Penisi olmayan bir adamla evlenir miydiniz?
Madde 86. İyileşen Adam.
Bir gün sevişirlerken adamın penisi kızın ağzında kaldı. Kız, bunu ilk başta anlayamadı. O dehşetle bağırana kadar adam da anlayamadı. Adamın penisini bir buz kovasına koyup hastaneye gittiler. Doktorlar penisi yerine diktiler ama bir hafta sonra kendiliğinden düştü. Tekrar diktiler tekrar düştü. İki ameliyat arasında kaptığı enfeksiyon nedeniyle adamın diğer bacağını da kesmek zorunda kaldılar bu arada. Böylece adam sadece baş ve gövde olarak kaldı.
Adam yoğun bakımdan çıktığında kız, onu dudaklarından öptü ve terk etti. “Yok olan her şeye ilgi duyuyorum ama bu kadarı da fazla,” dedi giderken. “Lütfen beni anla.” Adam gözleriyle anladığını işaret etti.
penisi olmayana erkek denmiyor zaten kanka erkeklik hormonları kalmadığı için
Evlenemezdim herhalde. Bekareti kocaya saklıyoruz yıllarca sonra üstüne öyle bir adamla evlenirsem çok kötü olur. Hem çocuğumuz da olmaz o da çok kötü 😔
Cevap
13Cevap
Penisi olmayan adamla evlenemiyorlarsa penisle evlensinler :/
Beni tatmin edebilecekse sıkıntı yok ama çocuğumuz olmaz ona üzülürüm
Penisi yoksa adam olmuyor galiba o..
Eğer hadım edilmişse "hadım" diye belirtseydin. :)
Evlenirim diyenler gitsin transla evlensinler görelim.
Aktif lezler penisi olmayan adam gibi valla, evlenen evleniyor.
Penisi olmayan bir erkek neden evlenmek isterki mk.. Kafasınımı sokacak 😃
Aşk varsa gerisi hikaye.
bir sktibr git yaaa
Hepinizin eril egosuna sağlık moronlar. Önce şuna bir açıklık getirelim; kadın orgazmı için penetrasyon şart değildir. Dolayısıyla iki insan birbirine aşıksa bu çok da ciddi bir sorun olmaz. Tabiki böyle bir durum olmasını istemem. Ama biriyle birlikteysem ve aşıksam bu artık onun sorunu değil bizim sorunumuzdur. Nasıl ki o kendi durumunu kabullenmek ve hayatına öyle devam etmek durumundaysa benim için de bu geçerli olur. Çoğunuz ön sevişmesiz, öpüşmesiz, fantazisiz olaya odaklanan moronlar olduğunuz için emati kuramamanız epey normal. Umarım göklere çıkardığınız çükünüze zeval gelmez. Malum kendinizi ondan ibaret görüyorsunuz. Ekmeğiniz suyunuz o.
evet doğruu amin inşallah
@Wackers Hiçbiri yanıtlanamaz sorular değil. Yalnızca insanlar nasıl ürer sorusunu dışarıda bırakırım, çünkü üremeyi düşünen, anne olma hayalleri kuran bir insan değilim. Beklentilerim arasında çocuk olsaydı o zaman işler değişebilirdi. Fakat yok ve cevabım hala geçerli. Penis olmayıp da mutlu olan çift örneği verebilmem için bunun sık karşılaşılan bir vaka olması gerekirdi. Bu konuda insanları gözlemleyebilme imkanım olmadığından bu sorunun mantıksal bir doğru cevabı yok, ancak varsayımsal konuşabiliriz. Kaldı ki benim asıl soruya verdiğim yanıt da başka insanlarla değil kendimle ilgiliydi. Başkaları yapamayabilir, mümkün, ama ben yapabilirim. Ben bunu görmeyebilirim. Benim için böyle bir birliktelik mümkün. Bu kadar ve net. Sevgi için fedakarlık yapabileceğimi söylememden neden bu kadar rahatsız olduğunuzu da anlamış değilim.
Penisi olmayanlara kadın deniliyor
Aşık olan insan yapar
Bir adamın neden penisi olamaz?
ben evlenirdim aşk sevgi saygı varsa gerisi boş
evlenirdim penisi yoksa dili var parmağı var :D
Yok daha neler
Adamin niye olmuyo gece gece git ya :Dd
Penisi olmayan adam mı? O nasıl oluyo
@tolgaonan78
töbeeeeeeeeee
bunu nasıl bir konulan pipi olmayan bir erkek allah korusun rus başına ya.
@TolgaOnan78 amin :)
:)..
Penisi olmayan bir kadinla evlenirim
penisi yok ama erkek, güzelmiş
hayir? penisin mi yok?
öyle adam oluyor mu?
kız olsam evlenirim :D strapon diye bişey var
Hayır.
evlenmezler
kız olsun kız kıza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar