kısa değil çok kısa diyorum. mesela nişanlınızın penisi 7 cm çıktı naparsınız? nişanı bozar mısınız yoksa nasipte bu var/ihtihamımız buymuş demekki deyip devam mı edersiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İçinde kalma süresine bakmak gerek gadası
Ürünü kullanmadan önce kullanma talimatını okumuşsun bu ürün sana uygun gelmez boşanırsın
7 çok küçük bu kalkmış hali ise hiçbir işe yaramaz. İnik hali 7 ise normaldir
peki senin bir sorunun olursa adam bıraksın mı?
Sence önemli olan boyu mu işlevi mi? Önce buna karar vermen lazım
abi 7 cmin işlevi nolcak ki?
abi sensin 😅
Bunun için evlilik bozulmaz
ne için bozulur pardon?
Yani penisi için mi yuva kuracaksiniz pardon da
Çıkarıp vuramıyosan 21 santimi bozulsun bi zahmet :DAÇSDASDASDASDA
yaşın küçük olduğundan cinselliğin önemini anlamaman normal. ama sana şu kadarını söyliyim en yaygın boşanma sebebi cinsellikle alakalıdır. bir evlilikte taraflardan biri tatmin olamıyorsa o evlilik ya biter ya da b. k gibi bir yuvaya döner
Öğrencek ablası öğrencek..
Yahu yaşın bunla ne ilgisi var
Ya toz olun ya kaşarlık yapmayın... Gerçek seven bunun için bile olsa yuvasını bozmaz aklınız şeyiniz de
Öyle diyince ben seni 18 filan sandım. Manyak mısın tabi cinsellik çok önemli. Kimisi için 7 santim yeterlidir ama genel olarak cinsellik önemli yani evlilikte. en azından iki tarafta birbirine aşşa yukarı uymalı.
Kardeşim 1 sene geçer 2 sene geçer. Karşındaki kişi aktif bir cinsellik istiyorsa ve sen bunu hiçbir şekilde sağlayamıyorsan zor. Anladın? Ya aldatılırsın ya da ilişkin düzgün yürümez. Bence böyle yani. Sonuçta sevgili değilsin artık ömrün beraber geçecek.
kardeşim evlenince 1 ay karına dokunma. sonra eşinin sana karşı davranışlarının nasıl değiştiğini izle. ayrıca bunun kaşar olmakla alakası yok? eşimizi arzulamıcaz da kimi arzulucaz?
boş ver belki kendi sıkıntısı var ondan dolayı böyle bir düşünce yapısına girmiş.
Ya bu niyetle olan varsa hiç bulaşmasın daha iyi...
Sıkıntım bu konuda kimseyi alakadar etmez... İlişki de tatmin olmak için boy işlevi önemi yok he aldatırsa da düzen tutturamaz... Zaten evlenmeden önce konuşacağım konudan birtanesi öyle küçük kısa vs. Niyeti bu yönde ise yolu açık Olsun...
Başına gelirse ömür boyunca elini yaparsın sıkıntı olmadan kardeşim boş ver, sen senin için önemsizdir başkası için önemlidir. Herkes farklı değil mi sonuç olarak.
Öyle evet...
Bu kadar zaten kardeşim yani sen karşındaki insana açık olduktan sonra. Herkes kendi kafasına göre birini bulmaya çalışıyor sonuç olarak. Benim senin probleminle bi şeyim yok fakat bu genel bir şeydir sonuç olarak karşılıklı bir zevktir kimisi daha isteklidir kimi daha az ama bir şekilde orta yol bulunmalı bulunmazsa muhakkak problemler oluyor. Birebir aynı kafada olmayanlar için diyorum..
O zaman kesin aldatır çünkü sahip değilim... Neyse... Teşekkürler
Sıkma canını kendin gibi birini illa bulursun sorunun nedir ne değildir bilmiyorum. Çözülebilir bir şeyse bir doktora veya psikoloğa görünebilirsin. Olay boy değilse diyorum boysa bile var artık çözümü ama sanırsam zaten kızlar için normal şartlarda bilimsel olarak 7-8 cm filan yetiyor olması lazım. Yani amacım asla dalga geçmek değil yanlış anlama sakın.
Estağfurullah anlamadım öyle bişey demedin bro teşekkürler...
Kalkmamış hali o kadar olur, bi yanlışın olmasın.
7cm benimkinin 3 katı nasıl kısa olur
Anne olmama engel bir durum varsa evlenmem
yrk için evleniyorsan tabi bozarsın
7 cm derken kalkmış halı mi 7 cm.
Çok sinir bozucu oda
Bozarım