Aslında tek bir şey beklerim, sekse aktif olarak katılmasını. Yani ben onu öperken sabit durmak yerine onunda beni kendine çekip öpüşmeye katılması, vücudumu saçlarımı falan okşaması. Ya da pozisyon konusunda sadece benim istediklerime uymak yerine onunda isteğini sözle ya da hareketleriyle belirtmesi ve onun istediğini de yapmamız.
Bunlar gibi çok örnek sıralayabilirim.
Kısacası put gibi durup benim işimi bitirmemi bekleyen rolünde olmak yerine benimle her şeyip paylaşmalan istekli, istekli kadın olmalı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- Erkekler seks esnasında kadının kalbinin sıcaklığını ister
- Erkekler seks esnasında kadının vücudunun ateşini ister
- Erkekler seks esnasında kadının eşsiz ruhunun alevini ister
- Erkekler seks esnasında kadının içindeki istekli ruhlu Zeynayı ister
- Erkekler seks esnasında kadının dudaklarından çıkan sev beni ve s. k beni gibi kelimeleri duymak ister.
- Erkekler seks esnasında oral ister
- Erkekler seks esnasında inleyen kadın ister
- Erkekler seks esnasında itaatkar ve-veya dominant kadın ister
- Erkekler seks esnasında kadının bir melek gibi uçmasını ve uçurmasını ister
- Erkekler seks esnasında yaşamayan ceset gibi dümdüz uzanan bir kadın olmamasını ister ve bekler
- Erkekler kadının en üst düzeyde tutkulu, zirvede arzulu, bulutun üstünde Tanrıça kadar muazzam olmasını ister ve bekler
- Erkeklerin kadınlardan beklentisi çoktur. Seks yaparken beklentiler inleyen nağmelere ve inleyen bir gök gürültüsü eşliğinde ıslak ıslak bak bana öyle şarkısını söylerken kadının aynaya bakıp ne kadar zevk aldığını mimik olarak göstermesini ister. Bir göz kayması vb. gibi.
- Daha çok şey bekler erkek. Ne kadarını bulur orası muamma...
64 Yorumla- +1 yıl
Beni seçen ellerin asla tabut tutmasın :dd
- +1 yıl
Teşekkürü bir borç bilir borç senedi imzalarım ama ödemem :Dd
İlk etapta kadının üzerindeki kıyafetlerin ve seks yapacakları odada ve kadının tenindeki kokunun erkeğin ilgisini çekmesi gerekiyor. Eğer fantezi düşkünü bir erkek ise fantezilerine ayak uydurulmasını ister. Yatakta ölü gibi durmayıp sekse dahil olmamızı istiyorlar, numaradan bile olsa inleme, çığlık vs ses çıkarmamızdan hoşlanıyorlar. He bir de övülmek "çok güzel sevişiyorsun" tarzı sözler erkekleri nirvanaya çıkarıyor. Son olarak da çoğu olmasa da geneli diyelim anal seks yapmak istediklerinde karşı çıkan değil itaat eden kadın istiyorlar.
184 Yorumla- +1 yıl
Bilinçli kadınsın vesselam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokakta hanımefendi yatakta tersi olmalarını
181 Yorumla- +1 yıl
Yatakta çok mu fazla kadınsı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde yatakta aktif itaatkar bir kadın beklerler gadası. İşin özü bu aslında sadece itaat eden kadın ister.
20 Yorumla Ölü taklidi yapar gibi yatmayın, ne zaman boşalacaksın diye sormayın
118 Yorumla- +1 yıl
Var mı öylesi
- +1 yıl
🙄🤦♀️ Tm Sustum
- +1 yıl
Eksileyen erkek neyi sevmedi acaba :D @Aseliiimmmmm o tipleri örnek almayın :D
- +1 yıl
Derken?
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgi, saygı, sadakat.. 😐😐 Her erkeğin beklentisi farklı be. Bakire bir erkeğe görüntü dahi yeter herhalde. 😂 Daha hırslı, pozisyonlara giren, arada kontrolü ele alan, sert bakışlı, haşin, gaddar, savaşçı, sanatçı, dört dil bilen birisini ister. :D
15 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılcilveli olmasını, daha aktif olup kadınlığını kullabilmesini
131 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍🏻
+1 yılHerşeyi bizden beklemeyin, şahin görmüş keseli sıçan gibi ölü taklidi yapmayın, sadece ses olsun diye sacma sapan sesler çıkarmayın, az konuşun, doğal olun, senkronize olun, bilmiyorsanız öğrenin, biliyorsaniz uygulayın, isteklerinizi ve arzularınızi dile getirmekten utanmayın... diye uzar gider liste ☺️☺️
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @beste499
+1 yılÖyle kendini salıp her şeyi erkeğe bırakmak olmaz kadınlarında bazen baskın olmasını severler ve sadece o ana odaklanıp saçma sapan sorularla seksin heyecanını kaçırmamalarını isterler.
94 Yorumla- +1 yıl
Aradığım kadın sensin
- +1 yıl
Mystical
- +1 yıl
Ooo boncuk dokturmussun
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZihnen ve bedenen rahat olması, o anlara odaklanması, zevk almayı ve zevk vermeyi bilmesi, oyunlara ve fantazilere açık olması, kendi bedeninin haz noktalarını bilmesi ve erkeği yönlendirmesi, çıkardığı sesleri kontrol etmeye çalışmaması, içindeki kadını özgür bırakması, kendini yatak odasıyla sınırlamaması, her yerde sevişebilme potansiyelinin olması 🤤
11 Yorumla- +1 yıl
Buna kim, neden katılmamış olabilir ki? 🤔
İstekli, cesur ve ne istediğini bilen kadın olmasını isterdim. Seks iki kişilik bir eylem olduğundan her şeyi erkekten beklemesin.
Benim sertliğime dayanıp, hakimiyetimi kabullenmesi lazım.
Oralda dip yapabilirse ben onu dünyanın en mutlu kadını yapmak için her şeyi yaparım.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının bana karşı oldukça istekli olmasını, oral yapması ve yaptırmasını, seksi güzel iç giyime sahip olması ve benim dediklerime önem vermesi, gerektiğinde yönetmesi, fantezilere açık olması ve fantezilerinin olması. Bakımlı ve temiz olması, isteğini sadece evde değil farklı mekanlarda vs dile getirmesi ve davranması.
10 Yorumla
+1 yılbir beklenti içinde olmak yerine olayları akışına bırakarak o durumun haleti ruhiyesi içinde içinden geldiği gibi yaşamak beklentisiz daha mutlu eder diye düşünmekteyim.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünmektesin o halde 👋🏻
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Ölü gibi yatmak yerine erkeğin üzerine atlamasını ve iyi bir oral yapmasını
174 Yorumla- +1 yıl
Sana aşığım be şu mesaja cevap ver artık
+1 yılİstek istek istek..
Bir kadın doğuştan istekli ateşli ve tutkulu değilse ben ne beklersem bekleyim onu bana veremez hissettiremez. Cinsellik dediğimiz şey belki sonradan elde edilebilen öğrendiğimiz kazanımlardan oluşur ancak istek doğuştan gelir ve o istek yoksa geri kalan hiçbirşeyin önemi yoktur. Benim ilk beklediğim şey istek arzu ve ateş.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolumsuz yorum yapan erkekler sevgilisiyle sevişip görmemişmi cazibesini ateşini. şikayet etmeleri çok mantıksız karpuz alırken bile 30 tane karpuza bakıyorsunuz. eşim benden çok memnun cinsel ilişkiyede girdik sevgiliyken
147 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Cevap sahibi+1 yılpp resmindeki kadın bana benziyor göğüsleri küçük biraz. sence böyle bir kadın cinsellikte kötümü olur dış görünşünden bile belli olur cilveli olduğu. öyle kadının seksi doğal bir yürüyüşüde vardır
- +1 yıl
Böyle vücudun varsa çok iyi bakmışsın demekli, göğüslere bu kadar takma bence avuca geliyorsa sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi göğüslerimi küçültecek halim yok öyle doğal hali. eşimde beni anladı bunu anlatmaya çalıştım aseksuel birini bulup hayatınızı zehir etmeyin diye. İmkanı çok istese birçok kadını alırdı kendine benimle ilgilendi sadece
- +1 yıl
Helal kocana senin mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ben gariban bir kız değilim spor yaptım 1.86 68 kiloyum 85 c göğüslerim uzun bacakliyim fitim karnim kaslı. esimde yakışıklı bir beyfendi. Bulusurken kapıma geldi aldı kibarligi beni kendine aşık etti yoksa hiç ilgilenmezdim
- +1 yıl
Olumsuz yorumdan ziyade beklentileri yazdım kendi adıma, bunları da deneyimleden yazmadım tabiki, birbirini tamamlayan çiftler çok şanslılar.
+1 yılNe zaman geleceksin "ekime" , yatakta vitrin modeli girip durup, sonrasinda "seksi"duruyormus gibi pozlanmalar yapip"sen isini gordun" tribine girip tartisma cikarmak... Seks esnasinda sacma sacma konusmak, "lutfen saaparmisin", onu yapmam bunu yapmam sanki filmdeyiz "turkan" kurallari var... Sogudum ya la...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPasif kalmamasını ister; yani hareketli olacak, isteğini ve keyif aldığını sonuna kadar belli edecek, karşı tarafa bunu hissettirecek, yok o olmaz bu olmaz mırın kırın yapmayacak, muamelesini de çekecek deliler gibi de hoplayıp zıplayacak, coşmaktan korkmayacak çekinmeyecek
10 Yorumla
+1 yılÜstümde sert bir şekilde zıplaması 👌
Doggy style sevmesi 👌
69 👌
Bacak omuz 👌
Ya bide yatakta ölü gibi yatmayin. Şahsen ben kendimi zorla tecavüz ediyor gibi hissediyorum modum direk düşüyor. Bide kız ne oldu diye soruyor.😠20 Yorumla
+1 yılŞu erkeklerde sexs konusundan başka bisey gelmiyor akilarina tanıdığım erkeklerin çoğu öyle maalesef
70 Yorumla
+1 yılaman ya önemli olan kadınlar asıl kadınlar ne bekler salla erkekleri
32 Yorumla- +1 yıl
hıh... o sadece kadınlar için mi önemli sanıyorsun eğer öyleyse yazık erkeklere. Başkaaaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bişi beklemez bir delik yeter onlara 😁😁😁😁😁😁😁😁 bazılarına ise 2 bazılarına da 3 🤭
114 Yorumla- +1 yıl
Beğeni yaptım ama , sana katıldığım anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yıl@esquire34s anlaşıldı kaptan
- +1 yıl
Eyv tayfa :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim evlenmeden cinsel ilişki yaşamam ama yaşasaydım anlayış ve itaat isterdim sanırım. Herkesin kendi tercihidir.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağılamadığınız için teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi vermişim daha ne isticek
134 Yorumla- +1 yıl
Oooo vurdu gol oldu
- +1 yıl
Helal olsun sana kız be @BakireeRahibee
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olmasını , kadınlığını kullanmasını , cilveli olmasını , her şeyi ondan beklememesini vs
87 Yorumla- +1 yıl
Sana mı soracak lolipop
- +1 yıl
@AdımGroot kardeş karışmak gibi olacak ama sana tavsiyem bu tür sorularda kadınlar kendilerine yorum yapan erkekten haz almazlar bu yüzden anlayışla karşıla saygı duy uzaklaş bence polemiğe girme kız haklı soruyu soran cvp verdiğinde mantıklı geliyor.
- +1 yıl
@AaronBenElijah yok ben onu eskiden tanıyorum ve nasılım sorusunda fiziğini gördüğüm için hoş bir iltifat etmek istedim yanlış anladı belli ki.
- +1 yıl
Sürekli beni taciz ediyorsun @AdımGroot yanlış da anlamadım bildiğin sapıksın ve hâlâ devam ediyorsun utanmaz.
- +1 yıl
@AdımGroot işte belliki kızmış birine sinir olmuş veya çok kötü mesaj lar atanlar oluncada istemsiz sinir olmuş sana kalıyor ihale , ben baya zamandır buradayım normalde yazmam başkasının yazdığı şeye karışmam asla yanlış anlama şu an ona bildirim gelince bile sinir oluyordur kendi haline bırak iyi günler
+1 yılSınırsızlık diyebilirim, benim için sınırlar koymayan kadın acıdan bile zevk almasını bilen ve beni inanılmaz tahrik eder, başka türlü doyuma ulaşmam zor diyebilirim.
10 YorumlaŞahsen kişisel olarak kendim güzel bir yüz ifadesi ve git gelme kendinden geçmiş bir gögüs üzerine edildiğimde kulağına fısıldadığım nefesim bel bölgesini çoşturmasını ayna karşısında gülmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aslında öğretilmiş beklenti çoğu insan izlediği filmlerdeki şeyi bekler ama bu kurgu olduğu için beklenti fazla ama karşılık olmaz çüknü insanların ki kurgu değil gerçektir.
10 Yorumla
+1 yılOral yaparken saçlarımı çok çekmesin isterim
Seks yaparkende bana ayak uydurmalı sınır koymamalı
Ve de o an beni gaza getirecek sözler söylemeli10 YorumlaBen ne kadar aktif isem oda o kadar aktif olmalı. Bitse de gitsek kafasında olmamalı. Tutku ve arzu ile yaklaşmalı. Ayrıca davranışları ile samimi olmalı..
10 Yorumla
+1 yılİstekli olsun yeter zira patates çuvalı gibi bir yatan kadın kadar itici bir şey yok
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne beklicekler sinirsizlik tabi. onlara giren cikan yok ya. hak yolu b k yolu farketmiyor
124 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Her kadın bir olmadığı gibi, her erkekte bir değildir!!
Partnerine bağlıdır
Seviyorsam (biraz zor) zevk almasını
Sevmiyorsam zevkimeilk iliskiyse gözü nasıl boyanırSon iliskimse imza hareketi olarak aklında ne kalırTek gecelikse tecrübelerineKısa dönem planlı ise nasil kurtulacağımaSeviyor ise gözlerine00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBol temas
bol opucuk
Frekans uyumu, hemen hemen eş değer zamanda gelebilme
Değişken pozisyonlar.
cut.10 Yorumla Kadınların istediğinin aynısı ister sevgi hoşgörü onunla ilgilenmesini ve seks esnasında sevismesini bilen birini ister yan gelip yatan birini değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGübre çuvalı gibi yatmasında ne yaparsa yapsın. Öpüyorum çekiyorum itiyorum insan karşılık bir şey verir kendi yapıyor gibi hissediyorum bunlar yüzünden insan kendini çok yetersiz hissediyor böyle olunca
10 Yorumla
+1 yılBen kendi adıma sert olmasını isterim sırtıma tırnaklarını geçirmesini isterim
20 Yorumla
+1 yılKirbac bekler hakaret bekler asagilama bekler dayak bekler jfjajf
20 Yorumla
+1 yılSeksi yaşıyorsan istekli olmalı sevişmeli aşkla sevgiyle karşılıklı zevk almalı fantezi dolu olmalı konuşarak küfür ederek bağırarak dolu dolu sınırsız karşılıklı fantezi yaşamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer haltı bekliyorlar bencee
121 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelini iyice bükmesini,Üzerinde zıplarken boynunun emilmesini , zevkle inlemesini falan filan intermilan
162 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş.
- +1 yıl
Bilgili insanın hali de bir başka oluyor
Kadının pozisyon bilgisi iyi olmalı erkeğin hamlelerine karşılık verebilmesi gerekir erkeği idteklendirecek coşturacak hareketler yapmalı reddedici olmamali birazda dayanıklı olması gerekir
10 Yorumla
+1 yılsert olmasını isterim daha hareketli yani herşeyi erkekten beklemesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bittiğim zaman ki erken boşalan biriyim. Tekrar müdahale edip uyandırması. Oral ile
10 YorumlaKendi olmasını ve kendisini tamamen bana bırakmasını beklerim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. O anın daha da zevkli geçmesi için olabildiğince rahat ve tutkulu olmasını isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. En başta ölü balık gibi ruhsuz hareketsiz olmamasını bekler , aktif olmalı ne istediğini bilmeli 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim pozisyonda gidip gelirken kadının pozisyona ayak uydurması beni öpmesi çılgınca…
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hareketli olmasını. Ne yapmak istediğini rahatça söyleyip put gibi yatmaması.
10 Yorumla
+1 yılSabit bir şey beklenilebilir mi? HErkesin zevki farklı devasa bir olasılık var. Çoğu soru öyle site ayakta kalsın diye
11 YorumlaKöle ruhlu ve sert davranışa karşı istekli ve dayanıklı olmasını
10 YorumlaKendini bana bırakması yeterli ki o zaman beklentilerimin üzerine çıkar
10 Yorumla
+1 yılİstekli ve yeniliklere açık olsun yeter zamanla beraber yükseliriz.
10 YorumlaSadece istekli olsun yeter gerisini ben hallederim.
10 Yorumla
+1 yılGif de ki kadın kadar istekli ve istekli olsun yeter gerisini biz halleşiyoruz zaten
10 YorumlaZevkli kadınlar bunu istiyorlar kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılDaha sert seri mikmesini istedigi anlarda, kadın erkeğine hırçınlaştıracak azdırıcı etki edecek sözcükler ile erkegini daha sert baskın hale getirebilir
00 YorumlaBence konuşmak önemlidir.
Kadın veya erkek fark etmez seks sırasında bir taraf memnun olmuyorsa dile getirmeli.
Hatta iki tarafta birbirini yönlendirmeli.00 YorumlaOrgazm olmasını isterim… onu memnun ettiğimi görmek hoşuma gidiyor. Kendimden çok kadının boşlaması hoşuma gidiyor.
52 Yorumla- +1 yıl
Az bir oransınız maalesef
- +1 yıl
@atesbocegiknuffel35 istisn olmayı severim :)
Libidonun yükselip, haz alınmasını, orgazm olmasını ve boşalıp boşaltmasını stiyebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o anki duruma yardımcı olması yeterli. uyum içinde olursa iki taraf içinde zevkli olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey istemiyorum. Oral olsun 🤤
20 Yorumla Sert ve küfürlü becerilmeyi seven
İtaatkar ve sürt*k ruhlu kadınları seviyorum ben20 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar