Soru net, sizi kendine hayran bırakacak derecede iyi, yaşattıkları için teşekkür edeceğiniz erkek neler yapmalı kaliteli erkeğin tarifi sizin için nasıldır.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Kaliteli ve tatmin edici bir cinsellik, hem fiziksel hem de duygusal olarak karşılıklı bir uyum ve anlayış gerektirir. Bir kadın olarak, partnerimden cinsel ilişkide beklentilerimi sıralamam gerekirse:
İletişim: Sağlıklı bir cinsel yaşamın temeli iyi iletişimdir. Partnerimle açık bir şekilde isteklerimi, sınırlarımı ve ihtiyaçlarımı paylaşabilmek önemlidir. İkimizin de rahatça konuşabildiği bir ortam yaratmak, cinselliği daha tatmin edici hale getirir.
Karşılıklı Saygı: Her iki tarafın da isteklerine, sınırlarına ve duygularına saygı duyulması esastır. Partnerimin benim rahatımı, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarımı dikkate alması gerekir.
Ön Sevişme: Cinsellik sadece cinsel birleşmeden ibaret değildir. Öpüşmek, sarılmak, dokunmak gibi ön sevişme unsurları cinsel deneyimi daha tatmin edici hale getirir. Partnerimden bu süreçte özenli ve ilgili olmasını beklerim.
Duygusal Bağlantı: Duygusal bir bağ, cinselliği daha derin ve anlamlı kılar. Birbirimizi seviyor ve anlıyorsak, bu cinsel hayatımıza da olumlu yansır. Partnerimin benimle duygusal bir bağlantı kurabilmesi, cinsel ilişkinin kalitesini artırabilir.
Empati ve Duyarlılık: Partnerimin benim duygusal ve fiziksel sinyallerimi anlaması ve buna göre davranması önemlidir. Benim nasıl hissettiğimi ve neye ihtiyaç duyduğumu anlama yeteneği, cinselliğin kalitesini artırır.
Karşılıklı Zevk: Cinsel ilişki, her iki tarafın da zevk alması gereken bir deneyimdir. Partnerimin sadece kendi zevkine odaklanmaması, beni de mutlu etmeye çalışması önemlidir. Birbirimizin zevkine önem vermek, cinsel deneyimi tatmin edici kılar.
Güvenlik ve Korunma: Partnerimin cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve istenmeyen gebelikler konusunda sorumluluk alması, gerekli önlemleri alması gerekir. Bu, hem fiziksel sağlığım hem de güvenliğim için önemlidir.
Saygılı ve Hoşgörülü Olma: Partnerimin cinsel tercihlerime saygılı olması, yargılayıcı olmaması ve hoşgörülü yaklaşması, güvenli bir ortam yaratır. Benim isteklerime ve sınırlarıma saygı göstermesi gerekir.
Son olarak, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsellik için hem benim hem de partnerimin açık, dürüst ve saygılı bir şekilde iletişim kurması önemlidir. Bu unsurlar, cinsel ilişkinin hem fiziksel hem de duygusal olarak tatmin edici olmasına yardımcı olur.
Öncelikle emeğine sağlık güzel yerlere değinmişsin, bunlar bana göre her cinsellikte olması gereken şeyler, cinsellik sırf yaşanmış olsun diye yaşanmamalı sana katılıyorum👍
İstek, sahiplenme, hijyen, tutku, uzun süreli ön sevişme ve oral
Herşeyi tamamda sahiplenme ihtiyacı kötü
Abartıya kaçmadan
İyi cinselliğik dedim sahiplenme ne alaka o anda😃
Anlatarak olmaz shehhebewhw
Yaşatacak kadar özgüvenlisin yani😂
Sadece sevgilime karşi evtt
Bende gel bana yaşat demedim zaten ergenlerle takılmam ben 😉
Yaşatmam ztn
Beni yaşayamazsın zaten buna yaşında yetmez kapesitende bursa sana asılan yok sakin
Bende sana asilmadim sakin
Tamam