Erkekler kadının yatakta nasıl olmasını ister her anlamda kıyafet? Tavırlar? İç çamaşırı? Vsvs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeksten önce biraz oyuncu olmasını isteriz kadınlar. Mesela av-avcı oyununda kadın kendi vücudunu olabildiğince lezzetli göstermeli ki erkeğin avcı içgüdüleri tetiklensin. Bu konuda davetkar ve feminen kıyafetlerin yanında kadının da biraz cilveli davranması fena olmaz.
Örneğin evde bir şey eksik diye dışarı yolladığı partneri gelene kadar jartijer ve tangalarını giydikten sonra partnerini arayarak "Aşkım evde çikolata eksikmiş gelirken alır mısın?" diyerek oyunun ilk adımlarını oluşturacak. Erkek eve geldiğinde kadını mutfakta o halde görecek. Sonra kadın poşetin içinden çikolatayı alıp memelerine sürdükten sonra mutfak masası üstünde oracıkta bir güreş başlayacak diyelim.
Bu örnekte her şey var gerisi yaratıcılığınıza kalmış diyelim 😈
09 Yorumla- +1 yıl
Allah kurtarsın kardeşim
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
- +1 yıl
Bana niye çok komik geldi QPKWKENDM
- +1 yıl
Aslında ilk çikolata yerine mum diyecektim ama herkes yapamaz diye çikolataya çevirdim. Çikolata da yerli dizi ve film sektörünün komiklik anlayışı olduğu için hep komik geliyor bize jsjdks
- +1 yıl
Aynen mum daha iyi dkdhkdjd
- +1 yıl
İki yiğit çıktı meydaneee ikisi de birbirinden merdane ahshshdhhsshdhdhdh
- +1 yıl
@Karisik12345 Merdane de iyi fantezi olur bak sjkdls
Soran+1 yılDkskdmemdmmdd komik gerçekten güreş ne ya
- +1 yıl
Üstü kapalı anlatmak zorundayız malum aşırı cinsel içerik diye kaldırıyorlar sonra djjdkd
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hayatta hiçbir erkekle el ele bile tutuşmamış olması hayatında hiç erkek kankası ve erkek çevresi ve geçmişinde sevgilileri olmaması gerekir. Sanalda nude vb ve seksting yapmamış olmaması en önemlisi de pembe *mlı olması gerekir.
033 Yorumla
Soran+1 yılHayal aleminde yaşıyorsun
- +1 yıl
Kız milleti, her haltı yiyor sonra karakteri düzgün iyi ve akıllı erkek arıyorsunuz.
Ancak, biz akıllı erkekler *r*spu aramıyoruz.
Sen *m*nı gelene geçene s*kt*r
Sonra ben seni alacağım ha?
Hadi bakalım *r*spu, şöyle yandan yandan yürü, g*tt loblarının dalgalanmasını görelim.
Soran+1 yılaldmwmdmmsdmsmmdc yazık sana ya tam tersi oluyor asıl hayal aleminde yaşamaya devam et * seni. Asıl her kızla yatağa giren erkekler eli eline değmemiş kız ister ve bunu herkes bilir. Aids mantar dolu çükünüzle pembe * arıyorsunuz bok bulursunuz
- +1 yıl
Ekşi yemedik ki midemiz ekşisin. Allah'a şükür zina yapmadım.
- +1 yıl
Zina yapmadiysan zina yapmamis beklemen normal ama insanlar vajina rengini kendisi secmiyor. Sevdigin kadi da sarkma veya kararma olsa onu sevmeyecek ya da on sevisme yapmayacak misin?
- +1 yıl
@melikenilayy yapmam dersem yalan söylerim. Gönül ister ki pembe *m ama yukarıda saydığım kriterlere uygunsa neden olmasın
- +1 yıl
Midemi bulandırdın ya. Şu düşünce şekline bak, kadın bulursan söyle tüm akıl sağlığı masrafları benden.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk yahu kendi levelimde birini istemenin nesi kabahat?
- +1 yıl
Yok elbette bakir birisi bakir birisini isteyebilir, geçmişinde hiçbir aşk ilişkisi olmasın isteyebilir bu gayet doğal ama özellikle yok erkek arkadaşları bile olmasın falan demen... Aslında sorun ne biliyor musun, bunları yapan bir erkek ile kadını ayrıştırmanız.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk erkek kankalar s*ksiz ve hormonsuz değildir. Kızın sevgilisi olduğu halde onu düşünür ve hayal eder. Bir gün olur kankasini tokmaklar. Sizin hiçbir şeyden haberiniz yok konuşuyorsunuz. Sosyal medyada erkek kankası ile tecavüz edilen veya sarhoşken kızı kandırıp tokmaklayan çok erkek var.
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins Bu dogruysa sizi eve kapatmak lazim..
Sen de bir erkeksin. Sen okulda ve is yerinde olan kiz tanidiklarinin hepsine o gozle mi baktin yani? Bu dogruysa hepimiz lez olalim yani bu nedir.. - +1 yıl
@melikenilayy niye bakayım yahu bunu nereden çıkarıyorsun ben sosyal medyada yaşanmış olayları söylüyorum.
- +1 yıl
Evet yasayan var ama her erkek her kiz kankasina o gozle bakamaz ki...
Adamin 5 tane kiz kankasi vardir ama 1 tanesine asiktir mesela - +1 yıl
Ya cidden her erkeği şöyle lanse etmen o kadar utanası bir davranış ki... Bak dediklerinin toplumsal karşılığı var, bu da neden biliyor musun, erkekler duygusuz olmalı gibi bir norm olduğu için fakat bu her erkek s*kşmek için yaşar gibi bir anlama gelmez. Senin aklın p*rno mı çalışıyor? Bence biraz azalt. Gözüme liseli ergen gibi geliyorsun, annesinin yaptığı yemekleri bekleyip eli hiçbir şey tutmayan ama sevgili olacağı kadına beklentiler yükleyen birisi gibi geliyorsun. Şu kadınlar böyledir, erkekler böyledir saçmalığını da yıkın, o kadar temiz adamlar var ki her kadına abazalıkla yaklaşmıyor.
- +1 yıl
@melikenilayy sonuçta kankasına yan bakıyor aga
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins Boyle bir risk yok demiyorum ki..
Ama illa oyle de olmaz diyorum 🙂 Sadece bir ihtimal.. - +1 yıl
@cvcvnfjfkfk sende artık şu Barbie harikalar dünyası zırvalığını kesmelisin. Yaşım 26. Bu yaşa gelene kadar kadının niyetini de erkeklerin niyetini de az çok biliriz. Sosyal medyada biraz gezersen kızların başına neler neler geldiğini görürsün çoğu da erkek kankasından kaynaklı.
- +1 yıl
@melikenilayy her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir yoksa "aşkım telefonun sarji bitmiş" bahanesi ile karşılaşır ve Meriç oluruz
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins Dikkatli ol tabii ki ama illa oyledir de deme iliskinde.
- +1 yıl
PQJELSDKNDKDKDK ayyy bana sakın borsa kaplanı denen herifi takip ettiğini söyleme gülmekten çatlarım. Ciddiye alan varmış vay be.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk bir çoğu gerçek
- +1 yıl
@melikenilayy bu devirde kimseye güven olmaz
- +1 yıl
HAJAJSJHSJSJ tamam.
Soran+1 yılKızlar boşuna elinizi yazmakla yormayın 26 yaşına gelse de bi insan beyni gelişmediyse sonuç ortada. Tabular ve p*rno gördükleri kadınların bakire hallerini istiyorlar hepsi bu
- +1 yıl
İşine gelmeyince hakaret etmekten başka çaren kalmıyor. Kardeşim biz Allah'tan korkarız ikincisi bizde insanız ama kendimizi frenleyip kimseyle cinsellik yaşamıyoruz. Yaşayanın kendisine öz saygısı ve gelecekte eşi olacak kişiye ne saygısı ne değer verdiği vardır. İlkler sadece evlenince yaşanmalıdır.
- +1 yıl
Allahtan korkuyorsan bir kizi vajina rengine gore yargilama.
- +1 yıl
@melikenilayy yahu o da benim hayalim Allah hayırlısı ise bana nasip eder inşallah
- +1 yıl
Ay bir kadın seni penis boyuna göre yargılasa ağlarsın ama
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk penis boyum gayet yeterlidir.
- +1 yıl
Sence mesele bu mu? Umarım ileride evleneceğin kadın seni yetersiz bulur hajshshh
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk yol veririm. Benden daha iyisini mi bulacak.
- +1 yıl
Tamam canım ileride evleneceğin kadına söyle oğlunu bu kadar şımartmasın.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk aga be düşündüm de bir cocugumun olması ne güzel bir his olur ya. Allah'ım nasip et be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. açık rahat tutkulu aktif olmasını ister... ve bunu belli etmeni, tabuları veya kaprisli olmasını istemez... sana yakışan her türlü iç çamaşırı ve aksesuarları kullanabilirsin,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yatakta ölü gibi yatmasın, herşeyi erkekten beklememeli pozisyonlara açık olmalı, fantezi iç çamaşırları, tanga giyebilir özellikle siyah çorap çok ilgimi çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne olmak istiyorsun? Bence bunu düşünüp öyle davranmalısın.
23 Yorumla
Soran+1 yılNe olmak istiyorsun derken?
Cevap sahibi+1 yılNasıl görünmek istiyorsun ne yapmak istiyorsun o önemli bence.
Soran+1 yılHaklısın
1 yılEskiden beri halk arasında söylenen bir laf vardı ben öyle bekletim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmis gibi kokmalı, cilveli ve hareketli olmalı ses tonu ince ve naif olmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılFanteziler e yer vermesini. Ben şahsen siyah südyen severim. Başka kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle renkli çorap ve birazda sertlik yapmama izin vermesini beklerim
02 Yorumla
Soran+1 yılRenkli çorap mı garipmiş
Cevap sahibi+1 yılevett çok etkileyici gelir banaaa😊
+1 yılİstekli olsun güzel koksun fantezi iç çamaşırı giysin ve her pozisyonda istesin
10 Yorumlaistekli, temiz seksi giyim, naif kısık sesle konuşması
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik konusu erkeklerin da çok uyması gereken bi konu kadınları seksten soğutan şeyin ilk sırasında erkeklerin bakımsızlığı yer alıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzu isteriz, ölü gibi yatmasın, ilişki anında onu deli gibi arzuladığını hissetirsin. TR de kadınlarda bu yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılcanlarının sağlığı ya ne bekleeylim:)
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu o mu sence
- +1 yıl
demek istediğim zeka yeter :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıyafet beklemezlef çıplak olmaları daha iyi
24 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek fantezi iç çamaşırı seviyo
Cevap sahibi+1 yılbence gerek yok zaten sonunda çıplak kalıyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKayitsiz sartsiz teslimiyet
00 Yorumla
+1 yılTabularını yık ve rahat ol
00 Yorumla
+1 yılYa bunu anlatması çok uzun 😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Herseyden once ten uyumu ten uyumu
00 YorumlaCamasir onemli bence 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatakta o.. rospu olmak tabirini bilir misin?
00 Yorumla
+1 yılBunu detaylı anlatırdım ama ben zor insanım
02 Yorumla
Soran+1 yılKısaca anlat
- +1 yıl
Kısaca olacak şey değil. Ve buradan olmaz
Bunları burada komuşmayalım geeel
05 Yorumla
Soran+1 yılKalsın yazacaksan buraya yaz
Soran+1 yılHayır
Cesur ol yeter
00 Yorumla
+1 yılOhooo buraya sığmaz ki sordukların :)
00 Yorumla
+1 yılzor soru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes al yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla zavallıca
Cevap sahibi+1 yılSende verme
Gizli Üye(25-29)+1 yılKülotlu çorap tahrik eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılher şey :D
00 Yorumla Oral
04 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmayı sevmeyen midesi bulanan kadınlar napcak sjdnkrd
Soran+1 yılNo merak
Gizli Üye(25-29)+1 yılPompaaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi