+1 yılekonomik nedenler hariç boşanmalırın nerdeyse bütüne yakını sadakatsizlikten dolayı yani erkekler yetersiz kaldığı için kadınlar arayış içinde ve gururlu erkekler yüzenden boşanmalar gerçekleşiyor bırak penisi olamayn birini, olanların bile şansı yok evliliklerde üzücü durumlar olmaması için erkekler mutlaka limtlerin altına düşmemesi gerekiyor
00 Yorumla
+1 yıllisede bayan bi felsefe hocamız şöyle bi laf etmişti:
evlilik seksüel yaşantının resmiyete dökülmesini ifade eder...kızların yorumlarını okuduktan sonra diyorumki ne kadar haklıymış.. :)00 Yorumla
evliliğin temeli cinsel yaşamdır aslında. operasyon mümkünse ona destek olurum, ama çözüm yoksa... emin değilim... bilemedim.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz evlilik olmaz mutlu olamazsın. Mutlu olmayan kadına baktığında erkeğinden gerekli ilişkiyi bulamayanladır. Yanlışmı bayanlar .
Peki nasıl anne olucam :(
12 Yorumla- +1 yıl
sexsi düşünmüyosan gerisi kolay. Tüp bebek kopyalama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle penisi olmayan biriyle evlenirim. Varsa evlenmem. O derece.
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. evlenemem. ne sex olcak nede çocuk
evlenmenin ne anlamı olacakki. kız arkadaşımlada yaşarım o zaman.01 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyon. O adamdan sadece harem ağası olur. Harem ağalığıda piyasadan kalktı.
evlilik olmazki arkadas olur
kimlikte evlilik olur anca öteye gidemez00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi tıpta herşeyin çözümü var ama olmadığını düşünüyorum bi de ne bileyim karar veremdim doğrusu çok zor bir durum yani:)
00 Yorumlaolamam galiba şuan evet olurum demem yalan olur anne olmak isterim sonuçta mutlu bir beraberlik için sex şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılameliyatla penis takıyorlar artık, bildiğin her fonksiyonu gören penis. al sana çözüm :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :D
maddi imkanı varsa onuda estetik cerrahlara yaptırır ve problem kalmaz...
00 Yorumlamutsuz evliliklerin sebebi ya cinsel mutsuzlukdur ya maddi sorunlar sex olmadan çift olmak mümkün deyil bencede...
00 YorumlaKabul etse bile ki herkes kabul etmez.Başka şeyler çıkar ortaya aldatma gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılvajinası olmayan birisini bulsun :P
00 Yorumla Evlenmem, düşünmem bile ne yalan söyleyeyim :)
00 YorumlaPenisi yoksa Doları vardır kih kih:):))))
00 Yorumlao nASI OLUYO YA PENİSİ OLMAYAN BERKEKMİ OLUYO:s
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim her şey seksten ibaret değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Yalancı seni. Kandırıkçı.
- +1 yıl
Ciddiyim ben.
soruna istemsiz olarak güldüm işte böyle :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar