İlk buluşmalarda cinsellikten bahseden veya hissettiren partneriniz, ilişkinizin kaderini belirler mi?
Benim fikrim kaderini belirlemese de niyetini belirlemiş olur.
İlk buluşmalarda cinsellikten bahseden veya hissettiren partneriniz, ilişkinizin kaderini belirler mi?
Benim fikrim kaderini belirlemese de niyetini belirlemiş olur.
Kadınlar, erkeğin niyeti ve önceliğinin cinsellik olduğunu düşünerek ciddi ilişki düşünmez, erkekler de kadının cinselliğe hevesli, basit veya yollu (bu tabirleri de hiç sevmem) olduğunu düşündüğü için ciddi ilişki düşünmez. Bana sorarsan, ilk buluşmalarda kadının cinselliği konuşması, hatta istemesi onunla ciddi ilişki düşünmeme engel olmaz.
Kalbur üstü bahsedilirse bahsi geçmeli bence, detaya girmeden. Ben ilişkide, yakınlaşmaya geçiş aşamalarının karşı tarafın kontrolünde olması taraftarıyım. Bu ne demek, ben çok istekli ve cinselliğe düşkün biriyim. Temas etmeyi ve edilmesini de çok severim. Karşı tarafa bir şekilde bunu belli ederim ama hoşuna gitmeyecek bir şey yapmaktan kaçırınırım. Ya da sorarım en kötü ihtimalle. Ve partnerim bana izin verdiği zaman kendimi daha rahat hissederim çünkü bana güvenliğini bilirim.
Açıkçası cinsellik konuları zaman içinde meydana gelmesi gereken konular olduğunu düşünüyorum yani zak diye bir insanla cinsellik konuşmaya başlamak hiçbir şekilde doğru değildir zaten hiçbir kadın bu konuda taviz verebileceğini düşünmüyorum o yüzden doğru değil yani zaman içindeki Güven aşk sevgi evlilik bu durumlar oluşursa zaten cinsellik gelir ama sırf cinsellik için birisiyle beraber olmayı da şahsen doğru bulmuyorum
yani her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır illa konusyor diye kötü niyetli olacak değil ki zaten artık ilişkilerin %90 ında cinsellik var yani niyeti kötü olmayabilir ama cinselik yaşamadan da ilişki yürütebileceğini sanmıyorum
Cevap
35Cevap
Düşünülmez
ciddilikten ziyade saçma bir durum genelde abazalar yapar bunu , ilk zamanlar muhabbet edilir zaman geçirilir tanınır ve bir süre sonra ten uyumu olursa olunur herşeyin bir zamanı var
Bu bir cinsel saldırıdan baska birsey degil... ciddi degil tabii.
Bence doğru bir şey değil çok hızlı davranmış gibi karşılarım. Cinsellik de olur ancak biraz samimi ve gerçek duygularla olmalı.
İlk buluşmada konuyu cinselliğe bağlayan taraf kimse niyetini de ortaya koymuş olur
Ciddi bir ilişki düşünülemez böyle biriyle
Cinsellik ama daha çok ne hakkında konuştuğunuza bağlı pozisyon zevkleriniz mi cinsel sağlık mı nasıl bir muhabbet oldu o önemli
Cinsellik olmadan aşk olur mu yahu.
Ama tabi ilk buluşmada da pat diye anal sever misiniz denmez
Eğer iki tarafında niyeti bu değilse tek tarafın bahsetmesi karşı tarafta iticilik yaratabilir. Ama karşılıklı ise o zaman problem yok 😊
Kızlar neden cinsellik olmayacakmış gibi davranmamızı istiyor, samimiyet yakalandıktan sonra da kendileri kudurmuş gibi saldırıyor
Düşünür tabiki
Cinsellik yaşayan da evleniyo
Çocuk sahibi olanda evleniyo
Bu erkekte olgunluk duygu arayamam. Anında tekmeyi yer
Yani. sizin yaş grubu bunu yapmaz. zaten ergenelr. yapar sadece
Biraz aceleci olduğunu düşünüyorum. Sonuçta evlenseniz her gün fan fini fin fon
İlk buluşmada değil de peki ne zaman cinsellikden bahsedilmeli. Bence hiç cinsellik konuşulmamalı.
Direk cinsellik odaklı tanışmaya girmek. Niyetim belli seks yaparım. Sonrası ne ise o.
ilk buluşmada cinsellikten konu açan zaten niyetini açıkça belli etmiş oluyor
Net adamı severim düşünmeyen yoktur dile getirmeyen herkestir
sevısme ıcın cıddı düşünürsün sadece :D
Fb olur o başka bişi olmaz cano
bence düşünülmez
Zaten adamın amacı kullan at
Ciddi düşünmeye gerek var mı ki
Ben ilk görüşte sekse inananlardanım
Ciddi düşünülür tabi ki cinsellik önemli bir konu
Ne diyeceğini bilmiyor da olabilir
adam akıl oyunlarındaki john nesh aablaa.. :d
İnsaf yani ilk buluşmada bu mu konuşulur?
Cinsellik =kisa ve zevk iliskkisi pesinde demektir
Niyeti belli iş yapmaz
Ciddi düşünülmez takılmalık olur o sadece
ciddi düşünülmez şahsen
Ben sana soruyum sence düşünülür mü
Bu birazda bulusacagin kisiye bagli
Bazen ilk başta konuşup tanımak daha iyi
Düşünülmez
ciddi düşünmem ben
Hayır düşünmez
Sence? Tabikide evet
Düşünülemez