da cesitli cisimlerle o kismi hallederim 😅 Cok da aciliyeti olan bir sey degil benim icin. Erkek gibi erkek olsun ama 2 cm olsun okey yani
@sudesiyahseven hadi ins bende hep düzgün birini aradım ama bulamadım maalesef pek cinsel tecrübeme olmadı umarım parmakla tatmin olursun 🙂
kısaca "ladys first." her zaman squirtletemesek de, pelvik kaslarını yormadan arkamızı dönmemeliyiz
Her zaman onu yapabilen zaten 21 cm olanda da yok denecek kadar azdır be😬
insanlar nereden bilebilir skene bezinin sızdırdığı salgıyla dolarken, klitoral kökün sertleşmesi/genişlemesi yüzünden sıkışan idrar torbasının üreteral delikten idrar/meni karışımını fışkırtabileceğini? lise biyoloji derslerinde yok ya...
O sürekli olabilecek bir şey değil zaten ama genel olarak ilgisinden bahsetmiştim
anladım. ama sanki ilgi temelli değil de bencillik temelli bir sorun. gerçi yakın şeyler sanırım, doğru diyorsun.
iyi akşamlar
Ne demek istedin?
kimisi bırak squirt'ü, daha eşinin pelvik kasılmaları bile başlamadan boşalıp uyuyor. yani bu bencillik, bundan bahsettim kısaca
Boyunu da yaz bari, ona göre cevap yazsınlar
önemli olan dans etmeyi bilmek değilmi hanımlar?