Cinsel Yaşam Erkekler seks yaparken kadından ne ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Ö... Erkekler seks yaparken kadından ne ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. tutku ve ateş isteriz. doyumsuz olsun isteriz. şahsen ben, hep daha fazlasını isteyen kadından etkilenirim 1 2 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl mesela o an, kulağıma yaklaşıp "bi tane daha istiyorum, tek yetmiyor" demesini isterim :) Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl aktif olmasını ve yapmamı istediği bir şey varsa sormasını yani açık sözlü olmasını isterim 3 1 Yorumla kanarya001907 +1 yıl Evet ya çok haklısın rol yapmamalı Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hareketli olmasını, alttq yatmasın, 4uh gibi olmayacak, gerektiğinde kaçıracak, bazen kaçıracak, bazen dayasin, sevk verip zevk almasını bilecek 1 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence iki tarafta herşeyini vermeli yani iki tarafta arada kendini göstermeli dominant olmalı. Hırçın ne istediğini bilmeli. 1 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Her pozisyonda halledip bütün erojen bölgeleri sulamak ister 1 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oral fazla istekli olması fanteziler ve yönetilmek bazen 1 0 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kıvraklık hareket ilgi alaka oral uzun uzun mutlaka yapmalısınız kadınlar 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. karsılıklı zevk laınmasını ister ve ten veya beden uyumu olmalı 1 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İyi bir oral seks :P bol hard seks :P savaşarak sevişmek iyidir :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksi kıyafetlerle fantezi yapmak harika oluyor, Birde kalçalar güzelse, enfesss 😍😍Sen söyle bakalım sen ne istersin partnerinden? 😃 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sert olsun küfür sevsin sekste yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yavaş başlamalı, O çok sert ve hızlı kan ter içinde kalacağımız aşamaya geçmeden, Ön sevişme uzun uzun tadında olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve tabii oralda sonuna kadar köklemeli, bende kedinin tastan süt içtiği gibi yaşamalıyım üç kademeyi tamamlayıp huzura aynı anda ulaşmalıyız 😍 Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kelepçeye bakışın nasıl, Bağlayıp da çığırtarak harcore yapması? Yorumla Soran +1 yıl Offff çok güzel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde duşta cama yapıştırıp, Kalçaları su altında avuçlarken hızlı hızlı devam etmek, bak bu da efsane 😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bizim fanteziler epey uyuşuyor gibi, kesinlikle deneyimlemeliyiz 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisine sencede? duş fantazinin harika oluşumu, yoksa bunları deneyimlememiz gerektiği mi 😅 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstadan yazarsan belki dirty talk falan yaparız 😊juststf11 Yorumla
serioladumerili Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Dayanıklı olsun yeter gerisini hallederim ajsjss 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Gerisini nasıl hslledicen Yorumla serioladumerili +1 yıl Evire çevire... Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla serioladumerili +1 yıl Genelde dayanıklı olmayanlar üç gün yürüyemiyor ajsndnd Yorumla Soran +1 yıl Oo anladım 😂 Yorumla serioladumerili +1 yıl Öyle işte 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstediğim gibi vücuda sahip olsun da gerisini ben hallederim. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nasıl vücut geliştirme istiyorsun Yorumla fatihılgın +1 yıl Dolgun göğüsler ince bel çıkık kalça. Yorumla Soran +1 yıl 90. nasışş Yorumla fatihılgın +1 yıl Dikse güzel. Yorumla Soran +1 yıl Anlsdım ne Yorumla Hadiyani +1 yıl Bol bol emzirmek emmek ve tüm erojen bölgelerine boşalmak ister izin var mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendini bize bırakmasını 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yaptın mı seks Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam gelirmisin? Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam çıkıyorum Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizlik ve bakım 1 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Neler neler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Altımda yılan gibi olmasını 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateşini hissettirmeli enerjik ve aç olmalı Yorumla Soran +1 yıl Anlsdım Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Senin ne verdiğin önemli 0 9 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Sen seks esnasında neler yapacaksın, nasıl davranacaksın önemli olan o Yorumla Soran +1 yıl Anlsdım Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Seks yaptığın biri var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl İyi yapmanı tavsiye etmem o zaman evlenip yap bence hiç bulaşma bir daha kurtulamazsın Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum zaten o yüzden yapmıyorum Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Erkeklerin işi gücü o olmuş bşr kere yapalım der seni çok seviyorum der yapınca bırakır gider kime güvensen önce iyi yaklaşır istediğini alır ve gider, olan hep sana olur inşallah böyle devam eder evlenince yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sırtüstü yatmamasını 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle saçma sorular sormamasını :D :D 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok şeyler isterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Burdan yazamam Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl ne mi isteriz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evt ne istersin Yorumla spitzbub +1 yıl Burdan söylenmezki Yorumla Soran +1 yıl Nerden söylenir Yorumla spitzbub +1 yıl Öbur tarafa özelden Yorumla Soran +1 yıl Ok takip et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
tutku ve ateş isteriz. doyumsuz olsun isteriz. şahsen ben, hep daha fazlasını isteyen kadından etkilenirim
mesela o an, kulağıma yaklaşıp "bi tane daha istiyorum, tek yetmiyor" demesini isterim :)
Anladım
aktif olmasını ve yapmamı istediği bir şey varsa sormasını yani açık sözlü olmasını isterim
Evet ya çok haklısın rol yapmamalı
Hareketli olmasını, alttq yatmasın, 4uh gibi olmayacak, gerektiğinde kaçıracak, bazen kaçıracak, bazen dayasin, sevk verip zevk almasını bilecek
Bence iki tarafta herşeyini vermeli yani iki tarafta arada kendini göstermeli dominant olmalı. Hırçın ne istediğini bilmeli.
Her pozisyonda halledip bütün erojen bölgeleri sulamak ister
Oral fazla istekli olması fanteziler ve yönetilmek bazen
Kıvraklık hareket ilgi alaka oral uzun uzun mutlaka yapmalısınız kadınlar
karsılıklı zevk laınmasını ister ve ten veya beden uyumu olmalı
İyi bir oral seks :P bol hard seks :P savaşarak sevişmek iyidir :)
hijyen aktif olmasını kendinden gecmesini kural koymamasını
Seksi kıyafetlerle fantezi yapmak harika oluyor, Birde kalçalar güzelse, enfesss 😍😍
Sen söyle bakalım sen ne istersin partnerinden? 😃
Sert olsun küfür sevsin sekste yeter
Ama yavaş başlamalı, O çok sert ve hızlı kan ter içinde kalacağımız aşamaya geçmeden, Ön sevişme uzun uzun tadında olmalı
Ve tabii oralda sonuna kadar köklemeli, bende kedinin tastan süt içtiği gibi yaşamalıyım üç kademeyi tamamlayıp huzura aynı anda ulaşmalıyız 😍
Hmm anladım
Kelepçeye bakışın nasıl, Bağlayıp da çığırtarak harcore yapması?
Offff çok güzel olur
Birde duşta cama yapıştırıp, Kalçaları su altında avuçlarken hızlı hızlı devam etmek, bak bu da efsane 😍😍
Bence bizim fanteziler epey uyuşuyor gibi, kesinlikle deneyimlemeliyiz 😅
Bencede
Hangisine sencede? duş fantazinin harika oluşumu, yoksa bunları deneyimlememiz gerektiği mi 😅
İkisi de
İnstadan yazarsan belki dirty talk falan yaparız 😊
juststf11
Dayanıklı olsun yeter gerisini hallederim ajsjss
Gerisini nasıl hslledicen
Evire çevire...
İyiymiş 😂
Genelde dayanıklı olmayanlar üç gün yürüyemiyor ajsndnd
Oo anladım 😂
Öyle işte 😂😂
😂
İstediğim gibi vücuda sahip olsun da gerisini ben hallederim.
nasıl vücut geliştirme istiyorsun
Dolgun göğüsler ince bel çıkık kalça.
90. nasışş
Dikse güzel.
Anlsdım ne
Bol bol emzirmek emmek ve tüm erojen bölgelerine boşalmak ister izin var mı
Kendini bize bırakmasını
Hiç yaptın mı seks
Hyr
Kaç yaşındasın
20
Gizliden çıksam gelirmisin?
Olur
Tamam çıkıyorum
kişisel temizlik ve bakım
İyi bir oral ve itaatkarlik
Altımı çıkarmasını isterim
Somurup ağzına bosaltmasini isterim
Neler neler
Neler?
kasmasın yeter sık dişini ustası bilir işini
İstediği şeyler olur elbet
Altımda yılan gibi olmasını
nasıl anlamadım
Ateşini hissettirmeli enerjik ve aç olmalı
Anlsdım
Senin ne verdiğin önemli
nasıl yani
Sen seks esnasında neler yapacaksın, nasıl davranacaksın önemli olan o
Anlsdım
Seks yaptığın biri var mı
Yok
İyi yapmanı tavsiye etmem o zaman evlenip yap bence hiç bulaşma bir daha kurtulamazsın
Biliyorum zaten o yüzden yapmıyorum
Erkeklerin işi gücü o olmuş bşr kere yapalım der seni çok seviyorum der yapınca bırakır gider kime güvensen önce iyi yaklaşır istediğini alır ve gider, olan hep sana olur inşallah böyle devam eder evlenince yaparsın
Ayn
Sırtüstü yatmamasını
Çok şey
oral yaptırmasını
Böyle saçma sorular sormamasını :D :D
Zevkten uçmasını
Vermesini 😂
burada mı konuşacağız bunu
Se. KS 🤣
Çok şeyler isterim
Ne gibi
Burdan yazamam