Tip önemli mı? Yoksa cnsel organ kısmı mı daha çok ilgilendirir ya da ten uyumu vs
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Tip önemli mı? Yoksa cnsel organ kısmı mı daha çok ilgilendirir ya da ten uyumu vs
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Genelde kızlar ama genel için konuşuyorum istedikleri erkek ile sevişirler ve genelde bu istek böyle akıl oynatacak bir istek olur erkeklerden de bunu bekleriz aslında biz nasıl yaklaşıyorsak o kadar istekle bize yaklaşsınlar yapmak için değil istediklerini göstersinler.
yani sizleri elde etmek icin , sizin aklınızı yerinizden oynatmamız şart mı? görsel ya da farklı sekilde iletişim kurarken etkileyici olmak , erkeklerin çekim gücünü mü arttıyor kadınlara karşı? böylece siz arzuladıgınız erkegim bu diyerek , cinsel temasa daha sıcak mı bakıyorsunuz yani
Maddiyat önemli artık şeyin büyük olsa ne olmasa ne artık aşın şunları
Herşeyi erkek den bekleyen kadın türü müsün peki?
Hayur genel kasdediyorum millet ev bulamıyor parasızlıktan parası olsa oturur villada şeyin çok büyük olup paran yosa bir hiç senin için demiyorum geneli bu kadın için de güzel olssan ne olmasa ne
Şu büyük olması kısmına niye takıldın ben öyle bir şey de sormadım halbuki, anladım sen maddiyat isteyen bir kadınsın o olursa tüm sorunlar cözülür cinsellik de rahat bir şekilde sürdürülür gözüyle bakıyorsun, ama öyle olmuyor işte
He olmiyo sen kendini böyle avut